Imaš Osiguraj.me kod za aktivaciju popusta? Klikni i aktiviraj svoje dodatne popuste!

AKTIVIRAJ POPUSTE

Mogu li kombinirati Osiguraj.me i Newsletter popuste?

Nažalost, ne. Pri kupnji ponude možete koristiti samo jedan popust. Kada jednom unesete KOD za Newsletter popust tada vam se Osiguraj.me popust neće obračunati pri plaćanju niti se skinuti s vašeg fonda popusta.

Kako da iskoristim Osiguraj.me popuste na CrnoJaje.hr?

Svoje popuste dobivaš u formi KOD-a koji ti stiže na e-mail po kupnji police obaveznog auto osiguranja na Osiguraj.me i koji unosiš u svoj Crno Jaje račun kako bi aktivirao/la fond dodatnih popusta. Dodatne popuste moraš aktivirati i iskoristiti u roku godinu dana od kupnje police obaveznog auto osiguranja na Osiguraj.me. Iznos dodatnog popusta koji možeš ostvariti, ako postoji, naznačen je na samoj ponudi i skida se s tvog Osiguraj.me fonda popusta pri plaćanju ponude na CrnoJaje.hr.

Gdje mogu aktivirati svoje dodatne popuste?

Dodatne Osiguraj.me popusta možeš aktivirati isključio ako si prijavljen/a u svoj Crno Jaje račun i to na stranici „Moji Osiguraj.me popusti“ unutar tvoga računa gdje unosiš KOD koji si dobio/la emailom pri kupnji police. Tu možeš pratiti stanje i potrošnju svojih dodatnih popusta te unijeti i novi KOD, ako ga imaš, i tako povećati iznos.

Koliko dodatnog popusta mogu ostvariti po ponudi?

Iznos dodatnog popusta koji možeš ostvariti po ponudi naznačen je na samoj ponudi u malom plavom kvadratiću. Ukoliko kvadratića nema Osiguraj.me popust nije odobren za tu ponudu.

Kako koristim svoje popuste?

Iznos dodatnog popusta koji možeš ostvariti, ako postoji, naznačen je na samoj ponudi i automatski se skida s tvog Osiguraj.me fonda popusta pri plaćanju ponude na CrnoJaje.hr i tako za svaku kupljenu ponudu.

Gdje mogu vidjeti stanje svojih dodatnih popusta?

Nakon što si aktivirao/la svoj KOD stanje svojih dodatnih popusta možeš vidjeti isključio ako si prijavljen/a u svoj Crno Jaje račun na detaljnu stranicu „Moji Osiguraj.me popusti“ unutar tvoga računa. Tu možeš pratiti stanje i potrošnju svojih dodatnih popusta te unijeti novi KOD, ako ga imaš, i tako povećati iznos.

Što ako nemam CrnoJaje.hr račun?

Ako nemaš CrnoJaje.hr račun možeš ga napraviti na linku ovdje.