CJPremium Natrag na Crno Jaje

Beeven prirodna kozmetika otkriva Vam Apibelle Beetox i Beetox C kreme s pčelinjim otrovom, hijaluronom, kolagenom i koenzimom Q10, sa ili bez C vitamina za hidratiziranu kožu bez bora...od 199kn!

POPUST 50%
52,96 € 26,41 €
  • Ponuda uključuje: Beeven - kreme sa pčelinjim otrovom:
  • Apibelle Beetox - krema sa pčelinjim otrovom, hijaluronskom kiselinom, kolagenom i koenzimom Q10 za samo 199 kn!
  • Apibelle Beetox C - krema sa pčelinjim otrovom, C vitaminom, hijaluronskom kiselinom, kolagenom i koenzimom Q10 za samo 220 kn!
  • Ponuda se odnosi na cijelu Hrvatsku!
  • Kupon vrijedi do 22.10.2019.!
  • NAPOMENE:
    • Ponuda uključuje: Beeven - kreme sa pčelinjim otrovom - prirodni botox, sa hijaluronom, kolagenom i koenzimom Q10 te sa ili bez c vitamina za prekrasnu, hidratiziranu kožu bez bora već od 199 kn!
    • Prije kupnje kupona izaberite opciju : 
    • Opcija 1): Apibelle Beetox - krema sa pčelinjim otrovom, hijaluronskom kiselinom, kolagenom i koenzimom Q10 za samo 199 kn!
    • Opcija 2): Apibelle Beetox C - krema sa pčelinjim otrovom, C vitaminom, hijaluronskom kiselinom, kolagenom i koenzimom Q10 za samo 220 kn!
    • Sve o Beetoxu progledajte ovdje!
    • Sve o Beetox C pogledajte ovdje!
    • Troškovi poštarine su uključeni u cijenu!
    • Dostava stiže u roku 3-5 radna dana od dana zaprimanje narudžbe. 
    • Ponuda se odnosi na cijelu Hrvatsku!
    • ODMAH po kupnji kupona kupon je potrebno zajedno s KOD-om i ID-em sa kupona, osobnim podacima, brojem telefona, adresom, proslijediti na: beevenkozmetika@gmail.com
    • Kupon vrijedi do 27.11.2019.!
    • Jedna osoba može kupiti neograničen broj kupona. 
    • Budući da je ponuda ograničena kupljene kupone nije moguće stornirati. 
    • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge. Naknadne reklamacije se neće uvažiti.
    • U slučaju da trebate R1, isti tražite direktno od partnera prije izrade računa.
    • Fakturu (račun) za navedeni proizvod ili uslugu koju kupujete, izdaje isključivo tvrtka-pružatelj usluga.
    • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja prava na povrat. 
    • U slučaju da kupon nije iskorišten u roku, jasno navedenom na samom kuponu/ponudi, ne ostvaruje se povrat sredstava.
    • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona.
    • Kupnja je moguća putem web stranice CrnoJaje.hr ili u poslovnici u Zagrebu - Vlaška 63 (plaćanje karticama ili općom uplatnicom), u protivnom popust na uslugu/proizvod ne vrijedi!
    • U slučaju nemogućnosti korištenja kupona zbog više sile isto će biti ostvareno odmah po normalizaciji! Odobravamo isključivo odgodu realizacije, te kupon u tom slučaju vrijedi do termina koji će biti definiran sa korisnikom i partnerom!
    • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja eventualnog prava na povrat.
    • Po Zakonu o zaštiti potrošača NN 19/22 članak 86. stavak 12, kupac nema pravo na jednostrani raskid ovog ugovora pružanja usluge smještaja ako je ugovoreno da usluga bude pružena određenog datuma ili u određenom razdoblju.

Troškovi poštarine su uključeni u cijenu! Dostava stiže u roku 3-5 radna dana od dana zaprimanje narudžbe! Kupon vrijedi do 27.11.2019.!

PRIRODNA KOZMETIKA S PČELINJIM PROIZVODIMA - LJEPOTA I ZDRAVLJE IZ KOŠNICE!

Ljubav prema pčelarstvu, očaranost prirodom  te briga za zdravlje navele su obitelj Curiš iz malenog mjesta Konjščina na još na još aktivnije bavljenje pčelarstvom te iskorištavanje vrijednih sastojaka koje nam pčele daju. Osim standardnog prikupljanja meda ( bagrem, kesten, lička livada, zagorska livada, lička šuma, zagorska šuma,vrijesak, zlatošipka…), obitelj Curiš se od 1988. godine bavi i prikupljanjem pčelinjeg otrova. Ivan Curiš je 1988. godine napravio prvi prototip skupljača pčelinjeg otrova (ESPO 1988). na čijem usavršavanju radi i danas.
Sakupljač se postavlja na leto košnice (ulaz u košnicu) i uključi, a  pčele stimulirane frekvencijom rezonantnih žica bodu staklo sakupljača  te brišu žalac o staklo pri tom ostavljajući pčelinji otrov na staklu koji se osuši u svega nekoliko sekundi. Važno je napomenuti da ovakvim prikupljanjem pčelinjeg otrova pčela ne ostaje bez žalca te samim time ni ne ugiba. Sakupljanje pčelinjeg otrova povećava produktivnost pčele omogućujući joj da oslobađanjem pčelinjeg otrova ima više prostora za sakupljanje nektara.

Pčelinji otrov – apitoksin, poznat kao prirodni botoks ima terapijsko djelovanje te posjeduje protuupalna, protugljivična i antibakterijska svojstva. Sastoji se od oko 18 biološki aktivnih sastojaka, od kojih je pojednine nemoguće umjetno sintetizirati.Proizvode ga mlade pčele u prva dva tjedna svog života. Zahvaljujući svojim svojstvima potiče proizvodnju kolagena i elastina  koji opuštanjem i stezanjem mišića lica reduciraju bore, trenutačno zatežu kožu i pospješuju prokrvljenost lica. Terapija pčelinjim otrovom se pokazala uspješnom kod artritisa, upale živaca, slabe cirkulacije, psorijaze, rana, ožiljaka, strija, dermatitisa, opeklina, raznih uboda… Kod raznih oboljenja su se pokazale jako uspješnima i masaže mješavinom meda i pčelinjeg otrova tzv. mednim pripravcima koje OPG obitelji Curiš proizvodi. 

APIBELLE BEETOX

Apibelle Beetox, hidratantna krema sa pčelinjim otrovom, koenzimom Q10, hijaluronskom kiselinom i kolagenom namijenjena je svim tipovima kože.
Prirodni sastojci uspješno pomažu u borbi protiv bora, potiču elastičnost i obnovu stanica kože. Brzoupijajući prirodni sastojci kreme dubinski hidratiziraju kožu čineći ju mekom, nježnom i elastičnom te obnavljaju mladenački izgled, svježinu, sjaj i zategnutost kože. Prva krema na tržištu s ovakvom kombinacijom najučinkovitijih sastojaka protiv bora!

Koenzim Q10 ima važnu ulogu u regeneraciji kože, vidljivo smanjuje bore te se prirodno nalazi u koži, ali se starenjem i učestalim izlaganjem kože štetnim utjecajima njegova količina smanjuje te ju je potrebno nadoknaditi preparatima koji ga sadrže. 
Kolagen je protein koji nastaje u dermisu - unutarnjem sloju kože. Bez kolagena, koža nebi bila elastična a njegova se količina u koži smanjuje čak i prije 30-e godine života. Kolagen koži daje čvrstoću i omogućava izdržljivost što ga čini jednim od najjačih saveznika u borbi protiv starenja te očuvanja ljepote i mladolikog izgleda. Hijaluronska kiselina je sastavni dio naše kože, a starenjem dolazi do smanjenja njene količine što dovodi do pojave bora i nastanka suhe, dehidrirane kože. Hijaluronska kiselina veže vodu i proteine povećavajući volumen te puni kožu iznutra prema vani. Dubinski vraća vlagu stanicama kože te joj vraća blistavost, čvrstoću i zaglađenost. Koži je potrebno nadoknaditi izgubljenu hijaluronsku kiselinu čim je počne gubiti kako bi usporili starenje kože i gubitak punoće i elastičnosti. 
Pčelinji otrov je poznat kao prirodni botox ali za razliku od botoxa ne paralizira i umrtvljuje tkivo nego povećava cirkulaciju u tkivu, potiče organizam na proizvodnju i regeneraciju stanica potkožnog tkiva. Posjeduje protuupalno djelovanje, te prema nekim studijama uništava čak i stanice tumora. 

APIBELLE BEETOX C

Apibelle Beetox C, hidratantna noćna krema sa pčelinjim otrovom, koenzimom Q10, hijaluronskom kiselinom, kolagenom i vitaminom C namijenjena je svim tipovima kože. Prirodni sastojci tijekom sna uspješno pomažu u borbi protiv bora, potiču elastičnost i obnovu stanica kože. Brzoupijajući prirodni sastojci kreme dubinski hidratiziraju kožu čineći ju mekom, nježnom i elastičnom te obnavljaju mladenački izgled, svježinu, sjaj i zategnutost kože. 

Prva krema na tržištu s ovakvom kombinacijom najučinkovitijih sastojaka protiv bora!

Vitamin C je snažni antioksidans koji sprečava prerano starenje kože. Smanjuje formiranje pigmentacijskih mrlja i pjega te izbjeljuje već nastale mrlje. Vitamin C ujednačava ten, zaustavlja i smiruje upalne procese na koži te je zaslužan za transformaciju umornog, sivog i beživotnog tena.