CJPremium Natrag na Crno Jaje

Osjetite čari Maroka u Sarajevu! Uživajte u 3 dana/2 noćenja u Hotelu Art 4* na Baščaršiji na bazi doručka i večere u orijentalnom restoranu Maroko, a sve za 2 osobe...

SUPER CIJENA 185,68 €
  • Hotel Art 4* Sarajevo: 3 dana/2 noćenja za 2 osobe
  • 2x doručak + 2x večera u orijentalnom restoranu Maroko
  • Korištenje bazena i fitness centra u susjednom Hotelu Europe 5*
  • NAPOMENE:
    • Ponuda uključuje: ČARI MAROKA u srcu BAŠČARŠIJE - 3 dana/2 noćenja na bazi doručka u Hotelu Art 4*, 2x večera u orijentalnom restoranu Maroko, korištenje Wellness & Spa centra u Hotelu Europe 5* (odmah do Hotela Art) i parking, a sve za 2 osobe!
    • Obavezna nadoplata u Hotelu za boravišnu pristojbu i osiguranje.
    • Kupon vrijedi za 2 osobe.
    • Kuponi se mogu spajati.
    • Kupon vrijedi do 28.02.2023.; ne vrijedi za 27.12.2022.- 03.01.2023. i 10.-15.02.2023.
    • Prije kupnje OBAVEZNA provjera raspoloživosti s Hotelom, a ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na reception@hotelart.ba !
    • Adresa: Vladislava Skarića 3, 71000 Sarajevo
    • Rezervacija termina ovisno o smještajnoj raspoloživosti.
    • Kupon obavezno ponijeti sa sobom prilikom dolaska!
    • Budući da je ponuda ograničena, kupljene kupone nije moguće stornirati.
    • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge. Naknadne reklamacije se neće uvažiti.
    • Fakturu (račun) za navedeni proizvod ili uslugu koju kupujete, izdaje isključivo tvrtka-pružatelj usluga.
    • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja prava na povrat.
    • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona.
    • Kupnja je moguća putem web stranice CJPremium Travel - CrnoJaje.hr ili u poslovnici u Zagrebu - Vlaška 63 (plaćanje karticama i uplatnicom), u protivnom popust na uslugu/proizvod ne vrijedi!
    • U slučaju da kupon nije iskorišten u roku, jasno navedenom na samom kuponu/ponudi, ne ostvaruje se povrat sredstava.
    • U slučaju nemogućnosti korištenja kupona zbog više sile isto će biti ostvareno odmah po normalizaciji! Odobravamo isključivo odgodu realizacije, te kupon u tom slučaju vrijedi do termina koji će biti definiran sa korisnikom i partnerom!
    • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja eventualnog prava na povrat.
    • Po Zakonu o zaštiti potrošača NN 19/22 članak 86. stavak 12, kupac nema pravo na jednostrani raskid ovog ugovora pružanja usluge smještaja ako je ugovoreno da usluga bude pružena određenog datuma ili u određenom razdoblju.

EXTRA pogodnost: korištenje Wellness & Spa centra u susjednom Hotelu Europe 5*! Kupon vrijedi do 28.02.2023.; ne vrijedi za 27.12.2022.- 03.01.2023. i 10.-15.02.2023.

HOTEL ART 4* - UMJETNIČKI POGLED NA GRAD

Otvoren 1998. godine Hotel Art predstavlja poslovni hotel koji više od dva desetljeća njeguje suradnju s uglednim domaćim i inozemnim kompanijama i ambasadama. Uspješnost poslovanja se ogleda u modernim sadržajima hotela, ali i individualnom pristupu svakom gostu.

Hotel Art je smješten u samom srcu Sarajeva gdje stari grad poziva posjetioce na obilazak jedinstvenog spoja europskog i orijentalnog nasljeđa. U krugu od 100 metara od hotela nalazi se poznata Begova džamija, rimokatolička katedrala, pravoslavna crkva i jevrejska sinagoga, zbog čega je Sarajevo i dobilo nadimak europski Jerusalem. 

Standard soba (24 m²) sadrži: minibar, tuš kabina, sef, TV, telefon, klima-uređaj, sušilo za kosu, radio, hladnjak, radni stol, glačalo i stol za glačanje, ventilator, WC, kupaonica, vrlo dugi kreveti (> 2 m), grijanje, satelitski programi, kabelski programi, kada ili tuš kabina.

U sklopu Hotela Art nalazi se i jedinstveno uređen Restoran Maroko. Ovdje možete uživati u vrhunskoj internacionalnoj kuhinji, od koje pored marokanske, izdvajamo francusku, talijansku, bosansku i arapsku.

RESTORAN MAROKO

Inspiriran orijentalnim, sjeverno-afričkim stilom, Restoran Maroko predstavlja nesvakidašnji interijer, povezan sa vrhunskom kuhinjom. Sasvim sigurno jedini ove vrste u Sarajevu, restoran Maroko u sklopu Hotela Art karakteriziraju detalji oslikavanja zidova orijentalim motivima, koji su vidljivi po cijelom prostoru: ručno rađene lampe, vrata, plafoni rađeni po tipičnom motivu drvene rezbarije, samo su neki detalji, koji će oduševiti svakog gosta.

Sagrađen na tri nivoa, restoran Maroko nudi više opcija.

● Casablanca - uz igru svjetala koja se prelama u fontani sa vodopadom, te mozaikom koji se proteže dužinom cijelog zida, djelo prof. mr. Enes Sivca, Casablanca je dio restorana pogodan za veće grupe i poslovne večere. Posebno treba istaknuti krušnu peć i gradele na drveni ugljen.

● Marrakesh - savršen ambijent za konzumiranje aperitiva, marokanskog čaja te vrhunskih vina. Ako želite uživati u šalici čaja od mente ili tradicionalne bosanske kave u prekrasnom interijeru ukrašenom šarenim mozaicima, definitivno odaberite ovaj dio restorana. 

● Fes - gornji dio restorana i može se prilagoditi svim oblicima prijema, zabave i drugih sadržaja po vašoj želji. Fes nudi našem gostu predivan pogled na druge dijelove restorana. Sa drvenim orijentalnim plafonom i toplim bojama zidova i jastuka, daje romantičan osjećaj.

Više informacija o Restoranu Maroko možete pronaći i na Facebooku i Instagramu.

U ponudi uključeno korištenje Wellness & Spa centra u susjednom Hotelu Europe 5*!

Neodoljiva mješavina blagih mirisa, specifičan i opuštajući ugođaj Wellness & Spa centra Hotel Europe probudit će sva Vaša čula.

Sadržaj Wellness & Spa centra Hotel Europe: bazen, tursko kupatilo, sauna, solarij; fitness opremljen vrhunskom Technogym opremom, koja će zadovoljiti sve vaše potrebe.