CJPremium Natrag na Crno Jaje

Luksuzna estetika Roxanich Wine & Heritage Hotela podno Motovuna nudi jesenski spektakl na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom za 2 osobe! Razmazite čula uz vođenu vinsku degustaciju i wellness užitke...

SUPER CIJENA 1.889 kn
 • Ponuda uključuje: 3 dana/ 2 noćenja s doručkom, vođeni obilazak podruma i vinsku degustaciju etiketa Roxanich, korištenje wellness zone i vanjskog grijanog bazena.
 • Kupon vrijedi za 2 osobe.
 • Kupon je iskoristiv od 27.09.20. do 30.12.20.
 • NAPOMENE:
  • Ponuda uključuje: 3 dana, 2 noćenja u sobi deluxe Monte + 2 x bogati buffet doručak + vođeni obilazak podruma i vinska degustacija (5 izabranih etiketa Roxanich) + besplatno korištenje grijanog vanjskog bazena i wellness zone (isključivo po prethodnoj rezervaciji), sve za 2 osobe.
  • Kupon vrijedi za 2 osobe.
 • ODMAH nakon kupnje kupona obavezna predrezervacija na tel.: 052 205 700 ili e-mail: reservations@roxanich.hr, te potvrda iste po primitku kupona uz KOD i ID kupona.
 • Kupon je iskoristiv od 27.09.20. do 30.12.20.
 • S obzirom da je ponuda ograničena kupljene kupone nije moguće stornirati!
 • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge. Naknadne reklamacije se neće uvažiti. 
 • Fakturu (račun) za navedeni proizvod ili uslugu koju kupujete, izdaje isključivo tvrtka-pružatelj usluga. 
 • U slučaju da trebate R1, isti tražite direktno od partnera prije izrade računa. 
 • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod Partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti Partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja prava na povrat.
 • U slučaju da kupon nije iskorišten u roku, jasno navedenom na samom kuponu/ponudi, ne ostvaruje se povrat sredstava.
 • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona.
 • Kupnja je moguća putem web stranice CrnoJaje.hr ili u poslovnici u Zagrebu - Vlaška 63 (plaćanje karticama ili općom uplatnicom), u protivnom popust na uslugu/proizvod ne vrijedi!

  Ekskluzivno i samo na Crnom Jaju u jesenskim notama očarajte se prizorima Roxanich Wine & Heritage Hotela i pejsažom! Uz ovu ponudu imate vođeni obilazak podruma i vinsku degustaciju 5 izabranih etiketa Roxanich vina. Roxanich selekcija vina nudi virtuozni pristup Vašem nepcu i okusnim pupoljcima. Smještaj hotela su elegantne, moderne i potpuno drukčije sobe.

  Wine & Heritage hotel Roxanich 

  U srcu istarskog poluotoka podno srednjovjekovnog gradića Motovun izvire chic, ekstentričan ambijent Wine & Heritage hotela Roxanich. Okružen živopisnom lokacijom: motovunskim vinogradima, po bijelom tartufu poznatom motovunskom šumom i bajkovitim vedutama prostrane doline rijeke Mirne.

  Wine & Heritage hotel ROXANICH smješten je u staroj zgradi zadružnog motovunskog podruma, dok se vinski podrum prostire na 5 etaža, od koji je svaka namjenjena jednom procesu biodinamičkih vina. 
  Podrum uključuje i degustacijsku dvoranu s pogledom na dolinu rijeke Mirne.

  Ovaj boutique hotel nudi smještaj u 30 dvokrevetnih soba i 2 deluxe suite eklektičkog dizajna s estetskim elementima talijanskih 60-ih godina. Sve sobe objekta Wine & Heritage hotel ROXANICH uključuju radni stol, TV ravnog ekrana i vlastitu kupaonicu. Također sadrže klima-uređaj i ormar.

  Svi su prostori uređeni pomno izabranim materijalima i jedinstvenim komadima namještaja. 

  Hotel nudi razne sadržaje: 

  Fine dining restoran koji je okružen terasom s koje se pruža prekrasann pogled na susjedne vinograde i dolinu rijeke Mirne. Kuhinja se bazira na "bistronomy" konceptu, te tradicionalnim okusima i lokalnim sezonskim namirnicama.

  Lobby bar i "cigar lounge" nude mogućnost uživanja u izboru vrhunskih žestokih pića i ručno motanih cigara u stilski uređenom prostoru ilii pak na hotelskoj terasi. 

  Kongresna dvorana može primiti do 120 ljudi i ima direktni pristup na prostranu hotelsku terasu s vodenim zrcalom. Na istoj se mogu održavati različita glamurozna događanja pod motovunskim nebom.

  Wellness opuštanje uz boravak u sauni koji donosi brojne zdravstvene koristi, a pritom Vas ostavlja preporođenima.slobodite se stresa svakodnevnog života. Naše saune i soba za opuštanje mjesto su za ugađanje umu, duhu i tijelu. 

  Odaberite između finske saune ili parne kupelji.Poslije toga se opustite u sobi za relaksaciju uz šalicu čaja ili se pak uputite na plivanje u vanjski bazen otvoren tijekom ljetnih mjeseci. Wellness prostor i bazen se koristi u skladu s preporukama HZJZ!

  Više o predivnom hotelu pogledajte na njihovim službenim stranicama OVDJE!