CJPremium Natrag na Crno Jaje

Otkrijte Vašu zonu odmora! Medora Auri Family Beach Resort u prizorima moćnog Biokova i mističnog mora Podgore na 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje uz grijane bazene, wellness...od 999 kn!

SUPER CIJENA 999 kn

 • 3 dana uz 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi s balkonom s pogledom na grad, za 2 osobe - dijete od 3 do 12 godina gratis (ovisno o raspoloživosti) ili 3 dana uz 2 noćenja u superior obiteljskoj sobi s djelomičnim pogledom na more za 2 odrasle osobe i 2 djece do 16 godina uz 2 bogata buffet doručka i večere
 • Wellness s 3 vrste sauna, dječja animacija tijekom dana 
 • 15% popusta na konzumaciju hrane i pića u restoranu "Nota Bene"
 • Ponuda se može iskoristiti isključivo do 10.12.18.
 • NAPOMENE:
  • Izaberite između 2 ponude:
  • Ponuda 1 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi s balkonom u hotelskim paviljonima, pogled grad + 2 bogata buffet doručka i večere + piće dobrodošlice + besplatan WI-FI  u sobi i zajedničkim prostorima hotela + poludnevni najam bicikla, sve za 2 osobe. Dijete od 3 do 12 godina gratis (ovisno o raspoloživosti).
  • Ponuda 2 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u superior obiteljskoj sobi s djelomičnim pogledom na more u hotelskim paviljonima + 2 bogata buffet doručka i večere + piće dobrodošlice + besplatan WI-FI  u sobi i zajedničkim prostorima hotela + poludnevni najam bicikla, sve za 2 odrasle osobe i 2 djece do 18 godina.
  • Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: neograničeno korištenje dva grijana vanjska bazena s ležaljkama, ručnicima i suncobranima; korištenje wellnessa s 3 vrste sauna, whirlpoolom; dječja animacija tijekom dana (dostupna dječja igraonica i park za najmlađe do 8 godina, te 3 dodatne igraonice); 15% popusta na konzumaciju hrane i pića u restoranu "Nota Bene".
  • Obavezna doplata na licu mjesta: boravišna pristojba 8,00 kn po osobi i danu. Djeca do 12 godina ne plaćaju boravišnu pristojbu, a djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50 % iznosa boravišne pristojbe na licu mjesta.
  • Parking se plaća 60,00 kn dnevno na licu mjesta.
  • Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na +385 (0) 21 601 701 do 16:00 h ili mail sales@medorahotels.com.
  • Provjera slobodnih termina na: +385 21 601 701.
  • Za ovu ponudu broj soba ograničen tijekom vikenda te se prodaja vrši sukladno raspoloživosti kapaciteta.
  • 1 osoba može kupiti 2 kupona za sebe i 2 kupona za poklon.
  • Kupon vrijedi za 2 ili 4 osobe, ovisno o odabranoj ponudi.
  • Kuponi se mogu spajati.
  • Rani check in: nakon 10.00h, kasni check out: do 14.00h (ovisi o popunjenosti hotela, te mora biti telefonski provjereno nekoliko dana prije dolaska na 385 (0) 21 602 100.
  • Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po primitku kupona isključivo na mail sales@medorahotels.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.
  • Rezervacija termina ovisno o smještajnoj raspoloživosti hotela.
  • Budući da je ponuda ograničena, kupljene kupone nije moguće stornirati.
  • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin najmanje 48h ranije.
  • Ponuda se može iskoristiti isključivo do 10.12.18.
  • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge. Naknadne reklamacije se neće uvažiti.
  • Fakturu (račun) za navedeni proizvod ili uslugu koju kupujete, izdaje isključivo tvrtka-pružatelj usluga.
  • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja prava na povrat.
  • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona.
  • Kupnja je moguća putem web stranice CJPremiumTravel  ili u poslovnici u Zagrebu - Vlaška 63 (plaćanje karticom ili uplatnicom), u protivnom popust na uslugu/proizvod ne vrijedi!
  • U slučaju da kupon nije iskorišten u roku, jasno navedenom na samom kuponu/ponudi, ne ostvaruje se povrat sredstava.
  • Ukoliko u navedenom terminu ne bude moguće iskoristiti usluge (u potpunosti ili djelomično) kupon će se u dogovoru s partnerom moći iskoristiti naknadno.

Birajte svoju opciju boravka ili u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe - dijete od 3 do 12 godina gratis (ovisno o raspoloživosti) ili u superior obiteljskoj sobi za 2 odrasle osobe i 2 djece do 18 godina. Iskoristite poludnevni najam bicikla, 15% popusta na konzumaciju hrane i pića u restoranu "Nota Bene", a tu je i dječja animacija tijekom dana...

HOTEL MEDORA AURI FAMILY BEACH RESORT

CJ Premium Medora Auri Family Beach Resort idealna je početna točka za istraživanje zadivljujuće Jadranske obale. S pogledom na modro more nalazi se na samo nekoliko koraka od zlatnih plaža. Hotel Medora Auri Family Beach Resort nalazi se u malom pitoresknom mjestu Podgora, u centru Makarske rivijere. Podgora je udaljena od Makarske samo 9 km, od Splita 80 km, dok iz Dubrovnika do Podgore možete doći ako prevalite 143 km udaljenosti. Ova pozicija, između poznatih gradova (sa zračnim lukama), čini Podgoru jednim od najboljih izbora destinacije za odmor, kako na samoj Makarskoj rivijeri, tako i šire.

BAZENI I PLAŽE

Hotel ima dva vanjska grijana bazena sa sunčalištem, stolicama i suncobranima: bazen za odrasle (230m2) i bazen za djecu (180m2). 
Radno vrijeme bazena je svaki dan od 08:00 do 20:00 sati.
Plaža se nalazi uz samu šetnicu koja je zatvorena za promet motornih vozila, a što osigurava dodatni mir i sigurnost za vrijeme Vašeg boravka na plaži. Ležaljke, baldahine i suncobrane unajmljujete uz dodatnu naplatu i na njima možete uživati cijeli dan. Na plaži se nalaze tuševi i kabine za presvlačenje.

IDEALAN OBITELJSKI ODMOR

Hotel Medora Auri idealan je odabir za Vaš obiteljski odmor, jer kada je dijete zadovoljno i odraslima ništa ne nedostaje. Svi sadržaji u hotelu, od soba, bazena do hrane i sunčališta, prilagođeni su djeci.
Novoobnovljeni sadržaji hotela nude bogatu dnevnu animaciju, a sudjelovanje na zabavnim, sportskim i edukacijskim programima uključeno je u cijenu boravka.
Dječje igraonice za najmlađe ali i one malo starije su otvorene u sljedećem vremenu:
Dječja igraonica i baby kutak: 09:00 – 18:00. Roditelji mogu sa svojim bebama provesti kvalitetno vrijeme u igri i kreativnom okruženju.
Mini Klub dio je dječje igraonice i održava se u terminima od 09:00 – 12:00 i 15:00 – 18:00. Vaša djeca u dobi od 4 -12 godina mogu uživati u raznovrsnim programima pod stručnim vodstvom našeg animacijskog tima. Neka Vaša djeca uživaju u aktivnostima dok se Vi bezbrižno odmarate na plaži ili bazenu.
Uz igraonice, tu je i dječje vanjsko igralište opremljeno najsuvremenijim spravama za igru koje se nalaze između hotelskih paviljona. U hladovini borova i na svježem zraku, djeca se mogu igrati sa svojim vršnjacima i odmoriti se u pauzama između kupanja u moru.

WELLNESS U PODGORI

U Podgori u wellnessu hotela Medora Auri pronađite bogati izbor masaža i tretmana koji će vas dodatno opustiti, revitalizirati i obnoviti zalihe energije. Uživajte u hidromasaži u našem whirlpoolu ili se prepustite rukama profesionalnih masera koji znaju kako ukloniti bolove u vratu i leđima i vratiti osjećaj olakšanja. 
Za potpunu detoksikaciju organizma od stresa preporučamo finsku ili infracrvenu saunu, te parnu kupelju koje su cijenjene zbog brojnih blagodati za naše tijelo i naš duh. U hotelskom wellness centru nalaze se i sobe za masažu i tretmane, u kojima pružamo brojne usluge tretmana lica i tijela.
Radno vrijeme wellness centra je svaki dan od 10:00 do 22:00 h.
Spa Service 10:00 - 22:00 h
Saune i Relax zona 10:00 - 19:00 h
Whirpool 12:00 - 17:00 h

PODGORA

Isprepletena između moćnog Biokova i mističnog mora, Podgora je sazdana u svojim suprotnostima – moru i planini, visinama i dubinama, bezvremenskom i trenutačnom. Promatrajući njezin pejzaž, dok se nalazite u moru ispod planine, kao da se budi osjećaj skromnosti i poniznosti, koji vas usmjerava k onome što je zaista bitno u životu. 

Podgora je uvijek bila okrenuta prema moru. Veza koja je neraskidiva. More hrani ljude i osigurava im život. Stoga ne čudi da je pomorstvo i ribarstvo u krvi ljudi iz Podgore. Jezgra Podgore, koju mi danas poznajemo, razvila se iz gradske luke, koja još uvijek obiluje ribarskim brodovima. Spomenik Galebova krila, koji se uzdiže iznad mjesta, svjedoči o bogatoj pomorskoj povijesti.