CJPremium Natrag na Crno Jaje

Po prvi puta na Crnom jaju - Centar ljepote Trinity u Ilici Vam donosi kranio-sakralnu terapiju! Riješite se bolova, umora, depresije ili popravite držanje uz 5 tretmana od 50min za 799kn!

POPUST 50%
212,36 € 106,05 €
  • Cijena uključuje: Kranio-sakralna terapija  - 5 terapija po 50 min 
  • Kupon se korist na adresi: Centar ljepote Trinity, Ilica 62
  • ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija termina na tel: 095 3703 981, uz KOD i ID kupona po primitku.
  • Rok iskoristivosti kupona je 21.01.2020.
  • NAPOMENE:
    • Centar ljepote Trinity - Kranio-sakralna terapija - Riječ je metodi nježnog pritiska na kosti kralježnice i lubanje s ciljem dovođenja živčanog sustava u harmoniju i oslobađanje neprocesuiranih emocija - 5 terapija po 50 min za samo 799 kn !
    • Cijena uključuje : Kranio-sakralna terapija  - Riječ je metodi nježnog pritiska na kosti kralježnice i lubanje s ciljem dovođenja živčanog sustava u harmoniju i oslobađanje neprocesuiranih emocija - 5 terapija po 50 min 
    • Svaka osoba može kupiti 5 kupona za sebe i neograničeno na poklon! 
    • Kupon se korist na adresi: Centar ljepote Trinity, Ilica 62
    • ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija termina na tel: 095 3703 981, uz KOD i ID kupona po primitku.
    • Rok iskoristivosti kupona je 21.01.2020.
    • Kupon vrijedi za 1 osobu.
    • Budući da je ponuda ograničena kupljene kupone nije moguće stornirati.
    • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge. Naknadne reklamacije se neće uvažiti 
    • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili nije otkazao termin 24 sata ranije. 
    • U slučaju da trebate R1, isti tražite direktno od partnera prije izrade računa.
    • Fakturu (račun) za navedeni proizvod ili uslugu koju kupujete, izdaje isključivo tvrtka-pružatelj usluga. 
    • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja prava na povrat.
    • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona.
    • Kupnja je moguća putem web stranice CrnoJaje.hr  ili u poslovnici u Zagrebu - Vlaška 63 (plaćanje karticama ili općom uplatnicom), u protivnom popust na uslugu/proizvod ne vrijedi!
    • U slučaju da kupon nije iskorišten u roku, jasno navedenom na samom kuponu/ponudi, ne ostvaruje se povrat sredstava.
    • Poslije prvog tretmana povrat novca više nije moguć!
    • U slučaju nemogućnosti korištenja kupona zbog više sile isto će biti ostvareno odmah po normalizaciji! Odobravamo isključivo odgodu realizacije, te kupon u tom slučaju vrijedi do termina koji će biti definiran sa korisnikom i partnerom!
    • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja eventualnog prava na povrat.
    • Po Zakonu o zaštiti potrošača NN 19/22 članak 86. stavak 12, kupac nema pravo na jednostrani raskid ovog ugovora pružanja usluge smještaja ako je ugovoreno da usluga bude pružena određenog datuma ili u određenom razdoblju.

Cijena uključuje 5 terapija po 50 minuta - metoda nježnog pritiska na kosti kralježnice i lubanje s ciljem dovođenja živčanog sustava u harmoniju i oslobađanje neprocesuiranih emocija. Rok iskoristivosti kupona je 21.01.2020. te se koristi na adresi Ilica 62 u Zagrebu!


Kranio-sakralna terapija

Riječ je o metodi nježnog pritiska na kosti kralježnice i lubanje s ciljem dovođenja živčanog sustava u harmoniju i oslobađanje neprocesuiranih emocija. 
Laganim i nježnim pritiscima manipulira se kraniospinalna tekućina (likvor), koja može biti stiješnjena u lubanji i kralježnici zbog trauma izazvanih padom, prometnom nesrećom ili zbog opće živčane napetosti. Ovom se terapijom suženja živčanih prolaza mogu ublažiti bolovi u leđima, vratu, zdjelici; protok likvora se može poboljšati, a koštane se strukture spontano mogu dovesti u pravilan položaj. 

Dr. John Upledger, koji je utemeljitelj ove metode, primijetio je lagane pokrete moždanih membrana i nazvao ih kranio-sakralnim disanjem ili kranio-sakralnim ritmom koji je nazavisan od ritma disanja ili srčanog ritma. Kranio-sakralna terapija temelji se na premisi da su kosti lubanje pomićne, što je suprotno važećim vjerovanjima u anatomiji. Mini ili mikro pomaci (preklapanje) šavova na lubanji mogu uzrokovati niz problema, od motoričkih do emocionalnih (zadržavanje emocija). 

Ova je terapija dobila ime po kostima koje zajedno s kralješcima okružuju živce, dakle kostima lubanje (lat. cranium) i sakruma – zdjelični dio kralježnice koji tvori pet sraslih kralješaka (lat. sacrum). Mozak i koštana srž prekriveni su zaštitnim membranama koje stvaraju jedinstvenu ovojnicu kojom protječe cerebrospinalna tekućina, koja se proizvodi i reapsorbira u lubanji. Ona stvara ritam koji se širi cijelim tijelom poput vala od lubanje kroz kralježnicu do perifernih dijelova tijela. Kranio-sakralni ritam je dio cirkadijalnog ritma (biološki ritam za razdoblje od otprilike 24 sata) i kada nije u balansu, polako ali sigurno utječe na ostale funkcije organizma. 

Krenuvši od činjenice da mozak i koštana srž reguliraju pokrete i tjelesne funkcije, probavu, disanje, kardiovaskularni sustav, ritam sna i budnosti, sekreciju hormona i sl., terapeuti ove metode svojom manipulacijom tkiva utjeću na opće psihofizičko zdravlje. Terapeuti tijekom edukacije razvijaju osjetljivost dodira kako bi mogli osjetiti minimalne pomake u ovom sustavu jer mali, jedva zamjetni signali izražavaju ono što se događa u unutarnjim motorima organizma.

Svaka životna situacija djeluje na kranio-sakralni ritam stvarajući u njemu asimetrije, restrikcije i promjene. Zato se ne obrađuje samo koštani sustav već i na psihološki i emotivni aspekt problema. 
Posebno se radi na otpuštanju dijafragmi (prsna, zdjelična) na način da se manipulira fascijom. Fascija je prije svega ovojnica, kompleks membrane vezivnog tkiva koje čine trodimenzionalnu mrežu u našem tijelu. Ona se proteže i obmotava čitavo tijelo, mišiće, kosti, zglobove, živce, organe i sustave organa, i na taj način čini jedinstvenu cjelinu. Fascija reagira na fizičke podražaje kao što su razne ozljede, ali i na negativne misli, emocije, stresove. Sve te informacije ona registrira i pamti u svom tkivu (kolagenu) u vidu skupljanja. Ovom se terapijom oslobađa sve ono nakupljeno u fasciji, mnogi doslovno lakše dišu već nakon nekoliko tretmana i osjećaju se bolje. 

Kome je namijenjen ovaj pristup liječenja?

Ovi tretmani se preporučuju pacijentima koji zbog kronične boli koriste puno lijekova, kod boli u leđima, vratu, zdjelici, kod glavobolja, kroničnog umora, anksioznih i depresivnih stanja, poboljšava pravilnog držanje tijela (kifoze i skolioze ) i poboljšava rad svih unutarnjih organa. Iako ova terapija može djelovati na cijeli niz poremećaja, najučinkovitijom se pokazala kod migrena, bolova u vratu i kralježnici, teškoćama u motoričkim funkcijama te kod stresa. Može biti dio terapije kod epilepsije ili multiple skleroze.