CJPremium Natrag na Crno Jaje

JESEN u bezvremenskoj Podgori & Wellness uživanje na 3 dana/ 2 noćenja s POLUPANSIONOM + piće uz obroke u Medora Auri Family Beach Resort-u, sve za 3 ili 4 osobe i od samo 1649 kn!

SUPER CIJENA 1.649 kn

 • Wellness odmor u Medora Auri Family Beach Resortu: 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom u comfort sobi s balkonom s pogledom na more u hotelskim rezidencijama, za 2 osobe i 1 dijete do 3 godine ili u superior obiteljskoj sobi s pogledom na more u hotelskim rezidencijama za 2 odrasle osobe i 2 djece do 16 godina.
 • U cijenu uključeno: parking, ležaljke i suncobrani (na plaži i bazenu), konzumacija pića uz doručak i večeru, wellness (tri vrste sauna,whirpool), teretana, WiFi, grijani vanjski bazeni.
 • Ponuda se može iskoristiti isključivo do 20.10.21.
 • NAPOMENE:
  • Izaberite između 2 ponude:
  • Ponuda 1 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u comfort dvokrevetnoj sobi s balkonom i djelomičnim pogledom prema moru u hotelskim rezidencijama + 2 bogata doručka i večere + neograničena konzumacija pića uz doručak i večeru + neograničeno korištenje hotelskog wellnessa s tri vrste sauna i wirpoolom + korištenje vanjskih grijanih bazena + korištenje ležaljki i suncobrana (na plaži i bazenu) + besplatan WI-FI  u sobi i zajedničkim prostorima hotela + besplatan parking, 2 odrasle osobe i 1 dijete do 3 godine.
  • Ponuda 2 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u superior obiteljskoj sobi djelomični pogled more u hotelskim rezidencijama + 2 bogata doručka i večere + neograničena konzumacija pića uz doručak i večeru + neograničeno korištenje hotelskog wellnessa s tri vrste sauna i wirpoolom + korištenje vanjskih grijanih bazena + korištenje ležaljki i suncobrana (na plaži i bazenu) + besplatan WI-FI  u sobi i zajedničkim prostorima hotela + besplatan parking, sve za 2 odrasle osobe i 2 djece do 16 godina.
  • Obavezna doplata na licu mjesta: boravišna pristojba 10,00 kn po osobi i danu. Djeca do 12 godina ne plaćaju boravišnu pristojbu, a djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50 % iznosa boravišne pristojbe na licu mjesta.
  • Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na +385 (0) 21 601 701 do 16:00 h ili mail sales@medorahotels.com.
  • Provjera slobodnih termina na: +385 21 601 701.
  • Za ovu ponudu broj soba ograničen tijekom vikenda te se prodaja vrši sukladno raspoloživosti kapaciteta.
  • 1 osoba može kupiti 2 kupona za sebe i 2 kupona za poklon.
  • Kupon vrijedi za 3 ili 4 osobe, ovisno o odabranoj ponudi.
  • Doplata za treću odraslu osobu u dvokrevetnoj sobi (na pomoćnom ležaju) iznosi 150,00 kn/ dan, plaćanje na licu mjesta. Djeca od 3 do 16 godina na upit i ovisno o raspoloživosti u dvokrevetnoj sobi. Dijete do 3 godine dijeli krevet s roditeljima ili spava u dječjem krevetiću gratis.
  • Doplata za treću i četvrtu odraslu osobu stariju od 16 godina u obiteljskoj sobi od 150,00 kn po osobi po danu, plaćanje na licu mjesta.
  • Doplata za kućnog ljubimca 185,00 kn dnevno, plaćanje na licu mjesta.
  • Kuponi se mogu spajati.
  • Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po primitku kupona isključivo na mail sales@medorahotels.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.
  • Rezervacija termina ovisno o smještajnoj raspoloživosti hotela.
  • Budući da je ponuda ograničena, kupljene kupone nije moguće stornirati.
  • Ponuda se može iskoristiti isključivo do 20.10.21.
  • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge. Naknadne reklamacije se neće uvažiti.
  • Fakturu (račun) za navedeni proizvod ili uslugu koju kupujete, izdaje isključivo tvrtka-pružatelj usluga.
  • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja prava na povrat.
  • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona.
  • Kupnja je moguća putem web stranice CJPremiumTravel  ili u poslovnici u Zagrebu - Vlaška 63 (plaćanje karticom ili uplatnicom), u protivnom popust na uslugu/proizvod ne vrijedi!
  • U slučaju da kupon nije iskorišten u roku, jasno navedenom na samom kuponu/ponudi, ne ostvaruje se povrat sredstava.
  • U slučaju nemogućnosti korištenja kupona zbog više sile isto će biti ostvareno odmah po normalizaciji! Odobravamo isključivo odgodu realizacije, te kupon u tom slučaju vrijedi do termina koji će biti definiran sa korisnikom i partnerom!

Uključena konzumacija pića uz doručak i večere! Odaberite željenu opciju smještaja u comfort sobi za 2 osobe i dijete do 3 godina ili superior obiteljskoj sobi za 2 osobe i dvoje djece do 16 godina! Ponude se mogu iskoristiti isključivo do 20.10.21.

HOTEL MEDORA AURI FAMILY BEACH RESORT

Medora Auri Family Beach Resort idealna je početna točka za istraživanje zadivljujuće Jadranske obale. S pogledom na modro more nalazi se na samo nekoliko koraka od zlatnih plaža. Hotel Medora Auri Family Beach Resort nalazi se u malom pitoresknom mjestu Podgora, u centru Makarske rivijere. Podgora je udaljena od Makarske samo 9 km, od Splita 80 km, dok iz Dubrovnika do Podgore možete doći ako prevalite 143 km udaljenosti. Ova pozicija, između poznatih gradova (sa zračnim lukama), čini Podgoru jednim od najboljih izbora destinacije za odmor, kako na samoj Makarskoj rivijeri, tako i šire.

Ponude uključuju: 3 dana/ 2 noćenja + 2 bogata doručka i večere + neograničena konzumacija pića uz doručak i večeru + neograničeno korištenje hotelskog wellnessa s tri vrste sauna i wirpoolom + korištenje vanjskih grijanih bazena + korištenje ležaljki i suncobrana (na plaži i bazenu) + besplatan WI-FI u sobi i zajedničkim prostorima hotela + besplatan parking.

BAZENI I PLAŽE

Hotel ima dva vanjska grijana bazena sa sunčalištem, stolicama i suncobranima: bazen za odrasle (230m2) i bazen za djecu (180m2). Plaža se nalazi uz samu šetnicu koja je zatvorena za promet motornih vozila, a što osigurava dodatni mir i sigurnost za vrijeme Vašeg boravka na plaži. Na plaži se nalaze tuševi i kabine za presvlačenje.

IDEALAN OBITELJSKI ODMOR

U Hotelu Medora Auri mislili smo i na Vaše najmlađe, pa tako na raspolaganju imaju polivalentne dječje igraonice, play hotel, dječji bazen, dječje igralište na plaži i još mnogo toga što će im učiniti odmor nezaboravnim.

Playhotel, dječja igraonica s vanjskim i unutarnjim prostorom ispunjena je sadržajima prilagođenima djeci, nalazi se između hotelskih paviljona u blizini bazena te je okružena prekrasnom mediteranskom prirodom. 

Dodatne besplatne usluge u sobama: grijač za dječje bočice, kadice za kupanje, zaštitu za utičnice i dječje daske za WC, koje su dostupne na recepciji ovisno o raspoloživosti.

Dodatne usluge s doplatom u sobama: dječji krevetić i dječja kolica – preporučujemo rezervirati unaprijed, a prilikom dolaska u hotel posebno napomenuti na recepciji. 

WELLNESS U PODGORI

U Podgori u wellnessu hotela Medora Auri pronađite bogati izbor masaža i tretmana koji će vas dodatno opustiti, revitalizirati i obnoviti zalihe energije. Uživajte u hidromasaži u našem whirlpoolu ili se prepustite rukama profesionalnih masera koji znaju kako ukloniti bolove u vratu i leđima i vratiti osjećaj olakšanja. 
Za potpunu detoksikaciju organizma od stresa preporučamo finsku ili infracrvenu saunu, te parnu kupelju koje su cijenjene zbog brojnih blagodati za naše tijelo i naš duh. U hotelskom wellness centru nalaze se i sobe za masažu i tretmane, u kojima pružamo brojne usluge tretmana lica i tijela.

Korištenje bazena i saune prema preporukama HZJZ!

PODGORA

Isprepletena između moćnog Biokova i mističnog mora, Podgora je sazdana u svojim suprotnostima – moru i planini, visinama i dubinama, bezvremenskom i trenutačnom. Promatrajući njezin pejzaž, dok se nalazite u moru ispod planine, kao da se budi osjećaj skromnosti i poniznosti, koji vas usmjerava k onome što je zaista bitno u životu. Podgora je uvijek bila okrenuta prema moru. Veza koja je neraskidiva. Jezgra Podgore, koju mi danas poznajemo, razvila se iz gradske luke, koja još uvijek obiluje ribarskim brodovima.

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na +385 (0) 21 601 701 do 16:00 h ili mail sales@medorahotels.com. Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po primitku kupona isključivo na mail sales@medorahotels.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.