Možete kupovati još 0 sati i 0 minuta
45 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zlatni hedonizam kraj Splita! 1 ili 2 noćenja u Hotelu Katarina 4* u luksuznoj Superior sobi uz doručak, opuštajuću masažu, neograničeno korištenje Wellness oaze...za dvoje već od 509kn!


Svakome od nas je ponekad potreban odmor i opuštanje od svakodnevnice... stoga priuštite sebi i svojoj boljoj polovici luksuz kakav zaslužujete i jednostavno se prepustite hedonizmu uz savršen poseban "zlatni jesenski paket" Hotela Katarina 4* kraj Splita, po 1.PUTA NA ZLATNOM JAJU! Kupon je iskoristiv u periodu 28.09.-31.10.17.!

Ponuda uključuje: Zlatni jesenski paket Hotela Katarina**** kraj Splita (Dugopolje) za 2 odrasle osobe.

Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije:

OPCIJA A) 2 dana/1 noćenje s doručkom

Cijena uključuje: rani check in, noćenje s doručkom u Superior dvokrevetnoj sobi, opuštajuća masaža (*1), 15 % popusta na određene wellness usluge, neograničeno korištenje wellness oaze  i fitness studija, U wellnessu: ogrtač, papuče, ručnik na korištenje, bogati buffet doručak, besplatan internet u sobi, besplatan parking u garaži, kasni check out

OPCIJA B) 3 dana/ 2 noćenja s doručkom

Cijena uključuje: rani check in, 2 noćenja s doručkom u Superior dvokrevetnoj sobi, opuštajuća masaža (*1), 15 % popusta na određene wellness usluge, neograničeno korištenje wellness oaze i fitness studija, U wellnessu: ogrtač, papuče, ručnik na korištenje, bogati buffet doručak, besplatan internet u sobi, besplatan parking u garaži, kasni check out

POSEBNA POGODNOST ZA 2.OSOBU: wellness usluga sa posebnog promo letka s popustom od 15 %!

Hotel Katarina


Hotel Katarina je moderno uređen i luksuzno opremljen hotel sa 181 smještajnom jedinicom i 403 kreveta, hotel kategorije 4 zvjezdice koji se nalazi u poslovnoj zoni u Dugopolju na izlazu s autoceste Zagreb - Split. Smještaj u vrhunski opremljenim sobama samo je jedna od pogodnosti koje se nude u hotelu Katarina.

Wellness


Ako ste u potrazi za odmorom i opuštanjem, možete uživati ​​u našem wellness centru na sedmom katu. Iz ponude možete izabrati masaže i raznovrsne tretmane, fitness i saunu. Ne zaboravite spakirati svoj ​​kupaći kostim jer naš hotel raspolaže s unutarnjim bazenom i jacuzzijem, koji su u svakom trenutku na raspolaganju našim gostima.

Superior dvokrevetna soba


Ova je soba idealno opremljena za užitak udvoje. Udobnost bračnog kreveta zasigurno će Vam pružiti odmor, a moderno uređena kupaonica osigurat će intimu i okrepu poslije napornog putovanja ili razgledavanja grada i otoka. Opustite se uz mini-bar i jedan od brojnih satelitskih programa na LCD TV-u. Ukoliko želite napisati razglednice ili obaviti kakav poslovni zadatak, to možete učiniti za prostranim radnim stolom uz pristup brzom internetu. Sobe moderno uređene u nijansama crvene, plave ili bež boje učinit će Vaš boravak iznimno ugodnim.