CJPremium Natrag na Crno Jaje

NOVO - jesenski odmor na otoku Rabu uz 2, 3, 4 ili 6 noćenja za do 6 osoba u Standard ili Superior vili u Lando Resortu 4* u Kamporu tik do pješčane plaže i vanjski grijani bazen...

SUPER CIJENA 175,00 €
  • LANDO RESORT 4*, Rab
  • 2 / 3 / 4 / 6 noćenja u Standard ili Superior vili za do 6 osoba
  • Vanjski grijani bazen
  • Posteljina i ručnici
  • Parking
  • NAPOMENE:
    • Lando Resort 4* - 2, 3, 4 ili 6 noćenja za do 6 osoba u standard ili superior vili (ovisno o raspoloživosti na dan rezervacije), korištenje vanjskog grijanog bazena!
    • Cijena uključuje smještaj u standard ili superior vili, rani check in i kasni check out sukladno raspoloživosti (potvrda na recepciji resorta), korištenje vanjskoga grijanog bazena, WI-FI, parking, posteljinu i ručnike.
    • Kućni ljubimci uz prethodni upit, nadoplata 7,00 EUR dnevno, plaćanje na recepciji resorta.
    • Završno čišćenje 30 EUR, plaća se na recepciji resorta.
    • Kupon vrijedi za do 6 osoba.
    • Kupon vrijedi do 15.10.2023.
    • Prije kupnje kupona potrebna provjera raspoloživosti na rab@starturist.hr ili +385 99 645 8000; ODMAH nakon kupnje i primitka kupona obavezna potvrda rezervacije termina na rab@starturist.hr.
    • Turistička pristojba u terminu 21.09.-30.09.23. iznosi 1,59 EUR po osobi i danu za odraslu osobu, plaćanje na recepciji resorta. Turistička pristojba u terminu 01.10.-15.10.23. iznosi 1,19 EUR po osobi i danu za odraslu osobu, plaćanje na recepciji resorta. Djeca do 12 godina ne plaćaju turističku pristojbu, dok djeca 12-17,99 godina plaćaju 50% iste.
    • Rezervacija ovisi o smještajnoj raspoloživosti resorta.
    • Budući da je ponuda ograničena kupljene kupone nije moguće stornirati.
    • Fakturu (račun) za navedeni proizvod ili uslugu koju kupujete, izdaje isključivo tvrtka-pružatelj usluga.  
    • U slučaju da trebate R1, isti tražite direktno od partnera prije izrade računa. 
    • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge. Naknadne reklamacije se neće uvažiti.
    • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona.
    • Kupnja je moguća putem web stranice CJPremium Travel - CrnoJaje.hr  ili u poslovnici u Zagrebu - Vlaška 63 (plaćanje karticom ili uplatnicom), u protivnom popust na uslugu/proizvod ne vrijedi!
    • U slučaju da kupon nije iskorišten u roku, jasno navedenom na samom kuponu/ponudi, ne ostvaruje se povrat sredstava.
    • U slučaju nemogućnosti korištenja kupona zbog više sile isto će biti ostvareno odmah po normalizaciji! Odobravamo isključivo odgodu realizacije, te kupon u tom slučaju vrijedi do termina koji će biti definiran sa korisnikom i partnerom!
    • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja eventualnog prava na povrat.
    • Po Zakonu o zaštiti potrošača NN 19/22 članak 86. stavak 12, kupac nema pravo na jednostrani raskid ovog ugovora pružanja usluge smještaja ako je ugovoreno da usluga bude pružena određenog datuma ili u određenom razdoblju.

EXTRA pogodnost - posteljina i ručnici uključeni u cijenu! Na samo 30-ak metara od resorta nalazi se pješčana plaža! Kupon vrijedi do 15.10.2023.

Naš resort koji je nošen krilaticom "Feel the joy" u potpunosti opisuje našu misiju. Naša misija jest svojim cijenjenim posjetiteljima pružiti nezaboravno iskustvo i odmor vrhunske kvalitete.

LANDO RESORT je novoizgrađeni resort idealan za obiteljski odmor. Prostire se na 6000 kvadratnih metara u Uvali Mel, u mjestu Kampor na otoku Rabu. Resort je smješten tik uz prekrasnu pješčanu plažu, a okružen je mediteranskim biljem koje pruža izvrsno utočište tokom vrućih ljetnih dana. 

Kampor je najbolje očuvano ribarsko mjesto koje je obgrljeno rezervatom šumske vegetacije po imenu "Dundo". Ovdje se nalazi prekrasna pješčana plaža koja je idealna za djecu, ali i odrasle. Uvala Mel slovi za mjesto s najljepšim zalascima sunca na otoku Rabu što ovaj resort čini savršenom destinacijom za obiteljski odmor.

Šarmantne STANDARD VILE smještene su u neposrednoj blizini pješčane plaže. Standard vile su privatne vile površine 40 kvadratnih metara s dodatnom natkrivenom terasom od 20 kvadratnih metara. 

Imaju dvije spavaće sobe i dvije odvojene kupaonice. U jednoj spavaćoj sobi se nalazi bračni ležaj, a u drugoj dva odvojena ležaja. Kupaonice su opremljene tuš kabinama, umivaonicima te WC-om. Kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak su u jednoj prostoriji u kojoj se nalazi i trosjed na izvlačenje koji se može koristiti kao ležaj za dvije osobe. Kuhinja je opremljena priborom za jelo i kuhanje, staklokeramičkom pločom za kuhanje, mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu, aparatom za kavu te perilicom za posuđe.

Jedinstvene SUPERIOR VILE pružaju svojim gostima nezaboravno i privatno iskustvo na prekrasnoj destinaciji kao što je uvala Mel. Superior vile su privatne vile povr��ine 50 metara kvadratnih sa dodatnom natkrivenom terasom od 20 metara kvadratnih. Terase opremljene sjedećim garniturama pružaju divan pogled na plažu i more. 

Vile imaju dvije spavaće sobe opremljene udobnim bračnim ležajevima te ormarima za odjeću. U vilama se nalaze i dvije odvojene kupaonice koje su opremljene tuš kabinama, WC-om i umivaonicima. Kuhinja i blagovaonica su spojene u dnevnom prostoru u kojem se nalazi i trosjed na izvlačenje na kojem mogu noćiti dvije osobe. U kuhinji se nalaze staklokeramička ploča za kuhanje, pećnica, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, aparat za kavu te perilica za posuđe. Opremljena je i svim priborom za jelo i kuhanje.

OTOK RAB idealan je odabir za odmor zbog toga što Vas od kopna do otočkog ugođaja dijeli samo 15 minuta vožnje brodom. 

Na Rabu Vas čeka mnoštvo aktivnosti – povijesne građevine koje pričaju neispričane priče, velik broj prekrasnih plaža i mirnih uvala za nesmetano uživanje u suncu i moru, brojne biciklističke, pješačke i trekking staze koje se protežu uz obalu ili kroz park-šume mediteranske vegetacije ili pak uspon na Kamenjak – 408 metara visok vapnenački masiv, sportovi na vodi za one najaktivnije koji su željni novih iskustava te ronilački centri koji Vas čekaju kako bi Vam dali novu perspektivu godišnjeg odmora.