CJPremium Natrag na Crno Jaje

Oslobodite se nesigurnosti i podarite licu željenu estetiku! KOREKCIJA UŠKI u vrhunskom Ageless Medical Aesthetic Zagreb & stručnim rukama plastičnog kirurga dr. Anzića uz 36% popusta!

POPUST 36%
1.021,97 € 650,21 €
  • Ageless Medical Aesthetic i dr. Anzić- vrhunski plastični kirurg, donose Vam neponovljivu ponudu: korekcija ušiju za samo 4899 kn! 
  • Ponuda uključuje: pregled, anamnezu, operativni zahvat korekcije ušiju u lokalnoj  anasteziji, pregled 7 dana nakon zahvata!
  • Kupon se može iskoristiti do 31.05.2021.!
  • NAPOMENE:
    • Ageless Medical Aesthetic - i dr. Anzić vrhunski plastični kirurh donose vam neponovljivu ponudu -korekcija ušiju za samo 4899 kn! 
    • Ponuda uključuje: pregled, anamnezu, operativni zahvat korekcije ušiju u lokalnoj  anasteziji,  pregled 7 dana nakon zahvata!
    • Radno vrijeme poliklinike: pon.-pet. 09-19h, sub ne radimo.
    • Adresa: Ulica grada Mainza 17, 10000 Zagreb.
    • Potrebna najava 2 dana ranije na broj: 01 5510 832. 
    • Kupon se može iskoristiti do 31.05.2021.
    • Kupon vrijedi za 1 osobu!
    • Rezervacija termina se vrši sukladno raspoloživosti.
    • Budući da je ponuda ograničena, kupljene kupone nije moguće stornirati.
    • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge.Naknadne reklamacije se neće uvažiti. 
    • U slučaju da trebate R1, isti tražite direktno od partnera prije izrade računa. 
    • Fakturu (račun) za navedeni proizvod ili uslugu koju kupujete, izdaje isključivo tvrtka-pružatelj usluga.
    • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja prava na povrat.
    • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona.
    • Kupnja je moguća putem web stranice CrnoJaje.hr ili u poslovnici u Zagrebu - Vlaška 63 (plaćanje karticom ili općom uplatnicom), u protivnom popust na uslugu/proizvod ne vrijedi! 
    • U slučaju da kupon nije iskorišten u roku, jasno navedenom na samom kuponu/ponudi, ne ostvaruje se povrat sredstava.
    • U slučaju nemogućnosti korištenja kupona zbog više sile isto će biti ostvareno odmah po normalizaciji! Odobravamo isključivo odgodu realizacije, te kupon u tom slučaju vrijedi do termina koji će biti definiran sa korisnikom i partnerom!
    • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja eventualnog prava na povrat.
    • Po Zakonu o zaštiti potrošača NN 19/22 članak 86. stavak 12, kupac nema pravo na jednostrani raskid ovog ugovora pružanja usluge smještaja ako je ugovoreno da usluga bude pružena određenog datuma ili u određenom razdoblju.

Jednostavan zahvat koji uvelike pridonosi kako estetskoj, tako i psihosocijalnoj komponenti čovjekova života! Kupon se može iskoristiti do 31.05.2021.

Ageless Medical Aesthetic
Starenje ne možemo zaustaviti, no napredak medicine omogućio je da još dugo zadržimo prirodnu ljepotu. Kao nezaobilazni životni proces, starenje nam donosi mnoge fizičke promjene koje ne bismo željeli. Gubitak tonusa i svježine kože, oštećenja i boranje kože, samo su neki od očiglednih znakova prolaska godina.
Ideja da se u estetskoj medicini koriste metode koje na neprirodan način daju mlađi izgled, stvar je prošlosti. 

Vrhunski estetičari za vrhunski rezultat
Personalizirani koncept Ageless Medical Aesthetic, fokusiran je na cjelinu, koju čine regije našeg lica i tijela, ovo je mjesto gdje na opušteni način postižete odličan konačni rezultat.

Nakon završetka studija dr. Srđan Ante Anzić počinje sa specijalizacijom otorinolaringologije u KBC Sestre Milosrdnice u Zagrebu te naknadno subspecijalizacijom plastične kirurgije glave i vrata. Od 2011 je doktor znanosti. Certificiran u registraciji liječnika sa specijalističkom dozovolom za Ujedinjeno Kraljevstvo.

Korekcija klempavih uški 

Uška ima, osim funkcije „antene“ koja skuplja zvučne valove i provodi ih prema zvukovodu, i estetsku ulogu. Deformacije uške mogu se pojaviti u različitim oblicima, ali najčešće kao odstojeća uška, odnosno uška s nepravilnim položajem otklona od glave, a ova deformacija je poznatija je pod nazivom „klempave uši“. U podlozi bolesti je prevelik kut između središnjeg dijela uške (conche) i koštane podloge na kojoj uška leži (mastoida), ili se radi o nedovoljno presavijenom središnjem dijelu ušne školjke (antihelix). Ove promjene su uočljive i nakon rođenja, ali u prvim godinama života poprime konačan oblik sazrijevanjem i otvrdnućem hrskavice.

Ponuda uključuje: pregled, anamnezu, operativni zahvat korekcije ušiju u lokalnoj anasteziji, pregled 7 dana nakon zahvata!

O zahvatu

Kirurški zahvat je u biti siguran i uspješan. Najčešće se izvodi u općoj anesteziji, dok se kod odraslih može izvoditi u lokalnoj anesteziji, a traje između 60 i 90 minuta. Rez se nalazi iza uha pa je praktički nevidljiv postoperativni ožiljak.Nakon završenog zahvata glava se umota u mekani zavoj kako bi se zaštitile uši i u tom položaju potaknuo proces cijeljenja. Konci se odstranjuju nakon tjedan dana , te je tada moguće oprati kosu i područje glave oko uške. Kako ne bismo imali ponovno savijanje uški prema naprijed, potrebno je nositi traku na glavi tijekom noći.

Oporavak

Uši mogu biti manje bolne i utrnule nekoliko dana nakon zahvata i možda ćete morati piti lijekove protiv bolova. Može doći do razvoja modrica i naticanja koje će se povući nakon tjedan dana. Budući da se operacija provodi iza uha, ostati će maleni ožiljak skriven u blizini preklopa između uha i strane glave. Odraslima se preporučuje da uzmu slobodan tjedan na poslu za inicijalno zacjeljivanje i oporavak. Djeca bi trebala izbjegavati kontaktne sportove i igranje otprilike tri tjedna. Na kraju, bitno je za reći kako je ovo vrlo jednostavan zahvat koji uvelike pridonosi kako estetskoj, tako i psihosocijalnoj komponenti čovjekova života. Kao i kod drugih zahvata, moguće su i komplikacije, kao što su hematom, infekcije i razvijanje većih ožiljaka kod osoba s genetskom predispozicijom, ali su iznimno rijetke kod ove vrste kirurških zahvata.Naš stručan tim sastoji se od specijalista plastične kirurgije, posebno educiranih za zahvate u djece, sa golemim kliničkim iskustvom.

Potrebna najava 2 dana ranije na broj: 01 5510 832.