CJPremium Natrag na Crno Jaje

[KOREKCIJA PODOČNJAKA] Pomladite se i otvorite pogled! Ageless Medical Aesthetic u Zagrebu & dr. Anzić donose ultimativni zahvat DONJIH vjeđa + pregled, super cijena!

SUPER CIJENA 703,30 €
  • [KOREKCIJA VJEĐA] Ageless Medical Aesthetic u Zagrebu i  dr. Anzić - operirajte DONJE VJEĐE - PODOČNJAKA i pomladite lice te osvježite pogled!
  • Cijena uključuje: pregled, anamnezu, operativni zahvat gornjih vjeđa u lokalnoj anasteziji, pregled 7 dana nakon zahvata!
  • Kupon se može iskoristiti do 19.06.2021.
  • NAPOMENE:
    • Ageless Medical Aesthetic  i dr. Anzić -plastični kirurg -- operacija podočnjaka -donjih vjeđa za samo 5299 kn !
    • Cijena uključuje: pregled, anamnezu, operativni zahvat donjih vjeđa (Podočnjaka ) u lokalnoj anasteziji, pregled 7 dana nakon zahvata!
    • Radno vrijeme poliklinike: pon.-pet. 09-19h, sub ne radimo.
    • Adresa: Ulica grada Mainza 17, 10000 Zagreb.
    • Potrebna najava 2 dana ranije na broj: 01 5510 832. 
    • Kupon se može iskoristiti do 19.06.2021
    • Rezervacija termina se vrši sukladno raspoloživosti.
    • Budući da je ponuda ograničena, kupljene kupone nije moguće stornirati.
    • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge.Naknadne reklamacije se neće uvažiti. 
    • U slučaju da trebate R1, isti tražite direktno od partnera prije izrade računa. 
    • Fakturu (račun) za navedeni proizvod ili uslugu koju kupujete, izdaje isključivo tvrtka-pružatelj usluga.
    • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja prava na povrat.
    • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona.
    • Kupnja je moguća putem web stranice CrnoJaje.hr ili u poslovnici u Zagrebu - Vlaška 63 (plaćanje karticom ili općom uplatnicom), u protivnom popust na uslugu/proizvod ne vrijedi! 
    • U slučaju da kupon nije iskorišten u roku, jasno navedenom na samom kuponu/ponudi, ne ostvaruje se povrat sredstava.
    • U slučaju nemogućnosti korištenja kupona zbog više sile isto će biti ostvareno odmah po normalizaciji! Odobravamo isključivo odgodu realizacije, te kupon u tom slučaju vrijedi do termina koji će biti definiran sa korisnikom i partnerom!
    • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja eventualnog prava na povrat.
    • Po Zakonu o zaštiti potrošača NN 19/22 članak 86. stavak 12, kupac nema pravo na jednostrani raskid ovog ugovora pružanja usluge smještaja ako je ugovoreno da usluga bude pružena određenog datuma ili u određenom razdoblju.

Efikasan kirurški zahvat koji predstavlja najbrži način smanjenja znakova starenja, te osvježava cijelo lice, sklanja umor i bore u području očiju, čineći Vas mlađima. Kupon se može iskoristiti do 19.06.2021.

Ageless Medical Aesthetic
Starenje ne možemo zaustaviti, no napredak medicine omogućio je da još dugo zadržimo prirodnu ljepotu. Kao nezaobilazni životni proces, starenje nam donosi mnoge fizičke promjene koje ne bismo željeli. Gubitak tonusa i svježine kože, oštećenja i boranje kože, samo su neki od očiglednih znakova prolaska godina.
Ideja da se u estetskoj medicini koriste metode koje na neprirodan način daju mlađi izgled, stvar je prošlosti. 

Vrhunski estetičari za vrhunski rezultat
Personalizirani koncept Ageless Medical Aesthetic, fokusiran je na cjelinu, koju čine regije našeg lica i tijela.

Nakon završetka studija dr. Srđan Ante Anzić počinje sa specijalizacijom otorinolaringologije u KBC Sestre Milosrdnice u Zagrebu te naknadno subspecijalizacijom plastične kirurgije glave i vrata. Od 2011 je doktor znanosti. Certificiran u registraciji liječnika sa specijalističkom dozovolom za Ujedinjeno Kraljevstvo.

Operacija očnih kapaka 

Korekcija viška kože u području naših kapaka vrlo je efikasan kirurški zahvat i predstavlja najbrži način smanjenja znakova starenja, u vidu nastanka bora. Pojava bora u području očnih kapaka uspješno se rješava ovim specifičnim zahvatom plastične kirurgije. Spuštanje gornjih kapaka (blefarohalaza) osim estetskog učinka može imati za posljedicu i zatvaranje oka te smetnje vida! Osim odstranjenja kože kapaka, može se ukloniti i višak masnog tkiva koje u obliku “jastučića” predstavlja estetski problem. 

Cijena uključuje: pregled, anamnezu, operativni zahvat donjih vjeđa (podočnjaka) u lokalnoj anasteziji, pregled 7 dana nakon zahvata!

O zahvatu i anesteziji 

Kao i prije svake druge operacije potrebno je obaviti predoperativne pripreme. Zahvat blefaroplastike izvodi se gotovo uvijek u lokalnoj anesteziji. Količina lokalnog anestetika koji se aplicira veća je ukoliko se zahvat izvodi na gornjim i donjim kapcima. Potrebno je prikupiti saznanja o eventualnoj preosjetljivosti na lokalni anestetik. Vaš kirurg će vam objasniti postupak, vrstu anestezije te kirurške mogućnosti ove operacije. Iako se izvodi većinom u lokalnoj anesteziji, blefaroplastika može biti izvedena i u tzv. lokalnoj-potenciranoj anesteziji ili pak općoj anesteziji, ukoliko postoji medicinska indikacija te osobna preferencija. Kako je već spomenuto, plastični kirurg minucioznom tehnikom uklanja višak kože u području vjeđa. Položaj reza vrlo je bitan, kod gornjih kapaka smještamo ga u područje prirodnog nabora. Prilikom korekcije donjih kapaka, odlučujemo se za rez smješten tik ispod trepavica, premda postoje i alternativne operacijske tehnike. Vrijeme trajanja zahvata može biti i do 2 sata, ovisno o lokalnom statusu operiranog područja (stanje kože, količina masnog tkiva i sl.).

Potrebna najava 2 dana ranije na broj: 01 5510 832.

Oporavak 

Odmah nakon zahvata postavljaju se posebne ljepljive trakice u operiranom području i nose se nekoliko dana. Idućih tjedan dana preporuča se izbjegavanje bilo kakve veće fizičke aktivnosti. Nakon popuštanja učinka anestezije može se pojaviti određeno peckanje što je uobičajena pojava. Otok se javlja kao normalna posljedica operacije, no zahvaljujući poštednoj kirurškoj tehnici, ubrzo prolazi. Previjanje rane je redovito, prilikom čega se pomno prati zarastanje u području reza. Ponekad može biti prisutan manji hematom nakon zahvata. Šavovi kože mogu se odstraniti 5-7 dana od operacije. Nakon cijeljenja rane zaostat će tanki ožiljak u području vjeđa, no praktički je nevidljiv. Kad se opisana operacija izvodi s posebnom pažnjom i po svim pravilima struke, komplikacije nakon zahvata ne trebaju se očekivati. Blefaroplastika spada u skupinu rejuvenacijskih kirurških zahvata, koja vrlo uspješno i brzo osvježava cijelo lice, sklanja umor i bore u području očiju, čineći Vas mlađima.