CJPremium Natrag na Crno Jaje

Hotel Quercus 4* u Drveniku na Makarskoj rivijeri - obiteljski odmor na bazi 2 ili 3 ALL INCLUSIVE LIGHT usluge za 2 osobe i do 2 djece do 12 godina uz korištenje vanjskog bazena...

SUPER CIJENA 249,00 €
  • HOTEL QUERCUS 4* - Drvenik 
  • 2x ili 3x ALL INCLUSIVE LIGHT
  • Za 2 osobe i 1 dijete do 12 g. / 2 osobe i 2 djece do 12 g.
  • Vanjski bazen
  • NAPOMENE:
    • Ponuda uključuje: Hotel Quercus 4* Drvenik - obiteljski ALL INCLUSIVE LIGHT odmor na bazi 2 ili 3 noćenja u dvokrevetnoj sobi sa balkonom (morska strana) za 2 osobe i 1 dijete do 12 godina ili 2 osobe i 2 djece do 12 godina + korištenje vanjskog bazena!
    • ALL INCLUSIVE LIGHT usluga uključuje: buffet doručak (7:00 do 10:00h), kasniji doručak (10:00 do 10:30h) + ručak na bazi švedskog stola (12:00 do 14:00h) s uključenim pićem (točeno pivo, domaće vino, sokovi i mineralna voda iz automata) + popodnevni zalogaji + buffet večera (19:00 do 21:00h) s uključenim pićem (točeno pivo, domaće vino, sokovi i mineralna voda iz automata) + pića u baru (11:00 do 23:00h; točeno pivo, domaće vino, domaće žestoka pića, sokovi i mineralna voda).
    • Ručak i večera buffet ili servirana uz izbor menija (ovisi o broju gostiju u hotelu).
    • Kupon se može iskoristiti od 10.06. do 24.06. 2023.
    • Prije kupnje kupona  potrebna prethodna provjera raspoloživosti termina na mail agenti@kompas.si! ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna potvrda rezervacije sobe i termina na e-mail agenti@kompas.si ili broj 00386 1 200 6374Bez potvrde rezervacije kupon nije moguće koristiti!
    • Boravišna pristojba nije uključena u cijenu i plaća se na recepciji.
    • Rezervacija termina ovisno o smještajnoj raspoloživosti hotela. 
    • Budući da je ponuda ograničena, kupljene kupone nije moguće stornirati.
    • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge. Naknadne reklamacije se neće uvažiti.
    • U slučaju da trebate R1, isti tražite direktno od partnera prije izrade računa.
    • Fakturu (račun) za navedeni proizvod ili uslugu koju kupujete, izdaje isključivo tvrtka-pružatelj usluga.
    • U slučaju da kupon nije iskorišten u roku, jasno navedenom na samom kuponu/ponudi, ne ostvaruje se povrat sredstava.
    • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona.
    • Kupnja je moguća putem web stranice CJPremiumTravel - CrnoJaje.hr ili u poslovnici u Zagrebu - Vlaška 63, u protivnom popust na uslugu/proizvod ne vrijedi!
    • U slučaju nemogućnosti korištenja kupona zbog više sile isto će biti ostvareno odmah po normalizaciji! Odobravamo isključivo odgodu realizacije, te kupon u tom slučaju vrijedi do termina koji će biti definiran sa korisnikom i partnerom!
    • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja eventualnog prava na povrat.
    • Po Zakonu o zaštiti potrošača NN 19/22 članak 86. stavak 12, kupac nema pravo na jednostrani raskid ovog ugovora pružanja usluge smještaja ako je ugovoreno da usluga bude pružena određenog datuma ili u određenom razdoblju.

Hotel Quercus sa 4* nalazi se na južnom dijelu Makarske rivijere, u tipičnom dalmatinskom ribarskom gradiću Drvenik, koji je okružen parkom i borovom šumom... Kupon vrijedi od 10.06. do 24.06.2023.

ALL INCLUSIVE LIGHT usluga uključuje: buffet doručak (7:00 do 10:00h), kasniji skroman doručak (10:00 do 10:30h) + ručak na bazi švedskog stola (12:00 do 14:00h) s uključenim pićem (točeno pivo, domaće vino, sokovi i mineralna voda iz automata) + popodnevni zalogaji + buffet večera (19:00 do 21:00h) s uključenim pićem (točeno pivo, domaće vino, sokovi i mineralna voda iz automata) + pića u baru (11:00 do 23:00h; točeno pivo, domaće vino, domaće žestoka pića, sokovi i mineralna voda).

HOTEL QUERCUS izgrađen je 1983 godine i smješten je u Drveniku na južnom dijelu Makarske Rivijere.  Udaljen tek 80-tak metara od prekrasne šljunčane plaže okružen parkom i borovom šumom ambijentalno skladno ukomponiran, ali prepoznatljiv, savršeno se u uklopio u vizure tipičnog dalmatinskog ribarskog mjesta.

Hotel je u potpunosti renoviran 2008. godine te danas zasigurno spada među najbolje i najsuvremenije male hotele u Dalmaciji. Raspolaže sa 90 komfornih dvokrevetnih soba i apartmana. U hotelskom lobiju su mjenjačnica, suvenir shop i renta-a-car, a posebna zanimljivost je mini teatar koji koristimo za animacijske programe. U cijelom hotelu dostupan je  besplatan WIFI.

Hotel nudi smještaj u 90 komfornih dvokrevetnih soba i apartmana. Većina soba je južno orijentirana sa balkonom te nudi mogućnost upotrebe dodatnog ležaja. Apartmani se sastoje od spavaće i dnevne sobe, kupatilo sa ležećom kadom te dodatnim wc-om. Sve smještajne jedinice imaju klima uređaj sa individualnom kontrolom temperature, SAT TV-Radio, mini frižider, sef, besplatan WIFI, sušilo za kosu i direktnu telefonsku liniju.

Restoran je organiziran na buffet style principu i nudi vrhunski gastronomski doživljaj sa reprezentativnom ponudom hrvatskih vina te te u želji da udovolji svakom gostu svojom kvalitetom svakako nadmašuje očekivano i uobičajeno. Prostrana terasa hotela sa aperitiv/cocktail barom nudi priliku za tipičnom južnjačkom "siestom" i odmorom u hladovini pored bazena za odrasle i bazena za djecu.

Polivalentno igralište (mali nogomet, odbojka, rukomet, košarka), gym, 2 bučališta, stolni tenis, pikado.. stoje na raspolaganju za vaš aktivni odmor.