CJPremium Natrag na Crno Jaje

Priuštite svome tijelu dozu zdravlja i 100% prirodnog i hrvatskog proizvoda - BIO PROTEIN KONOPLJE od 1000 g za samo 75 kn! Dostava moguća za cijelu Hrvatsku!

POPUST 50%
19,91 € 9,95 €
  • NAPOMENE:
    • Ponuda uključuje: HERBIO 100% prirodni hrvatski proizvod, BIO PROTEIN KONOPLJE – 1000g!
    • 1 osoba može kupiti maksimalno 10 kupona. 
    • Kupon se može iskoristiti do 30.05.2020.
    • Proizvod se uz prethodnu najavu može preuzeti na adresi Partnera - Šetalište Franje Lučića 24, Velika Gorica, ali je moguća i dostava za područje čitave Hrvatske. Dostava se naplaćuje 30,00 kn.
    • ODMAH Nakon kupnje kupona obavezno poslati sve osobne podatke, KOD i ID kupona po primitku, radi dostave, na e-mail: info@herbioplus.com ili nazvat na br.tel.: +385 1 5618 344,  +385 97 765 1765. 
    • Budući da je ponuda ograničena, kupljene kupone nije moguće stornirati.
    • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge. Naknadne reklamacije se neće uvažiti.
    • U slučaju da trebate R1, isti tražite direktno od partnera prije izrade računa.
    • Fakturu (račun) za navedeni proizvod ili uslugu koju kupujete, izdaje isključivo tvrtka-pružatelj usluga.
    • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja prava na povrat.
    • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona.
    • Kupnja je moguća putem web stranice CrnoJaje.hr ili u poslovnici u Zagrebu - Vlaška 63, u protivnom popust na uslugu/proizvod ne vrijedi!
    • U slučaju da kupon nije iskorišten u roku, jasno navedenom na samom kuponu/ponudi, ne ostvaruje se povrat sredstava.
    • U slučaju nemogućnosti korištenja kupona zbog više sile isto će biti ostvareno odmah po normalizaciji! Odobravamo isključivo odgodu realizacije, te kupon u tom slučaju vrijedi do termina koji će biti definiran sa korisnikom i partnerom!
    • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja eventualnog prava na povrat.
    • Po Zakonu o zaštiti potrošača NN 19/22 članak 86. stavak 12, kupac nema pravo na jednostrani raskid ovog ugovora pružanja usluge smještaja ako je ugovoreno da usluga bude pružena određenog datuma ili u određenom razdoblju.

BIO PROTEIN KONOPLJE je odličan za gubitak tjelesne težine, oporavak mišića, izgradnju mišićne mase... 100% prirodno! Bez dodataka i konzervansa! Hrvatski proizvod! Mogućnost dostave za cijelu Hrvatsku! Kupon vrijedi do 30.05.2020.

U svakom treningu ili sportu velika je potreba za unosom proteina jer su oni gradivni makronutrijent. Od njih ne da samo rastu mišići, već su zaslužni za razne druge fiziološke procese u tijelu poput rasta kose, noktiju, kostiju… Na tržištu postoje razni proteinski suplementi i proizvodi, no dosta njih nije potpuno prirodno i često nisu poznati svi njihovi sastojci.

Protein konoplje je najbolje izbalansiran biljni proteini, zovu ga i super hranom i isključivo je niske biološke vrijednosti te 100% iskoristiv jer sadrži visoki postotak globulina edistina, koji je najlakše probavljiv za ljudski organizam i gotovo identičan globulinu koji se nalazi u ljudskoj krvi.

Pomiješajte 2 žlice praha dnevno (3 žlice 3 puta dnevno za sportski aktivnije ljude) u smoothie, shake ili juice. Nakon otvaranja čuvati na suhom, tamnom i hladnom mjestu. Najbolje u hladnjaku.

Neki primjeri upotrebe proteina konoplje su:

gubitak težine jer smanjuje apetit i proizvodi hormon glukagon koji stimulira tijelo da se riješi viška masti trošeći je na energiju, sporo se probavlja i nema šećera, te je odličan kao zamjenski obrok, a osim toga ima jako malo zasićenih masti i nema kolesterola pa tijelo stvara puno manje sala od sirutke i crvenog mesa, te duže drži sitim i smanjuje potrebu za šećerom

oporavak mišića nakon treninga za svakog tko se bavi sportom, treningom, teretanom i slično

izgradnja mišićne mase uz trening i visoko kaloričnu prehranu, za bodybuilding

idealan za vegane i vegetarijance

HERBIO protein konoplje je dodatak prehrani za svakog tko se brine za svoje zdravlje. 

Protein konoplje često koriste svi oni koji su prepoznali njegove prednosti jer su proteini ključni za oporavak mišića i povećanje mase nakon treninga, te su jedni od glavnih izvora energije uz nisku UH dijetu koje se mnogi bodybuilderi drže jer pomaže gubitku masti i definiciji mišića.

Proteini su vrlo bitni u svakodnevnoj prehrani, esencijalni su dio organizma i sudjeluju u gotovo svim staničnim procesima

HERBIO protein konoplje lako se probavlja i tako vrlo brzo sintetizira u mišiće. Edestin također ima jedinstvenu sposobnost stimulacije proizvodnje antitijela, što znači da uzimanjem proteina iz konoplje jačamo kompletan imunološki sistem. Tijelo ih u potpunosti sintetizira i potpuno su prirodni te nemaju nikakvih umjetnih dodataka i aroma. Konoplja je jedinstvena i po tome jer sadrži i sve aminokiseline, uključujući i onih 8 esencijalnih koje tijelo ne može samo stvoriti već ih se mora unijeti prehranom.

Osim toga, konopljini proteini sadrže i savršen omjer omega-3 i omega-6 masnih kiselina (3:1), koji je idealan za apsorpciju u ljudsko tijelo. Lako su probavljivi, bez poznatih alergena i potpuno su eco, bio i vegan friendly.

Njihova velika prednost je to što utječu na balans kiseline i lužine u tijelu. Ta je ravnoteža iznimno je važna za naše zdravlje jer se tjelesne stanice moraju neprestano opskrbljivati kisikom; u suprotnom, okruženje s premalo ili potpuno bez kisika je vrlo podložno tlo za stvaranje stanica raka s obzirom na to da samo one mogu preživjeti u takvom okruženju. Proteini iz konoplje djeluju alkalno na tijelo, snižavajući opću kiselost organizma. To je glavni razlog zašto ne izazivaju osjećaj nadutosti nakon konzumacije.

Vrlo su korisni i kod slabokrvnosti, odnosno anemije uslijed manjka željeza. Sadrže 18 mg željeza na 100 grama, što je izvrsni dodatak prehrani jer je dnevna potreba za željezom je 10-15 grama.

Okus je jedina stvar koja može zasmetati one s istančanim nepcem, no i ne mogu biti ukusni jer ne sadrže nikakve dodatne arome. Kad sagledamo koliko su korisni i zdravi, okus postaje potpuno nebitan!

Osim proteina, vlakana i esencijalnih masnih kiselina, bogat je i kalijem, kalcijem, magnezijem, cinkom i željezom, a nema glutena, mlijeka, laktoze, soje, sirutke, šećera, pesticida i herbicida, GMO, heksana, aditiva i konzervansa. Protein konoplje sadrži antioksidanse, vitamine i minerale, potpuno je sirov što znači da su svi enzimi očuvani.