CJPremium Natrag na Crno Jaje

Pravi gastro užitak očekuje Vas u restoranu s Michelinovom preporukom - Restoran Bedem u Varaždinu! Počastite se luksuznim menijem u 5 sljedova i uz čašu vrhunskog vina za samo 198 kn/osobi!

POPUST 37%
319 kn 198 kn
  • Restoran Bedem u Varaždinu - luksuzni meni u 5 sljedova u restoranu s Michelinovom preporukom + čaša vina, sve za samo 198 kn/osobi!
  • Čaša vrhunskog vina vinarije Kopjar: Cuvee bijeli ili crni
  • Kupon vrijedi za 1 osobu.
  • Kupon vrijedi do 10.04.2020.
  • NAPOMENE:
  • Ponuda uključuje: Restoran Bedem u Varaždinu - luksuzni meni u 5 sljedova za najzahtjevnija nepca u restoranu s Michelinovom preporukom + čaša vina, sve za samo 198 kn/osobi!
  • Cijena uključuje:
  • HLADNO PREDJELO: dimljeni losos i galantina od hobotnice na rukoli
  • JUHA: capuccino juha od buče
  • TOPLO PREDJELO: štrukli od fazana na kremi od vrganja
  • GLAVNO JELO: svinjski file u krusti od pistacije na kremi od buče i tikvicama u špeku te janjeći kare s ječmotom od vrganja
  • DESERT: čokoladni mousse sa sladoledom od bosiljka
  • Čaša vrhunskog vina vinarije Kopjar: Cuvee bijeli ili crni
  • Radno vrijeme restorana je od ponedjeljka do nedjelje od 10 h do 23 h.
  • Konzumacija isključivo u restoranu.
  • Kupon vrijedi za 1 osobu.
  • Kupon vrijedi do 10.04.2020.
  • Rezervacija stola se vrši sukladno raspoloživosti.
  • Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom termina i stola, a ODMAH po kupnji i primitka kupona (KOD i ID) OBAVEZNA potvrda rezervacije na broj 042/557-545!
  • Kupon se može iskoristiti isključivo u restoranu.
  • Kupon obavezno ponijeti sa sobom u restoran!
  • Budući da je ponuda ograničena, kupljene kupone nije moguće stornirati.
  • U slučaju da kupon nije iskorišten u roku, jasno navedenom na samom kuponu/ponudi, ne ostvaruje se povrat sredstava.
  • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge. Naknadne reklamacije se neće uvažiti.
  • U slučaju da trebate R1, isti tražite direktno od partnera prije izrade računa.
  • Fakturu (račun) za navedeni proizvod ili uslugu koju kupujete, izdaje isključivo tvrtka-pružatelj usluga.
  • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja prava na povrat.
  • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona.
  • Kupnja je moguća putem web stranice CrnoJaje.hr  ili u poslovnici u Zagrebu - Vlaška 63 (plaćanje karticama ili općom uplatnicom), u protivnom popust na uslugu/proizvod ne vrijedi!
    • Ukoliko u navedenom terminu ne bude moguće iskoristiti usluge (u potpunosti ili djelomično) kupon će se u dogovoru s partnerom moći iskoristiti naknadno.

Menu uključuje: hladno predjelo ● juhu ● toplo predjelo ● glavno jelo ● desert, a sve uz čašu vrhunskog vina! Kupon vrijedi do 10.04.2020.

HLADNO PREDJELO: dimljeni losos i galantina od hobotnice na rukoli

JUHA: capuccino juha od buče

TOPLO PREDJELO: štrukli od fazana na kremi od vrganja

GLAVNO JELO: svinjski file u krusti od pistacije na kremi od buče i tikvicama u špeku te janjeći kare s ječmotom od vrganja

DESERT: čokoladni mousse sa sladoledom od bosiljka

Čaša vrhunskog vina vinarije Kopjar: Cuvee bijeli ili crni

RESTORAN BEDEM

Dva prepoznatljiva kuhara, Anđelko Levanić i Zlatko Novak, koji su izgradili svoj kulinarski identitet najosebujniji su sudionici varaždinske gastronomske pozornice.

Oni su profesionalci s visokom razinom osjećaja za sklad okusa uz istovremeno izrazito opredjeljenje za kreativno i istraživalačko kulinarstvo.

Obojica okićeni titulom državnog prvaka u kuharstvu, medaljama s kulinarskih Olimpijada i Svjetskog kulinarskog kupa, ovaj je dvojac bez sumnje najnagrađivaniji varaždinski i hrvatski kuharski tim.

Jela koja pripremaju temelje se na podlozi istraživanja originalnih lokalnih recepata uz tehnički savršenu i maštovitu uporabu najboljih namirnica, posebno ovdašnjih (vidovečko zelje, bučino ulje, svježe povrće, zagorski puran…) te ih stavljaju u poziciju kreatora i predvodnika nove varaždinske kuhinje, temeljene na načelima vrhunske gastronomije, tradiciji lokalnih jela i namirnica oplemenjenih primjenom najnovijih svjetskih trendova i tehnika u pripravi hrane.

Također, smatraju da kuhinja mora biti visoko autorska kako bi se i svakodnevna domaća jela pretvorila u gastronomske spektakle. Svoj prvi samostalni restoran, iz navedenih razloga, doživljavaju kao varaždinsku utvrdu vrhunske hrane.

Radujemo se vašem dolasku u našu utvrdu vrhunske hrane...