CJPremium Natrag na Crno Jaje

Zakoračite u neotkriveni svijet ljepote! Poliklinika LabPlus u Zagrebu predstavlja KEMIJSKI PILING TCA lica: prirodna regeneracija kože, uklonite bore, pigmentacije... samo 639 kn!

SUPER CIJENA 84,81 €
  • Poliklinika LabPlus u Zagrebu donosi Vam KEMIJSKI PILING TCA lica za samo 639 kn!
  • Radno vrijeme dermatologije: parni datumi 08:00 - 15:00 h, neparni datumi15:00 - 20:00 h!
  • Kupon se može iskoristiti do 30.04.2021.
  • NAPOMENE:
    • Poliklinika LabPlus Zagreb - KEMIJSKI PILING TCA u Poliklinici LabPlus za samo 639 kn !
    • Cijena uključuje TCA piling  koji funkcionira na način da kemijskim putem uzrokuje skidanje gornjih slojeva kože
    • ODMAH nakon kupnje kupona OBAVEZNO naručivanje na broj 01/7987 480! Tretman se odrađuje u Poliklinici LabPlus, Maksimirska cesta 282, Zagreb!
    • Radno vrijeme dermatologije: parni datumi 8-15 h, neparni datumi 15-20h
      • Kupon vrijedi za 1 osobu.
      • Kupon se može iskoristiti do 30.04.2021.
        • Budući da je ponuda ograničena, kupljene kupone nije moguće stornirati.
        • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge.Naknadne reklamacije se neće uvažiti. 
        • U slučaju da trebate R1, isti tražite direktno od partnera prije izrade računa. 
        • Fakturu (račun) za navedeni proizvod ili uslugu koju kupujete, izdaje isključivo tvrtka-pružatelj usluga.
        • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja prava na povrat.
        • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona.
        • Kupnja je moguća putem web stranice CrnoJaje.hr ili u poslovnici u Zagrebu - Vlaška 63 (plaćanje karticom ili uplatnicom), u protivnom popust na uslugu/proizvod ne vrijedi!
        • U slučaju da kupon nije iskorišten u roku, jasno navedenom na samom kuponu/ponudi, ne ostvaruje se povrat sredstava.
        • Cjenik pogledajte ovdje!
        • U slučaju nemogućnosti korištenja kupona zbog više sile isto će biti ostvareno odmah po normalizaciji! Odobravamo isključivo odgodu realizacije, te kupon u tom slučaju vrijedi do termina koji će biti definiran sa korisnikom i partnerom!
        • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja eventualnog prava na povrat.
        • Po Zakonu o zaštiti potrošača NN 19/22 članak 86. stavak 12, kupac nema pravo na jednostrani raskid ovog ugovora pružanja usluge smještaja ako je ugovoreno da usluga bude pružena određenog datuma ili u određenom razdoblju.

TCA piling funkcionira na način da kemijskim putem uzrokuje skidanje gornjih slojeva kože i time potiče regeneraciju nove kože! Poklonite povjerenje dugogodišnjem iskustvu spec. dermatovenerologije Snježani Komadini dr.med., najdoktoru 2015., 2016., 2017., 2018., 2019. i 2020., a svom licu svježinu! Kupon se može iskoristiti do 30.04.2021.!

KEMIJSKI PILING TCA u Poliklinici LabPlus
TCA piling funkcionira na način da kemijskim putem uzrokuje skidanje gornjih slojeva kože. Nakon što se skinu gornji slojevi kože dolazi do dramatičnog poboljšanja u teksturi, koža je jako glatka, površinske bore i promjene u boji značajno poboljšavaju. TCA se koristi dugi niz godina za tretman bora na licu, staračkih pjega, promjena u pigmentaciji i ostalih površinskih problema kože kao što je su suncem nastala oštećenja i promjene. TCA pilingom se mogu tretirati i ruke. TCA piling je jedna od najinovativnijih načina za brzo i optimalno pomlađivanje kože korištenjem specijalnih formula.

Postupak:
Nema potrebe za prethodnom pripremom kada se koristi Easy TCA piling preporučljivo je očistiti kožu prije postupka. Kada se TCA stavi na kožu uzrokuje sušenje i guljenje gornjih slojeva kože kroz period od nekoliko dana. Kada se stara koža oguli otkriva se novi sloj neoštećene kože koji ima glatku teksturu i jednoličniju boju.Tretman se odrađuje u jednom postupku koji traje od 15 do 45 minuta. Nakon aplikacije Easy TCA pilinga pacijent će osjetiti blagu toplinu ili iritaciju. To nam pokazuje da proizvod djeluje. Doktor će tražiti prve vidljive znakove djelovanja pilinga (pojava bijele boje poput blage paučine po koži) nakon čega će aplicirati posebnu kremu koja će odmah zaustaviti iritaciju. Nakon otprilike 30 minuta do jedan sat koža će djelovati napetije i zdravije. 

Nije potrebna sedacija niti anestezija tijekom procedure.Postoji više vrsta kemijskog pilinga a razlikuju se u načinu djelovanja na kožu i dubinu prodiranja u kožu. Blagi pilinzi, kao glikolna kiselina, skidaju najpovršniji sloj kože i sastoje se od alfa hidroksi kiselina (AHA) ili beta hidroksi kiselina (BHA). Srednje duboki pilinzi koriste triklorooctenu kiselinu (TCA) uklanjaju srednje do duboke slojeve kože i poboljšavaju teksturu kože stimulirajući stvaranje novoga kolagena. Najdublji pilinzi se rade pomoću karbolne kiseline kao što je fenol. Najdublji piling je i najinvazivniji i povezan je s većim rizikom pojave nuspojava te dugim vremenom oporavka.Površinski pilinzi na bazi glikolne kiseline široko su dostupni u slobodnoj prodaji a kao rezultat imaju minimalne površinske promjene. 

Poklonite povjerenje dugogodišnjem iskustvu spec. dermatovenerologije Snježani Komadini dr.med., najdoktoru 2015., 2016., 2017., 2018., 2019. i 2020.!

U Poliklinici LabPlus nudimo jači TCA piling za akne koji djeluje od srednjeg do dubokog sloja kože koristeći Easy TCA piling. Easy TCA se smatra najsigurnijim i najučinkovitijim TCA kemijskim pilingom.Ova jednostavna ambulantna procedura zahtjeva 15-40 minuta vašeg vremena ovisno o području koje se tretira. Prednost ove tehnike TCA aplikacije je da se jačina i dubina djelovanja mogu vrlo precizno kontrolirati. Koncentracija TCA u kemijskom pilingu jevrlo važan faktor koji utječe na dubinu pilinga. Koncentracija varira od 15-50%, a veća koncentracija uzrokuje duboki piling. Kako se kemijski piling stavlja na lice može se očekivati peckanje i žarenje koje može potrajati nekoliko minuta. Lijekovi protiv bolova nisu potrebni udući da je TCA ujedno i blagi anestetik. Ukoliko je pacijent izrazito osjetljiv moguća je upotreba hladnog zraka na kožu lica tijekom cijelog postupka. Kada se postigne željena dubina pilinga stavlja se Skin Tech Post Peel krema. Nakon aplikacije kreme peckanje i žarenje u par minuta nestaju. Koža je u ovoj fazi crvena i po sebi ima bijelu boju poput mraza, ali se sve vraća u normalno stanje unutar 15-45 minuta. Skin Tech TCA piling i krema se slijedeće jutro skidaju blagim sapunom i vodom. Stavlja se Skin Tech krema (vrsta kreme i intenzitet stavljanja ovosi o protokolu koji se primjenjuje) prema uputama iz Poliklinike. Šminka se može stavljati kao i prije te se klijent/klijentica odmah može vratiti normalnim aktivnostima.

Prva 2-3 dana osjetit ćete napetost kože lica; 3-4 dan nakon aplikacije Easy TCA površinski sloj kože će blago potamnjeti te se prhutanjem oguliti (nikako se ne smiju guliti komadići kože nego ih treba pustiti da otpadnu sami) . Nakon što se vaša stara koža ogulila vaša nova koža će biti svjetla i nježna. Cijeli postupak pilinga se ponavlja.

Koliko puta se piling ponavlja?
Easy TCA piling-da bi se postigao željeni efekt tretman se preporuča ponoviti nakon dva do tri tjedna.Ovisno o težini oštećenja kože, odmah možete očekivati umjereno poboljšanje. Tijekom slijedećih nekoliko mjeseci tekstura koža se nastavlja poboljšavati uz stvaranje novoga kolagena koji dovodi do svježijeg izgleda i glađe teksture kože.Ovaj piling se ne provodi u trudnica, dojilja, nakon laserskih postupaka, u osoba koje imaju maligne bolesti, dijabetičara, osoba koje imaju keloide na koži ili postupalne hiperpigmentacije, u osoba gdje postoji sklonost nastanku keloida, hipertofičnih ožilaka i postupalnih hiperpigmentacija, osoba koje imaju herpes na koži ili upalne infekcije kože.

Klijentica/klijent se mogu odmah vratiti normalnim aktivnostima s naputkom da izbjegavaju sunce tijekom 4 tjedna tretmana i bar 2 tjedna od zadnjeg tretmana te prevenciju tamnjenja pomoću sunblock krema zaštitnog faktora 30-50 do 6 tjedana nakon zadnjeg tretmana.

Nakon Easy TCA tretmana koža privremeno nema adekvatnu vlastitu UV zaštitu te je zato potrebno koristiti zaštitne kreme.

ODMAH nakon kupnje kupona OBAVEZNO naručivanje na broj 01/7987 480! Tretman se odrađuje u Poliklinici LabPlus, Maksimirska cesta 282, Zagreb!