CJPremium Natrag na Crno Jaje

Jesenski spektakl podno Motovuna za istinske hedoniste! Luksuzni Roxanich Wine & Heritage Hotela podno Motovuna: 3 dana/ 2 noćenja s doručkom za 2 osobe uz vinsku degustaciju i wellness užitke...

SUPER CIJENA 250,71 €
  • Ponuda uključuje: 3 dana/ 2 noćenja s doručkom, vođeni obilazak podruma i vinsku degustaciju etiketa Roxanich, korištenje wellness zone i vanjskog grijanog bazena.
  • Kupon vrijedi za 2 osobe.
  • Kupon je iskoristiv od do 30.12.20.!
  • NAPOMENE:
    • Ponuda uključuje: 3 dana, 2 noćenja u sobi deluxe Monte + 2 x bogati buffet doručak + vođeni obilazak podruma i vinska degustacija (5 izabranih etiketa Roxanich) + besplatno korištenje grijanog vanjskog bazena i wellness zone (isključivo po prethodnoj rezervaciji), sve za 2 osobe.
    • Kupon vrijedi za 2 osobe.
  • ODMAH nakon kupnje kupona obavezna predrezervacija na tel.: 052 205 700 ili e-mail: reservations@roxanich.hr, te potvrda iste po primitku kupona uz KOD i ID kupona.
  • Kupon je iskoristiv do 30.12.20.
  • S obzirom da je ponuda ograničena kupljene kupone nije moguće stornirati!
  • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge. Naknadne reklamacije se neće uvažiti. 
  • Fakturu (račun) za navedeni proizvod ili uslugu koju kupujete, izdaje isključivo tvrtka-pružatelj usluga. 
  • U slučaju da trebate R1, isti tražite direktno od partnera prije izrade računa. 
  • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod Partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti Partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja prava na povrat.
  • U slučaju da kupon nije iskorišten u roku, jasno navedenom na samom kuponu/ponudi, ne ostvaruje se povrat sredstava.
  • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona.
  • Kupnja je moguća putem web stranice CrnoJaje.hr ili u poslovnici u Zagrebu - Vlaška 63 (plaćanje karticama ili općom uplatnicom), u protivnom popust na uslugu/proizvod ne vrijedi!
  • U slučaju nemogućnosti korištenja kupona zbog više sile isto će biti ostvareno odmah po normalizaciji! Odobravamo isključivo odgodu realizacije, te kupon u tom slučaju vrijedi do termina koji će biti definiran sa korisnikom i partnerom!
    • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja eventualnog prava na povrat.
    • Po Zakonu o zaštiti potrošača NN 19/22 članak 86. stavak 12, kupac nema pravo na jednostrani raskid ovog ugovora pružanja usluge smještaja ako je ugovoreno da usluga bude pružena određenog datuma ili u određenom razdoblju.

Ekskluzivno i samo na Crnom Jaju u jesenskim notama očarajte se prizorima Roxanich Wine & Heritage Hotela i pejsažom! Uz ovu ponudu imate vođeni obilazak podruma i vinsku degustaciju 5 izabranih etiketa Roxanich vina. Roxanich selekcija vina nudi virtuozni pristup Vašem nepcu i okusnim pupoljcima. Smještaj hotela su elegantne, moderne i potpuno drukčije sobe.

Wine & Heritage hotel Roxanich 

U srcu istarskog poluotoka podno srednjovjekovnog gradića Motovun izvire chic, ekstentričan ambijent Wine & Heritage hotela Roxanich. Okružen živopisnom lokacijom: motovunskim vinogradima, po bijelom tartufu poznatom motovunskom šumom i bajkovitim vedutama prostrane doline rijeke Mirne.

Wine & Heritage hotel ROXANICH smješten je u staroj zgradi zadružnog motovunskog podruma, dok se vinski podrum prostire na 5 etaža, od koji je svaka namjenjena jednom procesu biodinamičkih vina. 
Podrum uključuje i degustacijsku dvoranu s pogledom na dolinu rijeke Mirne.

Ovaj boutique hotel nudi smještaj u 30 dvokrevetnih soba i 2 deluxe suite eklektičkog dizajna s estetskim elementima talijanskih 60-ih godina. Sve sobe objekta Wine & Heritage hotel ROXANICH uključuju radni stol, TV ravnog ekrana i vlastitu kupaonicu. Također sadrže klima-uređaj i ormar.

Svi su prostori uređeni pomno izabranim materijalima i jedinstvenim komadima namještaja. 

Hotel nudi razne sadržaje: 

Fine dining restoran koji je okružen terasom s koje se pruža prekrasann pogled na susjedne vinograde i dolinu rijeke Mirne. Kuhinja se bazira na "bistronomy" konceptu, te tradicionalnim okusima i lokalnim sezonskim namirnicama.

Lobby bar i "cigar lounge" nude mogućnost uživanja u izboru vrhunskih žestokih pića i ručno motanih cigara u stilski uređenom prostoru ilii pak na hotelskoj terasi. 

Kongresna dvorana može primiti do 120 ljudi i ima direktni pristup na prostranu hotelsku terasu s vodenim zrcalom. Na istoj se mogu održavati različita glamurozna događanja pod motovunskim nebom.

Wellness opuštanje uz boravak u sauni koji donosi brojne zdravstvene koristi, a pritom Vas ostavlja preporođenima.slobodite se stresa svakodnevnog života. Naše saune i soba za opuštanje mjesto su za ugađanje umu, duhu i tijelu. 

Odaberite između finske saune ili parne kupelji. Poslije toga se opustite u sobi za relaksaciju uz šalicu čaja. Wellness prostor i bazen se koristi u skladu s preporukama HZJZ!

Više o predivnom hotelu pogledajte na njihovim službenim stranicama OVDJE!