ALL INCLUSIVE Uskrs na Braču! 4 dana/3 noćenja u 1/2+1 Island sobi ili 1/2+2 Waterman superior sobi, neograničeno kupanje u bazenima s jacuzzijem, sauna, fitness...sve za dvoje uz do 50% popusta!

115 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Raj za opuštanje povodom Uskrsa u WATERMAN SUPETRUS RESORT-u! 1 dijete do 12 godina u 1/2+1 sobi sa 2 odraslih gratis! Na Uskrs bogati Uskršnji doručak, a za večeru buffet Dalmatinska večera!

Jedinstvena destinacija sa predivnim pogledom na kristalni Jadran, bijele šljunčane plaže, uvale i veličanstvene planine!

WATERMAN SUPETRUS RESORT nudi raznolikost smještaja iznimne ljepote i kvalitete, u potpuno renoviranim sobama smještenim u više zgrada sa jednom centralnom recepcijom.

Ponuda uključuje: 4 dana uz 3 noćenja u 1/2+1 Island sobi ili 1/2+2 Waterman superior sobi, ALL INCLUSIVE usluga, sve za 2 osobe.

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: neograničeno korištenje vanjskih i unutarnjeg bazena, sauna, jacuzzi, indoor fitness, sprave za fitness na otvorenom, igralište za boćanje i odbojku na pijesku, tenis teren 1 h po sobi dnevno, dječje i sportsko igralište u sklopu kojeg se nalazi: mini golf, stolni tenis, šahovska ploča, dječje kuglanje, besplatan parking, besplatan WiFi, piće dobrodošlice.

Na Uskrs bogati Uskršnji doručak, a za večeru buffet Dalmatinska večera!

ALL INCLUSIVE program hrane i pića: doručak, ručak, popodnevni kolač/čaj/točena kava, te domaća alkoholna i bezalkoholna pića sa točionika u restoranu za vrijeme obroka i na all inclusive barovima 10:00 - 23:00, večera.

Prije kupnje odaberite između Island i Waterman superior sobe!

Osim "Mediteranskog dodira" i živopisnog okruženja, sa hotelskih ili apartmanskih terasa ili balkona pruža se zadivljujući pogled na more, dok Supetarski restorani i kafići, svaki sa svojim specijalitetima, nude širok izbor autohtonih i svjetskih delicija.


Vrijednost više:

20 % popusta na tretmane u Island Spa centru Waterman Svpetrvs Resorta - manikura, pedikura, tretmani lica, kupke!

20 % popusta na sve usluge frizerskog salona Amia's Beauty Box!


Posebna pogodnost:

Velika atrakcija - potraga za Uskršnjim jajem

Waterman Svpetrvs Resort želi Uskrs proslaviti u stilu. Pridružite se avanturi lova na Uskršnja jaja koji će biti organiziran na prostoru našeg Resorta, a uključuje poznata lica poput Supermena i Uskršnjeg zeca koji će vašim mališanima pomoći u potrazi za ukusnim Uskršnjim jajima. Program započinjemo prigodnim Uskršnjim doručkom, slijedi potraga za jajima, brojne igre i radionica za djecu te obavezno slikanje s Uskršnjim zecom. Pripremili smo za vas posebna iznenađenja i nagrade za najmlađe. Ponesite samo svoj fotoaparat, za ostalo ćemo se pobrinuti mi.

WATERMAN SUPETRUS RESORT je izuzetno jedinstveno okruženje za posjetitelje svih dobi.  Kompleks je primjeren i za  lakše kretanje invalida, dječjih kolica i prtljage.

Kratka šetnica uz more koja vodi do Supetarske rive, slikovita je i odiše otočkim šarmom. Tu se može naći za svakoga ponešto: od različitih restorana, autohtonih konoba, kafića i pekara, pa do prodavaonica i suvenirnica.

Smještaj u WATERMAN SUPETRUS RESORTU, u kombinaciji sa velikim izborom zabavnih, opuštajućih i sportskih aktivnosti, razgledavanjem okolnih znamenitosti, izletima i širokom paletom jela, pružiti će vam doživljaj topline i šarma koji ćete zasigurno dugo pamtiti.

2+1 soba – Island standard double room: balkon ili terasa, dvokrevetna soba  sa mogućnošću 1 pomoćnog ležaja, telefon, satTV, kupatilo sa tuš ili kada,  sef u sobi uz doplatu, individualno kontrolirani klima uređaj. Dječji krevetić (uz doplatu) 

2+2 soba – Waterman Superior Room: balkon ili terasa, soba s 1 bračnim krevetom i  mogućnošću pomoćnog ležaja za dvoje (sve u jednoj prostoriji), telefon, satTV, kupatilo s tuš ili kada, sef u sobi uz doplatu, individualno kontrolirani klima uređaj. Dječji krevetić (uz doplatu)

SUPETAR je pravi otočki gradić i najveće naselje na Braču, pravo srce otoka smješteno na njegovom sjeveru. Ujedno je i administrativno, kulturno, gospodarsko i turističko središte otoka, s trajektnom vezom odlično povezano sa Splitom.

Premda njegova povijest seže u stari Rim, ime Supetar (od sveti Petar) prvi put se spominje 1423. godine, a današnja urbanistička obilježja dobiva tijekom 17. i 18. stoljeća.

Supetar ima bogato kulturno-povijesno naslijeđe kao što je mauzolej obitelji Petrinović, djelo Tome Rosandića ili ranoromanička crkvica sv. Luke, iznad Supetra, s divnim pogledom na Brački kanal.

Najbitnija znamenitost i ponos Supetra ipak je Ivan Rendić (1849. – 1932.), njegov najpoznatiji umjetnik koji se smatra ocem hrvatskog modernog kiparstva. Njegova prekrasna spomen zbirka nalazi se u Galeriji Ivan Rendić, u samom centru Supetra i u blizini rive, iznad Narodne knjižnice.  

1 dijete do 12 godina u 1/2+1 sobi sa dvoje odraslih gratis, u 1/2+2 sobi sa dvoje odraslih: prvo dijete do 12 godina gratis, drugo 75 % popusta na Crno jaje cijenu sobe(plaća se na recepciji).