Zgrabi 1000 kn dodatnih popusta na naše ponude uz Osiguraj.me!

Mogu li kombinirati Osiguraj.me i Newsletter popuste?

Nažalost, ne. Pri kupnji ponude možete koristiti samo jedan popust. Kada jednom unesete KOD za Newsletter popust tada vam se Osiguraj.me popust neće obračunati pri plaćanju niti se skinuti s vašeg fonda popusta.

Kako da ostvarim 1000 kn dodatnih popusta na CrnoJaje.hr?

1000 kn dodatnih popusta na CrnoJaje.hr ostvaruješ kupnjom police obaveznog auto osiguranja na Osiguraj.me. Svoje popuste dobivaš u formi KOD-a koji ti stiže na e-mail po kupnji police obaveznog auto osiguranja na Osiguraj.me i koji unosiš u svoj Crno Jaje račun kako bi aktivirao/la fond dodatnih popusta. Iznos dodatnog popusta koji možeš ostvariti, ako postoji, naznačen je na samoj ponudi i skida se s tvog Osiguraj.me fonda popusta pri plaćanju ponude na CrnoJaje.hr, sve dok ne potrošiš svih 1000 kn.

Koja je osiguravajuća kuća AO polica?

Portal Osiguraj.me iza kojeg je Siguran klik d.o.o. za zastupanje u osiguranju je ekskluzivni zastupnik Wiener osiguranje Vienna insurance Group d.d. Zagreb

Do kada traje ova akcija?

Akcija traje do 15.3.2017.

Zašto Osiguraj.me?

Zato što samo na Osiguraj.me možeš kupiti policu obaveznog auto osiguranja uz najveći paket poklona ikad! Uz povoljnu policu obaveznog auto osiguranja koja ti stiže na e-mail, dobivaš još i uključenu pravnu zaštitu u vrijednosti 50 kn, voucher od 500 kn za osiguranje imovine i 1000 kn dodatnih popusta na CrnoJaje.hr!

Koliko dodatnog popusta mogu ostvariti po ponudi?

Iznos dodatnog popusta koji možeš ostvariti po ponudi naznačen je na samoj ponudi u malom plavom kvadratiću. Ukoliko kvadratića nema Osiguraj.me popust nije odobren za tu ponudu.

Kako koristim svoje popuste?

Iznos dodatnog popusta koji možeš ostvariti, ako postoji, naznačen je na samoj ponudi i skida se s tvog Osiguraj.me fonda popusta pri plaćanju ponude na CrnoJaje.hr i tako za svaku kupljenu ponudu, sve dok ne potrošiš svih 1000 kn.

Kako aktiviram svoje popuste?

1000 kn dodatnih popusta na CrnoJaje.hr dobivaš u formi KOD-a koji ti stiže na e-mail po kupnji police obaveznog auto osiguranja na Osiguraj.me i koji unosiš u svoj Crno Jaje račun kako bi aktivirao/la popuste. Link za aktivaciju također ti stiže e-mailom, ali KOD možeš aktivirati i klikom na gumb “Osiguraj.me popusti” koji se nalazi u desnom gornjem uglu CrnoJaje.hr stranice, kada si prijavljen u svoj Crno Jaje račun.

Gdje mogu vidjeti stanje svojih poklon kuna?

Nakon što si aktivirao/la svoj KOD stanje svojih dodatnih popusta možeš vidjeti isključio ako si prijavljen/a u svoj Crno Jaje račun i to u gornjem desnom uglu stranice, a klik na taj gumb vodi te na detaljnu stranicu „Moji Osiguraj.me popusti“ unutar tvoga računa. Tu možeš pratiti stanje i potrošnju svojih dodatnih popusta te unijeti novi KOD, ako ga imaš, i tako povećati iznos.

Što ako nemam CrnoJaje.hr račun?

Ako nemaš CrnoJaje.hr račun možeš ga napraviti na linku ovdje.