CJPremium Natrag na Crno Jaje

SRPANJ! Krstarenje brodom M/S Splendid na 8 dana/ 7 noćenja sa Polupansionom + kapetanska večera na ruti Rijeka, Krk, Rab, Novalja (Pag), Olib/Silba, Mali Lošinj, Cres i već od samo 3999 kn/ osobi!

SUPER CIJENA 530,76 €
  • [SRPPANJ] Krstarenje iz Rijeke sa M/S Splendidom na 8 dana/ 7 noćenja sa polupansionom + kapetanska večera, već od samo 3999 kn/ osobi!
  • Odaberite vrstu smještaja u standard, main ili upper deck kabini!
  • Kupon vrijedi isključivo za jedan od ponuđenih termina: 11.07.-18.07.; 18.07.-25.07.; 25.07.-01.08.2021.!

  • NAPOMENE:
    • CJ premium ŠPICA SEZONE - krstarenje iz Rijeke sa M/S Splendidom: 8 dana/  7 noćenja sa polupansionom + kapetanska večera, već od samo 3999 kn/ osobi!
    • Ruta: Rijeka – Krk – Rab – Novalja (Pag) – Olib/Silba – Mali Lošinj – Cres – Rijeka
    •  Polasci iz Rijeke 11., 18., 25., srpnja  - GARANTIRANI POLASCI
    • Opcija 1) 11 -  18.07.2021. -Standard kabina za samo 3999 kn 
    • Opcija 2) 11 -  18.07.2021. - Main deck kabina za samo 4799 kn 
    • Opcija 3) 11 -  18.07.2021. -  Upper deck kabina za samo 5499 kn 
    • Opcija 4) 18 - 25.07.2021 -Standard kabina za samo 3999 kn 
    • Opcija 5) 18 - 25.07.2021. - Main deck kabina za samo 4799 kn 
    • Opcija 6) 18 - 25.07.2021. -  Upper deck kabina za samo 5499 kn 
    • Opcija 7) 25.07. - 01.08.2021. -Standard kabina za samo 3999 kn 
    • Opcija 8) 25.07. - 01.08.2021. - Main deck kabina za samo 4799 kn 
    • Opcija 9) 25.07. - 01.08.2021. -  Upper deck kabina za samo 5499 kn 
      • Cijena uključuje:  7-dnevno krstarenje u kabini željene kategorije,  besplatno svježe voće dostupno svakodnevno, večera dobrodošlice u tri slijeda, doručak na bazi švedskog stola svakodnevno,  6 ručkova s tri slijeda,  lokalni vodič za razglede Krka, Raba i Malog Lošinja, ručnici koji se mijenjaju svaki drugi dan,  Svakodnevna usluga čišćenja kabine, dvije boce vode od 0,5 litre po osobi dnevno, besplatni neograničeni internet na brodu,  CCTV sigurnosne kamere na brodu, jacuzzi.
      • Cijena ne uključuje: obavezna nadoplata lučke i turističke takse i naknade, 200 kn po  osobi tjedno, plaćaju se na brodu u gotovin, pića na brodu
      • Mogućnost parkiranja automobila u garaži s videonadzorom – 300 kn (tjedan dana)
      • Doplata za jednosobnu kabinu +50%, treća osoba (starija od 11 godina) u kabini (krevet na kat - main deck) -30%, dijete (3 - 11 godina) u kabini s jednim odraslim -30%, dijete (3 - 11godina ) u kabini s dvoje odraslih (krevet na kat- main deck) -50 %
      • Kupon vrijedi isključivo za jedan od ponuđenih termina: 11.07.-18.07.; 18.07.-25.07.; 25.07.-01.08.2021.!
      • Kupon vrijedi za 1 osobu!
      • PRIJE kupnje kupona obavezno kontaktirati partnera i provjeriti slobodane kabine   099 3844 500 ili cruises@ambassadortravel.hr te ODMAH po kupnji potvrditi isti uz KOD i ID kupona po primitku.   
      • S obzirom da je ponuda ograničena kupljene kupone nije moguće stornirati.
      • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge. Naknadne reklamacije se neće uvažiti. 
      • U slučaju da trebate R1, isti tražite direktno od partnera prije izrade računa.
      • Fakturu (račun) za navedeni proizvod ili uslugu koju kupujete, izdaje isključivo tvrtka-pružatelj usluga. 
      • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja prava na povrat.
      • Kupnja je moguća putem web stranice CrnoJaje.hr ili u poslovnici u Zagrebu - Vlaška 63 (plaćanje karticom ili uplatnicom), u protivnom popust na uslugu/proizvod ne vrijedi!
      • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona.
      • U slučaju da kupon nije iskorišten u roku, jasno navedenom na samom kuponu/ponudi, ne ostvaruje se povrat sredstava!
      • U slučaju nemogućnosti korištenja kupona zbog više sile isto će biti ostvareno odmah po normalizaciji! Odobravamo isključivo odgodu realizacije, te kupon u tom slučaju vrijedi do termina koji će biti definiran sa korisnikom i partnerom!
      • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja eventualnog prava na povrat.
      • Po Zakonu o zaštiti potrošača NN 19/22 članak 86. stavak 12, kupac nema pravo na jednostrani raskid ovog ugovora pružanja usluge smještaja ako je ugovoreno da usluga bude pružena određenog datuma ili u određenom razdoblju.

GARANTIRANI POLASCI!!! Kupon vrijedi isključivo za jedan od ponuđenih termina: 11.07.-18.07.; 18.07.-25.07.; 25.07.-01.08.2021.!

 

Cijena uključuje: 7-dnevno krstarenje u kabini željene kategorije, besplatno svježe voće dostupno svakodnevno, večera dobrodošlice u tri slijeda, doručak na bazi švedskog stola svakodnevno, 6 ručkova s tri slijeda, lokalni vodič za razglede Krka/ Raba/ Malog Lošinja, ručnici koji se mijenjaju svaki drugi dan, svakodnevna usluga čišćenja kabine, dvije boce vode od 0,5 litre po osobi dnevno, besplatni neograničeni internet na brodu, CCTV sigurnosne kamere na brodu, jacuzzi.

PROGRAM PUTOVANJA

DAN 1/ NEDJELJA: RIJEKA
Brod će biti usidren u riječkojlucigdje će ukrcaj biti moguć tijekom cijelog dana. U 19 sati imat ćemo sastanak dobrodošlice na kojem će vas kapetan upoznati s posadom i vašim suputnicima. Večera dobrodošlice bit će poslužena u 19:30 . Putnici koji dođu prije 13:00, ne mogu odmah ući u svoje kabine, ali mogu ostaviti prtljagu na brodu dok kabine ne budu spremne. Noćenje u Rijeci (večera).

DAN 2/ PONEDJELJAK: RIJEKA –KRK
Nakon doručka krećemoprema Krku. Na putu do Krka zaustavitćemose nakupanjus brodskeplatformepa ručatinabrodu, tedoćido gradaKrka. Grad Krk smješten je na jugozapadnoj obali istoimenog Otoka. Po dolasku na Krk u poslijepodnevnim satima dočekat će nas vodič koji će nam pokazati grad.Tijekom povijesti grad je bio svjedok različitih vlasti koje su ih vodile, od Rimljana u antičko doba pa sve do Talijana u 20. stoljeću. Utjecaj ove vladavine kroz povijest vidi se iz dobro očuvane i bogate kulturno-povijesne baštine koju grad Krk posjeduje. Noćenje na Krku, (doručak, ručak).

DAN 3/ UTORAK: KRK –RAB
Nakon doručka put se nastavlja prema Rabu. Na samom putu do Raba predah za kupanje u Jadranskom moru i ručak na brodu. Nakon ručka još malo kupanja te nastavak za Rab gdje će nas dočekati vodič za popodnevni razgled grada.Rab je tipičan srednjovjekovni grad okružen drevnim zidinama.Prepoznatljivu gradsku vizuru čine četiri zvonika čime nalikuje jedrenjaku, a to su: zvonici katedrale Uznesenja Blažene Djevice Marije, crkve sv. Ivana Evanđelista (smješten pored ruševina crkve), crkve sv. Andrije Apostola i crkve sv. Justine.Na ulazu u staru gradsku jezgru nalazi se trg Sv.Kristofora s kojeg se dolazi do prekrasnog parka Komrčar s brojnim stazama koje vijugaju oko šumovitih brežuljaka i spuštaju se sve do rapskih plaža.Noćenje na Rabu, (doručak, ručak).

DAN 4/ SRIJEDA: RAB –NOVALJA (PAG)
Dan započinjemo doručkom nakon kojeg se upućujemo prema Novalji na Pagu sa stankom za kupanje. Novalja ima vrlo burnu i zanimljivu prošlost što nam dokazuju brojni arheološki nalazi u gradu i okolici. Među njima ističu se tri ranokršćanske bazilike iz 4. i 5. stoljeća. Također, u Novalji je pronađen i jedan od najstarijih prikaza lika Majke Božje.  U zadnje vrijeme Novalja  je poznata po plaži Zrće, ne samo po njezinoj ljepoti nego i po zabavi na plaži koja ljeti traje 24 sata, čime je i dobila nadimak “Hrvatska Ibiza”. Nakon ručka na brodu slobodno popodne za uživanje i upoznavanje ovog  malog, ali interesantnog mjestaislobodnavečerza sveone željnenoćnezabavenaZrću. Noćenje u Novalji, (doručak, ručak).

DAN 5/ ČETVRTAK: PAG –OLIB/ SILBA
Naše putovanje nastavlja se prema otocima Olib iliSilba. Naravno, sa stankom za kupanje na putu do tamo. Zbog mira i očuvane autentične atmosfere otoci su namijenjeni ljubiteljima tišine i privatnosti. Nakon ručka na brodu, možete se uputiti na jednu od njihovih plaža za potpunu relaksaciju i odmor.Noćenje na Olibu iliSilbi (doručak, ručak).

DAN 6/ PETAK: OLIB/ SILBA – MALI LOŠINJ
Nakon doručka krećemo za Mali Lošinj sa stankom za kupanje prijeiposlijeručkana brodu. Mali Lošinj smješten je na vrhu duge prirodne luke i okružen je tipičnim mediteranskim kućama i zelenim brežuljcima. Po dolaskuu poslijepodnevnimsatimaimatćemorazgled grada gdje će nas vodič pobliže upoznati s gradom. Nakon razgleda ne propustite priliku posjetiti Muzej Apoksiomena. Muzej je jedinstvena arheološka i arhitektonska kulturna institucija na našim prostorima i u cijelosti je posvećen jednom eksponatu –brončanom kipu mladog atlete, Apoksiomena. Kip je u podmorju pokraj otoka Lošinja, na dubini od 45 metara, pronašao turist iz Belgije 1997. godine. Apoksiomen je 1999. izvađen iz mora na čijem je dnu boravio gotovo dva tisućljeća.Prekrasna antička skulptura je, tijekom gotovo dva desetljeća od vađenja iz mora do povratka na Lošinj, u Muzej osmišljen samo za njega, postala simbol i zaštitni znak otoka Lošinja.Noćenje u Malom Lošinju(doručak, ručak).

DAN 7/ SUBOTA: MALI LOŠINJ –CRES –RIJEKA 
Dan započinjemo doručkom nakon kojeg krećemo za Cres. Grad Cres bio je tipično mediteransko ribarsko mjesto. Budući da je smješten u zaljevu bio je pogodna luka za brodove koji su se sklanjali od lošeg vremena što im je omogućilo razvoj ribarstva, pomorstva i brodogradnje.Danas se zahvaljujući svojom raznovrsnom turističkom ponudom, kulturno-povijesnim spomenicima i gastronomijom svrstava u sam vrh hrvatskog turizma. Najbolji način za osjetiti i upoznati grad je šetnja brojnim malim ulicama u staroj gradskoj jezgri,gdje uske i visoke kuće koje se naslanjaju jedna na drugu čine labirint uskih ulica i uličica.Nakon posjeta Cresu imatćemoručaknabrodudokputujemoprema našoj krajnjoj destinaciji–Rijeci.Noćenje u Rijeci (doručak, ručak).

DAN 8/ NEDJELJA: RIJEKA
Nakon doručka završavamo s našim krstarenjem. Došlo je vrijeme za oproštaj od svih novih prijatelja, do nekog ponovnog susreta (doručak).


Cijena ne uključuje: obavezna nadoplata lučke i turističke takse i naknade, 200 kn po osobi tjedno, plaćaju se na brodu u gotovini.