CJPremium Natrag na Crno Jaje

Poboljšajte SEKSUALNI život, vratite samopouzdanje i djelujte na znakove starenja intimnog područja uz DermaWise: VaGel koji vraća tonus vaginalnih stijenki + Gel za posvjetljivanje kože, samo 309 kn!

POPUST 35%
478 kn 309 kn
 • PRVI PUT NA CJ! Vratite samopouzdanje, unaprijedite kvalitetu vašeg intimnog života i na vrijeme djelujte protiv znakova starenja na intimnom području uz DermaWise: VaGel koji vraća tonus vaginalnih stijenki + DermaWise Gel za posjetljivanje kože intimne zone i to za samo 309 kn!
 • Za sve kupce moguće osobno preuzimanje ili mogućnost dostave uz nadoplatu
 • Kupon vrijedi do 24.07.2021.

 • NAPOMENE:
  • DERMAWISE -2 MEDICINSKA PROIZVODA ZA ŽENE - vratite samopouzdanje i poboljšajte kvalitetu vašeg intimnog života uz ovu neponovljivu akciju prouzvoda  za samo 309 kn !
  • Cijena uključuje : VaGel je idealan za žene koje su izgubile elasticitet i  tonus vaginalnih stijenki uslijed porođaja, starenja, operativnih zahvata i menopauze + DermaWise Gel za posvjetljivanje osjetljivih dijelova kože djeluje dokazano učinkovito na ujednačavanje tona kože na Vašem intimnom području te osjetljivim dijelovima  poput bikini zone
  • Dostava vrijedi za cijelu Hrvatsku i nadoplaćuje se posebno 20 kn prilikom isporuke proizvoda (pouzećem ili uplatom na račun).
  • ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNO javiti se partneru na mail support@dermawiseco.com s osobnim podacima za dostavu i priloženim kuponom!
  • za sve kupce iz okolice Osijeka moguće osobno preuzimanje !
  • Kupon vrijedi do 24.07.2021.
  • S obzirom da je ponuda ograničena, kupljeni kuponi se ne mogu stornirati. 
  • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge. Naknadne reklamacije se neće uvažiti.
  • Fakturu (račun) za navedeni proizvod ili uslugu koju kupujete, izdaje isključivo tvrtka-pružatelj usluga.
  • U slučaju da trebate R1, isti tražite direktno od partnera prije izrade računa.
  • Kupac je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja narudžbe pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja prava na povrat.
  • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona. 
  • Kupnja je moguća putem web stranice CrnoJaje.hr ili u poslovnici u Zagrebu - Vlaška 63 (plaćanje karticom ili uplatnicom), u protivnom popust na uslugu/proizvod ne vrijedi!
  • U slučaju da kupon nije iskorišten u roku, jasno navedenom na samom kuponu/ponudi, ne ostvaruje se povrat sredstava.
  • U slučaju nemogućnosti korištenja kupona zbog više sile isto će biti ostvareno odmah po normalizaciji! Odobravamo isključivo odgodu realizacije, te kupon u tom slučaju vrijedi do termina koji će biti definiran sa korisnikom i partnerom!

KLINIČKI ISPITANI PROIZVODI! Iskoristite specijalnu ponudu DermaWise promotivnog paketa VaGel + Gel za posvjetljivanje osjetljivih dijelova kože uz 35% popusta! Za sve kupce iz okolice Osijeka moguće je osobno preuzimanje! Kupon vrijedi do 24.07.2021.

Priuštite si DermaWise proizvode prirodnog porijekla i na vrijeme djelujte protiv opuštanja tonusa vaginalnih stijenki i znakova starenja vašeg intimnog područja. 

Cijena uključuje: VaGel je idealan za žene koje su izgubile elasticitet i tonus vaginalnih stijenki uslijed porođaja, starenja, operativnih zahvata i menopauze + DermaWise Gel za posvjetljivanje osjetljivih dijelova kože djeluje dokazano učinkovito na ujednačavanje tona kože na Vašem intimnom području te osjetljivim dijelovima poput bikini zone.

Formulacija VaGel koristi principe ayurvedske medicine te sinergiju dviju potentnih biljki: Manjakani i Hamamelis. VaGel je namijenjen svim ženama koje osjećaju opuštenost vaginalnih stijenki uslijed procesa starenja ili drugih razloga kao što je porođaj, histeroktomija, ulazak u menopauzu i sl. Klinički je ispitan pod nadzorom ginekologa. Nakon 28 dana kontinuirane primjene kod 80% ispitanica povećan je tonus i elastičnost vaginalnih stijenki a kod svih 100% je povećano prirodno vlaženje. Primjena VaGela, osim što će vam vratiti tonus, povećati će vam i intimno zadovoljstvo.

Gel za posvjetljivanje osjetljivih dijelova kože, specijalno je formuliran za uklanjanje tamnih hiperpigmentacijskih promjena s intimne zone. Idealan je za uklanjanje ožiljaka od depilacije i uraslih dlačica te posvjetljivanje vanjskog spolovila uključujući velike usne, međicu i okolno područje. Korištenjem ovog gela ten kože intimne zone biti će svijetliji i ujednačeniji a koža će biti glađa i osjetljivija na dodir. Učinkovitost mu je potvrđena u J.S.Hamilton ovlaštenom labaratoriju. Nakon redovite primjene tijekom 4 tjedna, učinkovitost mu je potvrđena u 95% slučajeva i to na svim tonovima i tipovima kože uključujući osjetljivu kožu.

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNO javiti se partneru na mail support@dermawiseco.com s osobnim podacima za dostavu i priloženim kuponom! Dostava vrijedi za cijelu Hrvatsku i nadoplaćuje se posebno 20 kn prilikom isporuke proizvoda (pouzećem) ili uplatom na račun.