CJPremium Natrag na Crno Jaje

NOVO! POST COVID REHABILITACIJA u Poliklinici Kaliper u centru Zagreba - dijagnostika dišnog sustava u mirovanju i 3x terapijska tretmana za poboljšanje respiratornog sustava, snage i izdržljivosti!

POPUST 66%
358,35 € 119,32 €

  •  POST COVID REHABILITACIJA u Poliklinici Kaliper u Zagrebu - dijagnostika dišnog sustava u mirovanju i 3x terapijska tretmana za poboljšanje respiratornog sustava, snage i izdržljivosti
  • Ciljevi fizioterapije nakon preboljenog COVID-a 19 su: povisiti tjelesne mogućnosti + povećati mišićnu snagu i kardio + povisiti aktivnosti u svakodnevnom životu + povećati imunitet

  • NAPOMENE:
  • Ponuda uključuje: POST COVID REHABILITACIJA u Poliklinici Kaliper u Zagrebu - dijagnostika dišnog sustava u mirovanju i 3x terapijska tretmana za poboljšanje respiratornog sustava, snage i izdržljivosti!
  • Kupon vrijedi za 1 osobu.
  • Kupon vrijedi do 28.02.2022.
  • Adresa: Bužanova 20, Zagreb.
  • Prije kupnje OBAVEZNA provjera raspoloživosti s Poliklinikom, a ODMAH po kupnji i primitku kupona (KOD i ID) obavezna potvrda rezervacije termina na +385 1 388 5626 ili info@kaliper.hr!
  • Budući da je ponuda ograničena, kupljene kupone nije moguće stornirati.
  • U slučaju da kupon nije iskorišten u roku, jasno navedenom na samom kuponu/ponudi, ne ostvaruje se povrat sredstava.
  • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge. Naknadne reklamacije se neće uvažiti.
  • U slučaju da trebate R1, isti tražite direktno od partnera prije izrade računa.
  • Fakturu (račun) za navedeni proizvod ili uslugu koju kupujete, izdaje isključivo tvrtka-pružatelj usluga.
  • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja prava na povrat.
  • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona.
  • Kupnja je moguća putem web stranice CJPremium Medical - CrnoJaje.hr  ili u poslovnici u Zagrebu - Vlaška 63 (plaćanje karticama ili općom uplatnicom), u protivnom popust na uslugu/proizvod ne vrijedi!
  • U slučaju nemogućnosti korištenja kupona zbog više sile isto će biti ostvareno odmah po normalizaciji! Odobravamo isključivo odgodu realizacije, te kupon u tom slučaju vrijedi do termina koji će biti definiran sa korisnikom i partnerom!
    • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja eventualnog prava na povrat.
    • Po Zakonu o zaštiti potrošača NN 19/22 članak 86. stavak 12, kupac nema pravo na jednostrani raskid ovog ugovora pružanja usluge smještaja ako je ugovoreno da usluga bude pružena određenog datuma ili u određenom razdoblju.

Fizioterapeutski tretman stvoren je kako bi svakom pacijentu individualno poboljšao i povećao fizičke aktivnosti i samu sposobnost vježbanja. Za vrijeme rehabilitacijskog procesa, želimo evaluirati sadašnji terapijski cilj, kao što nastojimo postaviti novi i prilagođeniji cilj. Kupon vrijedi do 28.02.2022.

Faktori treninga koje primjenjujemo pri svakom pacijentu, uzevši u obzir i pacijente s kroničnim bolestima pluća, prilagođavamo i nakon preboljenog COVID-a 19.

Ciljevi fizioterapije nakon preboljenog COVID-a 19 su:

- povisiti tjelesne mogućnosti

- povećati mišićnu snagu i kardio

- povisiti aktivnosti u svakodnevnom životu

- povećati imunitet

Nakon liječničkog pregleda i razgovora s pacijentom, fizioterapeut izrađuje plan fizioterapije. Plan se sastoji od različitih terapijskih intervencija koje su prilagođene pacijentu individualno.

Po završetku liječničkog pregleda i konzultacije s pacijentom/icom, cilj fizioterapeuta je izraditi prilagođen plan. Plan sadrži terapijske smjernice koje su personalizirane za svakog pacijenta.

Primjenjuju se vježbe disanja i aktivne dinamičke vježbe. Vježbe disanja sastoje se od mnogih korisnih tehnika udaha i izdaha. Disanje se nastoji sinkronizirati sa samim pokretom tijela. Oštećenu radnju pluća i dišnog sustava poboljšavamo izmjenama tehnika disanja koje se upotrebljavaju u fizioterapiji i vježbama relaksacije. Disanje se nadzire u dvije funckije: plućnu i mišićnu.

Svakom pacijentu s posljedicama COVID-a 19., pristupamo personaliziranim načinom liječenja. Procedure kojim se koristimo, odgovaraju najvišim standardima u koje uključujemo:

- liječnički pregled i savjetovanje

- dijagnostika dišnog sustava

+3 tretmana:

- vježbe disanja

- individualne aktivne dinamičke vježbe za poboljšanje snage i izdržljivosti

trajanje tretmana:

- liječnički pregled i dijagnostika 1 sat

- svaki od 3 tretmana, traju po 2 sata (uz fizioterapeuta)

Prije kupnje OBAVEZNA provjera raspoloživosti s Poliklinikom, a ODMAH po kupnji i primitku kupona (KOD i ID) obavezna potvrda rezervacije termina na +385 1 388 5626 ili info@kaliper.hr!