CJPremium Natrag na Crno Jaje

Ljetni wellness odmor uz 2 noćenja s Polupansionom u Medora Auri Family Beach Resort-u! Uživajte u prizorima moćnog Biokova i mora Podgore, za do 4 osobe ovisno o opciji, od samo 1799 kn!

SUPER CIJENA 238,77 €

 • 3 dana uz 2 noćenja na bazi Polupansiona u comfort sobi s balkonom s pogledom na more, za 2 osobe i 1 dijete do 16 godina ili 3 dana uz 2 noćenja na bazi Polupansiona u najboljoj dostupnoj obiteljskoj sobi s pogledom na more za 2 odrasle osobe i 2 djece do 16 godina.
 • Dijete do 3 godine GRATIS (s roditeljima u krevetu ili u dječjem krevetiću)
 • Wellness s 3 vrste sauna, dva grijana vanjska bazena, whirlpool, korištenje ležaljki i suncobrana.
 • 10% popusta na konzumaciju hrane i pića u restoranu "Taste"
 • Ponuda se može iskoristiti isključivo do 23.07.20.
 • NAPOMENE:
  • Izaberite između 2 ponude:
  • Ponuda 1 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u comfort sobi s balkonom i pogledom na more + 2 bogata doručka i večere + piće dobrodošlice + besplatan WI-FI  u sobi i zajedničkim prostorima hotela + poludnevni najam bicikla (uz prethodnu rezervaciju), sve za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 16 godina.
  • Ponuda 2 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja, najbolja dostupna obiteljska soba + 2 bogata doručka i večere + piće dobrodošlice + besplatan WI-FI  u sobi i zajedničkim prostorima hotela + poludnevni najam bicikla (uz prethodnu rezervaciju), sve za 2 odrasle osobe i 2 djece do 16 godina.
  • Dijete do 3 godine koje dijeli krevet s roditeljima ili spava u dječjem krevetiću gratis!
  • Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: neograničeno korištenje dva grijana vanjska bazena s ležaljkama, ručnicima i suncobranima; korištenje wellnessa s 3 vrste sauna, whirlpoolom; 10% popusta na konzumaciju hrane i pića u restoranu "Taste".
  • Obavezna doplata na licu mjesta: boravišna pristojba 10,00 kn po osobi i danu. Djeca do 12 godina ne plaćaju boravišnu pristojbu, a djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50 % iznosa boravišne pristojbe na licu mjesta.
  • Parking se plaća 30,00 kn dnevno na licu mjesta.
  • Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na +385 (0) 21 601 701 do 16:00 h ili mail sales@medorahotels.com.
  • Provjera slobodnih termina na: +385 21 601 701.
  • Za ovu ponudu broj soba ograničen tijekom vikenda te se prodaja vrši sukladno raspoloživosti kapaciteta.
  • 1 osoba može kupiti 2 kupona za sebe i 2 kupona za poklon.
  • Kupon vrijedi za 3 ili 4 osobe, ovisno o odabranoj ponudi.
  • Doplata za treću odraslu osobu u dvokrevetnoj sobi (na pomoćnom ležaju) iznosi 20€/ dan.
  • Doplata za treću i četvrtu odraslu osobu u obiteljskoj sobi od 20€ po osobi po danu (npr: dvije odrasle osobe i dvoje djece od 18 godina).   
  • Kuponi se mogu spajati.
  • Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po primitku kupona isključivo na mail sales@medorahotels.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.
  • Rezervacija termina ovisno o smještajnoj raspoloživosti hotela.
  • Budući da je ponuda ograničena, kupljene kupone nije moguće stornirati.
  • Ponuda se može iskoristiti isključivo do 23.07.20.
  • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge. Naknadne reklamacije se neće uvažiti.
  • Fakturu (račun) za navedeni proizvod ili uslugu koju kupujete, izdaje isključivo tvrtka-pružatelj usluga.
  • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja prava na povrat.
  • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona.
  • Kupnja je moguća putem web stranice CJPremiumTravel  ili u poslovnici u Zagrebu - Vlaška 63 (plaćanje karticom ili uplatnicom), u protivnom popust na uslugu/proizvod ne vrijedi!
  • U slučaju da kupon nije iskorišten u roku, jasno navedenom na samom kuponu/ponudi, ne ostvaruje se povrat sredstava.
  • U slučaju nemogućnosti korištenja kupona zbog više sile isto će biti ostvareno odmah po normalizaciji! Odobravamo isključivo odgodu realizacije, te kupon u tom slučaju vrijedi do termina koji će biti definiran sa korisnikom i partnerom!
  • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja eventualnog prava na povrat.
  • Po Zakonu o zaštiti potrošača NN 19/22 članak 86. stavak 12, kupac nema pravo na jednostrani raskid ovog ugovora pružanja usluge smještaja ako je ugovoreno da usluga bude pružena određenog datuma ili u određenom razdoblju.

Odaberite željenu opciju smještaja u comfort sobi za 2 osobe i dijete do 16 godina ili najboljoj dostupnoj obiteljskoj sobi za 2 osobe i dvoje djece do 16 godina! Iskoristite poludnevni najam bicikla, 10% popusta na konzumaciju hrane i pića u restoranu "Taste", prepustite se wellness užitcima...

HOTEL MEDORA AURI FAMILY BEACH RESORT

CJ Premium Medora Auri Family Beach Resort idealna je početna točka za istraživanje zadivljujuće Jadranske obale. S pogledom na modro more nalazi se na samo nekoliko koraka od zlatnih plaža. Hotel Medora Auri Family Beach Resort nalazi se u malom pitoresknom mjestu Podgora, u centru Makarske rivijere. Podgora je udaljena od Makarske samo 9 km, od Splita 80 km, dok iz Dubrovnika do Podgore možete doći ako prevalite 143 km udaljenosti. Ova pozicija, između poznatih gradova (sa zračnim lukama), čini Podgoru jednim od najboljih izbora destinacije za odmor, kako na samoj Makarskoj rivijeri, tako i šire.

BAZENI I PLAŽE

Hotel ima dva vanjska grijana bazena sa sunčalištem, stolicama i suncobranima: bazen za odrasle (230m2) i bazen za djecu (180m2). Plaža se nalazi uz samu šetnicu koja je zatvorena za promet motornih vozila, a što osigurava dodatni mir i sigurnost za vrijeme Vašeg boravka na plaži. Ležaljke, baldahine i suncobranef unajmljujete uz dodatnu naplatu i na njima možete uživati cijeli dan. Na plaži se nalaze tuševi i kabine za presvlačenje.

IDEALAN OBITELJSKI ODMOR

U Hotelu Medora Auri mislili smo i na Vaše najmlađe, pa tako na raspolaganju imaju polivalentne dječje igraonice, play hotel, dječji bazen, dječje igralište na plaži i još mnogo toga što će im učiniti odmor nezaboravnim.

Playhotel, dječja igraonica s vanjskim i unutarnjim prostorom ispunjena je sadržajima prilagođenima djeci, nalazi se između hotelskih paviljona u blizini bazena te je okružena prekrasnom mediteranskom prirodom. 

Dodatne besplatne usluge u sobama: grijač za dječje bočice, kadice za kupanje, zaštitu za utičnice i dječje daske za WC, koje su dostupne na recepciji ovisno o raspoloživosti.

Dodatne usluge s doplatom u sobama: dječji krevetić i dječja kolica – preporučujemo rezervirati unaprijed, a prilikom dolaska u hotel posebno napomenuti na recepciji.

WELLNESS U PODGORI

U Podgori u wellnessu hotela Medora Auri pronađite bogati izbor masaža i tretmana koji će vas dodatno opustiti, revitalizirati i obnoviti zalihe energije. Uživajte u hidromasaži u našem whirlpoolu ili se prepustite rukama profesionalnih masera koji znaju kako ukloniti bolove u vratu i leđima i vratiti osjećaj olakšanja. 
Za potpunu detoksikaciju organizma od stresa preporučamo finsku ili infracrvenu saunu, te parnu kupelju koje su cijenjene zbog brojnih blagodati za naše tijelo i naš duh. U hotelskom wellness centru nalaze se i sobe za masažu i tretmane, u kojima pružamo brojne usluge tretmana lica i tijela.

Korištenje bazena i saune prema preporukama HZJZ!

PODGORA

Isprepletena između moćnog Biokova i mističnog mora, Podgora je sazdana u svojim suprotnostima – moru i planini, visinama i dubinama, bezvremenskom i trenutačnom. Promatrajući njezin pejzaž, dok se nalazite u moru ispod planine, kao da se budi osjećaj skromnosti i poniznosti, koji vas usmjerava k onome što je zaista bitno u životu. 

Podgora je uvijek bila okrenuta prema moru. Veza koja je neraskidiva. More hrani ljude i osigurava im život. Stoga ne čudi da je pomorstvo i ribarstvo u krvi ljudi iz Podgore. Jezgra Podgore, koju mi danas poznajemo, razvila se iz gradske luke, koja još uvijek obiluje ribarskim brodovima. Spomenik Galebova krila, koji se uzdiže iznad mjesta, svjedoči o bogatoj pomorskoj povijesti.

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na +385 (0) 21 601 701 do 16:00 h ili mail sales@medorahotels.com.Provjera slobodnih termina na: +385 21 601 701. Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po primitku kupona isključivo na mail sales@medorahotels.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.