Proljeće i Praznik rada na otoku Rabu! Guštajte 3-6 dana na Rabu u Hotelu International uz 2-5 polupansiona u sobi s pogledom na more ili grad, fitness sobu, finsku saunu...za dvoje po super cijeni!

43 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca u sobi s roditeljima na pomoćnom ležaju - 0 - 12 godina gratis i ne plaćaju boravišnu pristojbu! Kupon se može iskoristiti isključivo 20.04. - 05.05.'16.! Prije kupnje kupona odaberite između 2, 3 ili 5 polupansiona!


Odaberite između 3 opcije:

Ponuda 1 uključuje: 3 dana, 2 polupansiona (buffet doručak i večera), u sobi s pogledom na more ili pogledom na grad (ovisno o raspoloživosti), korištenje fitness sobe, korištenje finske saune, wi-fi u cijelom hotelu, sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 4 dana, 3 polupansiona (buffet doručak i večera), u sobi s pogledom na more ili pogledom na grad (ovisno o raspoloživosti), korištenje fitness sobe, korištenje finske saune, wi-fi u cijelom hotelu, sve za 2 osobe.

Ponuda 3 uključuje: 6 dana, 5 polupansiona (buffet doručak i večera), u sobi s pogledom na more ili pogledom na grad (ovisno o raspoloživosti), korištenje fitness sobe, korištenje finske saune, wi-fi u cijelom hotelu, sve za 2 osobe.


Neobavezna nadoplata na licu mjesta: Prvosvibanjski ručak 40 kn (plaćanje na licu mjesta).

U ponudu nije uključen parking koji iznosi 20 kn dnevno i plaća se na recepciji.

Djeca u sobi s roditeljima na pomoćnom ležaju - 0 - 12 godina gratis i ne plaćaju boravišnu pristojbu!


Program za 1 svibanj:


29.4. petak - DOLAZAK

Rani check in od 12 sati

19:00 – 21:00 večera (buffet)

30.4. subota – „RAPSKI DAN“

07:00 – 9,30 doručak (buffet)

10:30 – završna svečanost Dana šparoga na Trgu Sv. Kristofora (spremanje velike fritaje)

13:00 - Razgled starogradske jezgre s licenciranim vodičem u trajanju sat i pol

07:00 – 21:00 večera rapskih specijaliteta (buffet)

1.5. nedjelja – 1. SVIBANJ

6:00 – Uranak –druženje povodom 1. maja, koncert DVD-a Rab

07:00 – 9:00 doručak (buffet)

13:00 – 15:00 Prvomajski ručak (uz doplatu)

19:00 – 21:00 večera mediteranskih specijaliteta (buffet)

2.5. ponedjeljak – ODLAZAK

07:00 – doručak (buffet)

10:00 – check out 


SLOBODNO VRIJEME:

-mogućnost najma bicikala u hotelu (karta biciklističkih staza na Rabu dostupna u uredu TZ-a Rab) uz doplatu,

-mogućnost šetnje i trekkinga po otoku uz korištenje karte Raba,

-mogućnost posjeta kući Rapske torte (nedaleko od Hotela),

-mogućnost izleta brodom oko otoka ili na neki od susjednih otoka uz doplatu,

-mogućnost najma tenis terena u blizini uz nadoplatu.



Kupon se može iskoristiti isključivo 20.04. - 05.05.'16.!

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona na 051 602 000 ili e-mail: reservations@hoteli-rab.t-com.hr ( poslati i kod kupona nakon potvrde raspoloživosti).


Hotel International*** nalazi se u srcu staroga grada na samoj rivi. Okružen je antičkim kamenim ulicama koje pozivaju na šetnju i razgledavanje kulturnih znamenitosti. U ugodnom ambijentu hotela, uz ljubazne hotelske djelatnike, svaki će gost uživati u odmoru. Okruženi plavetnilom mora i zelenilom palmi ovdje ćete pronaći svoj odmor iz snova.


Hotel ima 138 predivno uređenih soba, a od toga 80 s pogledom na more. Sve sobe su klimatizirane, te imaju velike i udobne krevete, hladnjak, sef, sat tv, telefon, sušilo za kosu, vatrodojavni sustav, Wi-Fi.

Wellness

Priuštite si odmor od zamorne svakodnevice, riješite se nepotrebnoga stresa i zakoračite u opuštajući svijet wellnesa. Obnovite energiju uz opuštanje u bazenu i whirpoolu, vratite se u formu u fitness centru  te uživajte u solariju. Nakon minuta provedenih u toploj sauni, osvježite se zdravim i prirodnim koktelom za detoksikaciju organizma u obližnjem Pool baru.

Restorani i barovi

Iskušajte nezaboravne okuse tradicionalnih rapskih jela, uživajte u specijalitetima svjetske kuhinje. U našem restoranu pronaći ćete velik izbor toplih i hladnih jela koja spravljaju vrhunski kulinarski majstori, a poslužuje ljubazno osoblje. Počastite se aperitivom u lobby baru, a romantičnu atmosferu terase odaberite kao savršeno mjesto za večeru uz svijeće.

Volite li jednostavan ručak, tjestenina ili pizza bit će pravi izbor, dok će pomno pripremani vrhunski specijaliteti zadovoljiti i najzahtjevnija nepca. Posebnost jelima daje domaće maslinovo ulje najbolje kvalitete i pokoja vlat mirisnoga ružmarina i drugih aromatičnih mediteranskih biljaka. Uživajte u okusima pršuta, sira i maslina, naravno uz čašu izvrsnog vina.

Zabava i sport

Unajmite bicikl ili skuter i krenite u potragu za skrivenim rapskim uvalama. Pješačke i biciklističke staze razasute po otoku vodit će vas na atraktivna mjesta gdje ćete uživati u prirodnim ljepotama jednog od najzelenijih otoka na Jadranu.

Na otoku Rabu uživajte u raznim sportovima na vodi. Avanturistima željnima adrenalina preporučujemo jedrenje na dasci jer su vremenski uvjeti za taj sport ovdje izuzetno povoljni. Zaronite ispod površine i otkrijte blago jadranskoga podmorja. Upoznajte raznolikost biljnog i životinjskog svijeta – besprijekorna čistoća rapskog akvatorija ostavit će vas bez daha.

Jeste li znali kada je Rapska torta prvi put poslužena i zašto? Saznajte odgovor i kušajte ovaj specijalitet u Kući rapske torte u starogradskoj jezgri!

Rapska torta

Najzeleniji kvarnerski otok može se podičiti izvanrednim suvenirom – Rapskom tortom. Kako bi doživljaj izrade i starih vremena bio potpun, unutar najstarijeg dijela starogradske jezgre otvorena je Kuća rapske torte gdje svakodnevno možete prisustvovati izradi Rapske torte, uživati u prekrasnom ambijentalnom vrtu, te ponijeti prekrasne uspomene!