CJPremium Natrag na Crno Jaje

Poliklinika Knezović u Zagrebu otkriva Vam neponovljivu ponudu: Botox® po regijama - brisanje čeonih bora ili bora oko očiju tzv. smijalica uz 50% popusta i za samo 749 kn!

POPUST 50%
1.500 kn 749 kn
 • [ZAGREB] Poliklinika Knezović - Botox® po regijama
 • Cijena uključuje: brisanje čeonih bora ili bora oko očiju tzv. smijalica
 • Kupon vrijedi do 30.11.2021.
 • NAPOMENE:
  • Ponuda uključuje: Poliklinika Knezović Zagreb - donosi Vam neponovljivu ponudu Botox® - po regijama za samo 749 kn!
  • Cijena uključuje: brisanje čeonih bora ili bora oko očiju tzv. smijalica.
  • Adresa korištenja usluge: Ulica grada Vukovara 269 f /8, Zagreb 
  • Svaka osoba može kupit dva kupona za sebe i neograničeno na poklon. 
  • ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija 3 dana ranije na br. tel   +385 1 6677-222  uz KOD i ID kupona po primitku.
  • Svaka osoba može kupiti 3 kupona za sebe i  neograničen broj kupona na poklon. 
  • Kupon vrijedi do 30.11.2021.
  • Kupon vrijedi za 1 osobu.
  • Kupon se dobiva po autorizaciji kupnje te se može odmah početi koristiti.
  • Budući da je ponuda ograničena kupljene kupone nije moguće stornirati.
  • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge. Naknadne reklamacije se neće uvažiti.
  • U slučaju da trebate R1, isti tražite direktno od partnera prije izrade računa.
  • Fakturu (račun) za navedeni proizvod ili uslugu koju kupujete, izdaje isključivo tvrtka-pružatelj usluga.
  • Kupac je obavezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja prava na povrat.
  • U slučaju da kupon nije iskorišten u roku, jasno navedenom na samom kuponu/ponudi, ne ostvaruje se povrat sredstava.
  • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona.
  • Kupnja je moguća putem web stranice CrnoJaje.hr ili u poslovnici u Zagrebu - Vlaška 63 (plaćanje karticama ili općom uplatnicom), u protivnom popust na uslugu/proizvod ne vrijedi!
  • Poslije prvog tretmana povrat novca više nije moguć!
  • U slučaju nemogućnosti korištenja kupona zbog više sile isto će biti ostvareno odmah po normalizaciji! Odobravamo isključivo odgodu realizacije, te kupon u tom slučaju vrijedi do termina koji će biti definiran sa korisnikom i partnerom!

Bore nastaju kao posljedica procesa starenja i utjecaja vanjskih faktora. Njihov se razvoj ne može u cijelosti spriječiti, ali se može znatno usporiti i smanjiti! Kupon vrijedi do 30.11.2021.

Više o poliklinici pogledajte na službenoj stranici OVDJE!

Kad se smijete, ljutite ili čudite koristite mišiće na licu. S vremenom te kontrakcije dovode do stvaranja trajnih brazdi i dubokih bora na licu, posebno na čelu, između obrva, s vanjske strane očiju i oko usta. Te promjene Vas mogu učiniti da izgledate umorno, iscrpljeno i starije.

Istovremeno moderni svjetski trendovi nameću ljepotu, mladost i njegu vanjskog izgleda kao preduvjet uspjeha u profesionalnom i privatnom životu. Koliko puta ste se pogledali u ogledalo i pomislili postoji li kakav eliksir mladosti koji bi izbrisao nastale bore i učinio Vaš izgled mlađim, svježijim te istovremeno prirodnim?

Što je Botox?
Botox (Botulinum toxin tip A) je prirodni protein proizveden pomoću bakterije Clostridium botulinum. Tijekom posljednjeg desetljeća primjenjuje u medicini za liječenje nekontroliranog spazma vjeđa (blefarospazma), a posljednjih nekoliko godina se koristi u nekirurškim estetskim postupcima.

Injekcijama Botoxa se bez radikalnih zahvata (operacija) uklanjaju bore s lica i vrata, a pacijenti se odmah nakon tretmana mogu vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Najčešće se primjenjuje za uklanjanje :

horizontalnih bora s čela
vertikalnih bora s čela( tzv.bore mrštilice)
sitnih bora s vanjske strane očiju (tzv. bore smijalice).

Kako djeluje Botox?
Djelovanje Botoxa se očituje na neuromuskularnom spoju gdje se veže na receptore za acetilkolin te pažljivo i precizno apliciran u vrlo malim količinama blokira rad pojedinih mišića koji sudjeluju u mimici lica.

Proces aplikacije traje oko 10-15 minuta, ovisno o tome koliko se zona tj. bora želi tretirati, a sama aplikacija je gotovo bezbolna.

Učinak Botoxa počinje se uočavati nakon 2-5 dana, maksimalno djelovanje se ostvaruje nakon 7-10 dana te je lokalizirano samo na mjesta na koja je primijenjen. Nakon aplikacije Botoxa lice djeluje mlađe i odmorenije uz održavanje prirodnosti izgleda.

Kome preporučamo Botox?
Botox se preporuča svim osobama koje žele ublažiti bore na licu i osvježiti izgled što pridonosi povećanju samopouzdanja, vlastitom zadovoljstvu te uspjehu u privatnom i profesionalnom životu.

Može se početi primjenjivati kod pojave prvih znakova starenja tj. nakon 30 god. Tada se aplicira u manjim dozama (tzv. Baby Botox) čime se ostvaruje preventivni učinak tako što uz sprečavanje produbljenja već postojećih bora prevenira nastanak novih bora.

Koliko traje učinak Botoxa?
Kod osoba srednjih godina postiže se efekt pomlađivanja 5-7 god.Učinak traje oko 4 – 8 mjeseci i može se ponavljati neograničeni broj puta u određenim vremenskim razmacima (2-3 puta godišnje). Ako pacijent uz izražene bore ima prisutan višak kože vjeđa bolji efekt pomlađivanja se postiže kombinacijom sa estetskim zahvatom korekcije kapaka(blefaroplastikom).

Koje su eventualne neželjene popratne pojave primjene Botoxa?
Nakon apliciranja injekcija Botoxa na mjestu primjene se može pojaviti blaga bolnost, oticanje i crvenilo koja prolazi za nekoliko sati do nekoliko dana.

Kada se Botox ne smije primjenjivati?
Kontraindikacije za primjenu injekcija Botoxa su veoma rijetke i obuhvaćaju sljedeća stanja: trudnoću i dojenje, preosjetljivost na neki od sastojaka preparata, generalizirane smetnje mišićne aktivnosti (npr. myasthenia gravis), istovremenu primjena aminoglikozidnih antibiotika, infekciju na mjestu ili oko mjesta injiciranja, poremećeno zgrušavanje krvi bilo zbog koagulopatije ili uzimanja antikoagulantne terapije.

Hoće li me injekcija Botoxa boljeti?
Primjena Botoxa je gotovo bezbolna jer se područje koje tretiramo najprije namaže anestetskom kremom, a primjena započinje nakon 15 min. kad je koža u potpunosti anestezirana.

Kad se mogu vratiti svakodnevnim aktivnostima?
Pacijent se odmah nakon tretmana može vratiti svakodnevnim aktivnostima.