CJPremium Natrag na Crno Jaje

Precizno monitorenje rada SRCA! Dijagnostika uz HOLTER TLAKA i HOLTER EKG 24-satno mjerenje uz analizu podataka, nalaz i konzultacije u Poliklinici Superiora Zagreb za samo 399 kn!

POPUST 37%
86,27 € 52,96 €
  • Poliklinika Superiora - Holter tlaka i Holter EKG  24-satno mjerenje koje olakšava predviđanje razvoja oštećenja žila, bubrega, mozga i srca za samo 399 kn!
  • Potrebna najava 2 dana ranije na e-mail adresu: info@superiora.hr.
  • Kupon se može iskoristiti do 10.05.2021.!
  • NAPOMENE:
    • Poliklinika Superiora - Holter tlaka i Holter EKG  24-satno mjerenje koje olakšava predviđanje razvoja oštećenja žila, bubrega, mozga i srca za samo 399 kn !
    • Pretraga koja spašava život uz uključenu računalnu obradu i analizu podataka, nalaz i konzultacije kod Dr. Merice Veir.
    • Kupon vrijedi za 1 osobu!
    • Obavezno 2 dana prije pregleda jesti laganu hranu i ne konzumirati alkohol.
    • Radno vrijeme poliklinike: ponedjeljak-petak: 12-20 h. 
    • Telefoni poliklinike : 099 4641 734 ili  091 222 9898
    • Adresa: Voćarska ulica 14, 10000 Zagreb.
    • Potrebna najava 2 dana ranije na e-mail adresu: info@superiora.hr.
    • Kupon se može iskoristiti do 10.05.2021.! Rezervacija termina se vrši sukladno raspoloživosti.
    • Budući da je ponuda ograničena, kupljene kupone nije moguće stornirati.
    • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge.Naknadne reklamacije se neće uvažiti. 
    • U slučaju da trebate R1, isti tražite direktno od partnera prije izrade računa. 
    • Fakturu (račun) za navedeni proizvod ili uslugu koju kupujete, izdaje isključivo tvrtka-pružatelj usluga.
    • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja prava na povrat.
    • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona.
    • Kupnja je moguća putem web stranice CrnoJaje.hr ili u poslovnici u Zagrebu - Vlaška 63 (plaćanje karticom ili općom uplatnicom), u protivnom popust na uslugu/proizvod ne vrijedi! 
    • U slučaju da kupon nije iskorišten u roku, jasno navedenom na samom kuponu/ponudi, ne ostvaruje se povrat sredstava.
    • U slučaju nemogućnosti korištenja kupona zbog više sile isto će biti ostvareno odmah po normalizaciji! Odobravamo isključivo odgodu realizacije, te kupon u tom slučaju vrijedi do termina koji će biti definiran sa korisnikom i partnerom!
    • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja eventualnog prava na povrat.
    • Po Zakonu o zaštiti potrošača NN 19/22 članak 86. stavak 12, kupac nema pravo na jednostrani raskid ovog ugovora pružanja usluge smještaja ako je ugovoreno da usluga bude pružena određenog datuma ili u određenom razdoblju.

Pretraga koja spašava život obuhvaća računalnu obradu i analizu podataka, nalaz i konzultacije kod Dr. Merice Veir! Kupon vrijedi do 10.05.2021.!

Trebate preciznu dijagnozu krvnog tlaka?
Holter tlaka akcija 24-satni Holter RR krvnog tlaka je kontinuirano mjerenje krvnog tlaka 24 sata uz pomoć posebno prilagođenog uređaja. Uređaj je isprogramiran tako da tijekom dana mjeri krvni tlak svakih pola sata, a tijekom noći svaki sat. Pacijent vodi dnevnik aktivnosti. Paralelno se prati srčani ritam. Posebno naglašavamo vrijednost podataka o eventualnim jutarnjim skokovima tlaka, između 4-6 sati ujutro, kada su učestali moždani udari.  Mjerenjem krvnog tlaka u pravilnim intervalima tijekom 24 sata, liječnik dobije jasnu sliku kretanja krvnog tlaka tijekom dana, što mu je potrebno da procijeni da li je potrebno liječenje, kao i da li je postojeće liječenje zadovoljavajuće ili je potrebna modifikacija terapije.
Aparat je toliko malen da omogućava nesmetane dnevne aktivnosti i spavanje.
Budući ova pretraga služi da bi odredili kolike su stvarne vrijednosti vašeg tlaka veoma je važno da se obavljaju svakodnevne aktivnosti koje bi se i inače obavljale da se aparat ne nosi. Jedina stvar koja se treba izbjegavati je kupanje i tuširanje.
Kada se sigurno utvrdi postojanje visokog krvnog tlaka on se liječi na više načina.
Holter tlaka je potpuno bezbolan postupak i nema nikakve kontraindikacije za zdravlje pacijenta.

Obavezno 2 dana prije pregleda jesti laganu hranu i ne konzumirati alkohol!

Trebate preciznu dijagnozu rada srca?
Holter ekg akcija Holter EKG-a je poseban postupak praćenja rada srca u toku 24h. Korisniku se postavlja mali aparat oko struka, elektrode se pričvrste na prsa i korisnik nastavlja sa svojim uobičajenim aktivnostima.
Glavne indikacije za snimanje Holter EGK-a su aritmija, osjećanja lupanja srca, preskakivanja srca, bolovi u prsima, analiza rada elektrostimulatora srca – pacemaker. Nakon što su elektrode zaljepljenje i uređaj uključen ispitanik nastavlja sa svojim svakodnevnim životom. Slijedi 24h  nošenje uređaja nakon čega se uređaj skida i dobiveni podaci se analiziraju u računalu. Na snimkama se jasno vidi pojava fibrilacije atrija, ventrikularnih ekstrasistola (VES), supraventrikularnih ekstrasistola (SVES) i drugi oblika aritmija i blokova.
Za vrijeme nošenja 24h ili 48h Holter EKG-a korisnik nastavlja sa svojim uobičajenim aktivnostima (posao, fizičke aktivnosti, spavanje, uzimanje lijekova) i navikama (pušenje, konzumacija kave). Čak se preporučuje izlaganje stresnim situacijama kako bi se registrirao mogući poremećaj ritma koji se pojavljuje u takvim okolnostima.

Prema uputama liječnika korisnik vodi kraći dnevnik “Dnevnik pacijenta” o aktivnostima u toku dana. Za vrijeme snimanja Holter EKG-a važno je da korisnik vodi dnevnik svih svojih aktivnosti kako bi se pokušala povezati uzročno-posljedična veza između pojavljivanja simptoma i aktivnosti.
Aparat snima 3 EKG kanala koji se izaberu, najčešće V1,V3,V5. Zapis EKG-a se preko memorijske kartice prebacuje na računalo na temelju čega liječnik analizira slijedeće funkcije: srednja srčana frekvencija, depresija ST segmenta, poremećaji srčanog ritma, pauza, QTc interval i varijabilnost srčane frekvencije kao neovisan dijagnostički pokazatelj. Na ovaj se način ostvaruje objektivan uvid u stanje srčanog mišića i njegovog rada, što se koristi kod određivanja daljnjeg ispitivanja ili liječenja.

Radno vrijeme poliklinike: ponedjeljak-petak: 12-20 h. Telefoni poliklinike: 099 4641 734 ili 091 222 9898. Adresa: Voćarska ulica 14, 10000 Zagreb.