CJPremium Natrag na Crno Jaje

Popularan estetski zahvat i na Crnom Jaju! Poliklinika Superiora u Zagrebu donosi Vam priliku za povećanje grudi uz najpoznatije implantante marke Mentor...za 499 kn, a ostatak iznosa u Poliklinici!

SUPER CIJENA 66,23 €
  • Poliklinika Superiora -  povećajte grudi uz najpoznatije implantante marke Mentor!
  • Na portalu plaćate rezervaciju od 499 kn, a ostatak iznosa od 18 500 kn u Poliklinici!
  • Radno vrijeme poliklinike: ponedeljak-petak 12-20 h!
  • Adresa: Voćarska ulica 14, 10000 Zagreb.
  • Kupon se može iskoristiti do 30.11.2020.!
  • NAPOMENE:
    • Ponuda uključuje: Poliklinika Superiora -  povećajte grudi uz najpoznatije implantante marke Mentor po nevjerojatnoj cijeni od 18999 kn!
    • uz nadoplatu ako se radi podizanje i ili redukcija grudi zajedno sa augmentacijom. 
    • Do boljeg izgleda i više samopouzdanja uz tim vrhunskih stručnjaka!
    • Na portalu plaćate rezervaciju od 499 kn, a ostatak iznosa od 18 500 kn u Poliklinici!
    • Cijena uključuje: pregled, anamnezu, operativni zahvat povećanja grudi u općoj anasteziji, 24 sata, boravak u bolnici, pregled 7 dana nakon zahvata!
    • Kupon vrijedi za 1 osobu!
    • Radno vrijeme poliklinike: ponedeljak-petak 12-20 h!
    • Adresa:Voćarska ulica 14 , 10000 Zagreb.
    • Potrebna najava 2 dana ranije na e-mail adresu: info@superiora.hr
    • Kupon se može iskoristiti do 30.11.2020.!
    • Rezervacija termina se vrši sukladno raspoloživosti.
    • Budući da je ponuda ograničena, kupljene kupone nije moguće stornirati.
    • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge.Naknadne reklamacije se neće uvažiti. 
    • U slučaju da trebate R1, isti tražite direktno od partnera prije izrade računa. 
    • Fakturu (račun) za navedeni proizvod ili uslugu koju kupujete, izdaje isključivo tvrtka-pružatelj usluga.
    • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja prava na povrat.
    • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona.
    • Kupnja je moguća putem web stranice CrnoJaje.hr ili u poslovnici u Zagrebu - Vlaška 63 (plaćanje karticom ili općom uplatnicom), u protivnom popust na uslugu/proizvod ne vrijedi! 
    • U slučaju da kupon nije iskorišten u roku, jasno navedenom na samom kuponu/ponudi, ne ostvaruje se povrat sredstava.
    • U slučaju nemogućnosti korištenja kupona zbog više sile isto će biti ostvareno odmah po normalizaciji! Odobravamo isključivo odgodu realizacije, te kupon u tom slučaju vrijedi do termina koji će biti definiran sa korisnikom i partnerom!
    • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja eventualnog prava na povrat.
    • Po Zakonu o zaštiti potrošača NN 19/22 članak 86. stavak 12, kupac nema pravo na jednostrani raskid ovog ugovora pružanja usluge smještaja ako je ugovoreno da usluga bude pružena određenog datuma ili u određenom razdoblju.

Na portalu plaćate rezervaciju od 499 kn, a ostatak iznosa od 18 500 kn u Poliklinici!

Cijena uključuje: pregled, anamnezu, operativni zahvat povećanja grudi u općoj anasteziji, 24 sata, boravak u bolnici, pregled 7 dana nakon zahvata!

Povećanje grudi

Povećanje grudi je među ženskom populacijom najpopularniji kirurški zahvat. Iz godine u godinu broj tih kirurških zahvata se povećava pa je prema nekim podatcima povećanje grudi zauzelo prvo mjesto na ljestvici najpopularnijih estetskih zahvata diljem svijeta. Na povećanje grudi se žene najčešće odlučuju radi poboljšanja izgleda i podizanja samopouzdanja. Broj komplikacija je zanemariv, a velika većina pacijentica se u godinama nakon operacije osjećala sretnije i s većim samopouzdanjem.

Do nezadovoljstva s vlastitim grudima dolazi nakon naglog gubitka kilograma i nakon dojenja, a tada kirurški zahvat može biti od velike pomoći. Iako je povećanje grudi estetski zahvat, o njemu se prije samog izvođenja potrebno vrlo dobro informirati te proći konzultacije s kirurgom. Uspješnost zahvata je gotovo stopostotna, a takva brojka je posljedica kvalitetnih konzultacija, zahvata vrhunskog kirurga i realnih očekivanja. U suprotnome može doći do neugodnih posljedica ili nezadovoljstva učinjenim promjenama.

Priprema pacijenta

Kada ste se definitivno odlučili za povećanje grudi, otprilike dva mjeseca prije zahvata obavezno prestanite s pušenjem, a kirurg će vam najvjerojatnije preporučiti uzimanje aspirina i biljnih pripravka dva tjedna prije operacije. Na dan operacije nemojte jesti i piti.


Zahvat obavljaju: 

◉ Tamara Petrović (specijalist plastične i rekonstruktivne kirurgije) - iskusna kirurginja koja 20 god stječe svoja iskustva, kako u općoj tako u području plastične i rekonstruktivne kirurgije.

◉ Neven Starčević (specijalist opće kirurgije) - ima višegodišnje iskustvo rada na traumatskim ozljedama, pogotovo lokomotornog sustava.

◉ Mirjana Mirić (specijalist anestezije i reanimacijske medicine) - radi kao voditelj anesteziološke službe kirurškog odjela u KBC Zagreb. Iskusna liječnica svoja znanja je stekla radeći kao spec anestezije i reanimacije prema potrebama raznih kirurških specijalnosti.

Tijek zahvata

Povećanjem dojki se ne mijenja samo volumen grudi već se korigiraju oblik i punina. Savršeno izvedeno povećanje grudi poboljšava sve tri stavke, a za potpuni i savršeni rezultat je najprije potrebno odrediti očekivanja pacijenta. Kirurg i pacijent moraju zajedno donijeti odluku o veličini implantanta koji će biti stavljeni pod tkiva dojke. 

Što se samog procesa operacije tiče, on traje dva do tri sata u najvećem broju slučajeva. Pacijentu se prije početka zahvata daje opća anestezija. Rez se pravi u području donjeg ruba bradavice, a ponekad ispod pazuha. Nakon toga se postavljaju implantanti. Ovisno o vrsti i veličini implantanata, oni se mogu postaviti ispod tkiva ili ispod mišića.


Tijek oporavka i korisni savjeti

Potpuni oporavak od operacije može trajati između četiri i šest tjedana, ali bolno razdoblje u pravilu traje tek nekoliko dana. Prvi simptomi koji nastupaju odmah nakon operacije su bol, oticanje, podljevi i otežano disanje. Mirovanje i lijekovi protiv bolova su od velike pomoći u prvoj fazi oporavka nakon operacije. 

Nakon nekoliko dana nastupa druga faza u kojoj je potrebno nositi poseban kompresivni grudnjak. On drži implatante na mjestu i omogućava postupno vraćanje starim navikama, obavljanju poslova i sličnome. Najčešće će Vam kirurzi preporučiti i lagano vježbanje u ovoj fazi oporavka koja u pravilu traje dva tjedna. Treća faza može potrajati još toliko, a u njoj je najvažnije da se ne izlažete teškim fizičkim naporima ili podizanju teškog tereta.

Napominjemo da je oporavak potpuno individualan i kako svaka osoba može imati drugačije simptome u drugačijem vremenskom razdoblju.

Važno je međutim nakon operacije biti i dalje u kontaktu s kirurgom te ga obavještavati o svim simptomima ili eventualnim komplikacijama. Ono što može biti vidljivo još određeno vrijeme nakon uvodno spomenutih šest tjedana jesu ožiljci koji prestaju biti vidljivi nakon nekoliko mjeseci.

Što očekivati nakon operacije?

Rezultati zahvata kojima se povećavaju grudi su zaista sjajni diljem svijeta. Između 75 i 85% pacijentica je zadovoljno promjenama koje su stvorene zahvaljujući estetskoj kirurgiji.

Implantanti traju najmanje deset godina, a promjena može biti potrebna u slučajevima kada dođe do primjerice pucanja implantanata. Kao i kod oporavka, ovisno o načinu kako tijelo prihvati implantante i stilu života, vijek trajanja implantanata se razlikuje od osobe do osobe.