CJPremium Natrag na Crno Jaje

Veličanstveni PROLJETNI odmor uz 3 dana/ 2 noćenja na bazi doručka ili polupansiona u TUI BLUE Makarska uz wellness, bocu vina, fitness, animaciju... sve za 2 osobe i od SAMO 989 kn!

SUPER CIJENA 175,06 €
  • Luksuzni PROLJETNI odmor na 3 dana uz 2 noćenja s doručkom ili Polupansionom u TUI BLUE Makarska za 2 odrasle osobe!
  • Gratis boca vina u sobi pri dolasku
  • Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: neograničeno korištenje vanjskog bazena (grijan) s ležaljkama, teretane i saune.
  • Ponude se mogu iskoristiti isključivo do 10.06.22.
  • NAPOMENE:
    • Izaberite između 2 ponude:
    • Ponuda 1 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja s doručkom, u standard dvokrevetnoj sobi u TUI BLUE Makarska + gratis boca vina u sobi pri dolasku + besplatno korištenje teretane i saune + piće dobrodošlice + besplatan WI-FI + animacijski program, sve za 2 odrasle osobe.
    • Ponuda 2 uključuje: 3 dana uz 2 polupansiona, u standard dvokrevetnoj sobi u TUI BLUE Makarska + gratis boca vina u sobi pri dolasku + besplatno korištenje teretane i saune + piće dobrodošlice + besplatan WI-FI + animacijski program, sve za 2 odrasle osobe.
    • Hotel primjeren isključivo za odrasle od 16 godina na dalje.
    • Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: neograničeno korištenje vanjskog bazena (grijan) s ležaljkama, ručnicima i suncobranima.
    • Doplata za dodatno noćenje za dvije osobe za uslugu noćenje doručak u terminu 05.-20.05.22. iznosi 494,00 kn i plaća se na licu mjesta.
    • Doplata za dodatno noćenje za dvije osobe za uslugu noćenje doručak u terminu 20.05.-10.06.22. iznosi 659,00 kn i plaća se na licu mjesta.
    • Doplata za dodatno noćenje za dvije osobe za uslugu polupansion u terminu 05.-20.05.22. iznosi 649,00 kn i plaća se na licu mjesta.
    • Doplata za dodatno noćenje za dvije osobe za uslugu polupansion u terminu 20.05.-10.06.22. iznosi 839,00 kn i plaća se na licu mjesta.
    • Doplata za sobu s pogledom na more za dvije osobe iznosi 99,00 kn po noćenju i plaća se na licu mjesta.
    • Parking iznosi 50,00 kn po danu i plaća se na licu mjesta. Nije moguće rezervirati parkirno mjesto unaprijed!
    • Boravišna pristojba iznosi 10,00 kn po danu i osobi i plaća se na licu mjesta!
    • Dodatna napomena: Brand TUI ima pravilo odijevanja dugih hlača za gospodu u našem restoranu za vrijeme večere.
    • Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na 385 (0) 99 648 9100 radnim danom do 16:00 h ili mail inventory@tthotels-croatia.com
    • Ponude se mogu iskoristiti isključivo do 10.06.22.
    • Za ovu ponudu broj soba ograničen tijekom vikenda te se prodaja vrši sukladno raspoloživosti kapaciteta.
    • 1 osoba može kupiti 2 kupona za sebe i 2 kupona za poklon.
    • Kupon vrijedi za 2 odrasle osobe.
    • Kuponi se mogu spajati.
    • Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po primitku kupona isključivo na mail inventory@tthotels-croatia.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.
    • Rezervacija termina ovisno o smještajnoj raspoloživosti hotela.
    • Budući da je ponuda ograničena, kupljene kupone nije moguće stornirati.
    • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge. Naknadne reklamacije se neće uvažiti.
    • U slučaju da trebate R1, isti tražite direktno od partnera prije izrade računa.
    • Fakturu (račun) za navedeni proizvod ili uslugu koju kupujete, izdaje isključivo tvrtka-pružatelj usluga.
    • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja prava na povrat.
    • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona.
    • Kupnja je moguća putem web stranice Crno Jaje  ili u poslovnici u Zagrebu - Vlaška 63 (plaćanje karticom ili uplatnicom), u protivnom popust na uslugu/proizvod ne vrijedi!
    • U slučaju da kupon nije iskorišten u roku, jasno navedenom na samom kuponu/ponudi, ne ostvaruje se povrat sredstava.
    • U slučaju nemogućnosti korištenja kupona zbog više sile isto će biti ostvareno odmah po normalizaciji! Odobravamo isključivo odgodu realizacije, te kupon u tom slučaju vrijedi do termina koji će biti definiran sa korisnikom i partnerom!
    • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja eventualnog prava na povrat.
    • Po Zakonu o zaštiti potrošača NN 19/22 članak 86. stavak 12, kupac nema pravo na jednostrani raskid ovog ugovora pružanja usluge smještaja ako je ugovoreno da usluga bude pružena određenog datuma ili u određenom razdoblju.

Očarajte se luksuzom i pri dolasku budite pozdravljeni uz gratis bocu vina! Uživajte u korištenju vanjskog bazena, sauni, teretane... Ponuda se može iskoristiti isključivo do 10.06.22.

TUI BLUE Makarska

Iskustvo započinje od trenutka kad kročite u neki od naših hotela ili ljetovališta. Od prvog pozdrava dobrodošlice, bićete okruženi posvjećenošću osobnoj usluzi i udobnošću kakva je bez premca u svijetu hotelijerstva. Bilo da je vaš izbor da odsjednete u nekom od naših objekata Gourmet Inclusive®, u hotelu po modelu a la carte, ljetovalištu sa uslugom all-inclusive ili u sasvim privatnoj vili, ponudit ćemo vam iskustvo koje nikada nećete zaboraviti. Zato što je luksuz znatno više od prelijepog ambijenta i smještaja... on uvažava potrebe naših gostiju bez ikakvog dodatnog uznemiravanja...

Ponude uključuju: 2 noćenja na bazi doručka ili polupansiona, u standard dvokrevetnoj sobi u TUI BLUE Makarska + gratis boca vina u sobi pri dolasku + besplatno korištenje teretane i saune + piće dobrodošlice + besplatan WI-FI + animacijski program, sve za 2 odrasle osobe.

LUKSUZNO ZADOVOLJSTVO. ZA LJUBITELJE PRIRODE I ZALJUBLJENE

Ove sezone se razmazite u netaknutoj prirodi. TUI BLUE Makarska je prekrasan, intimni resort namijenjen odraslima koji se žele opustiti u blistavom, prirodnom okruženju. Pažljivo preuređeni hotel posebno je dizajniran kako bi vam pružio luksuzne trenutke mira. Ljubazno i uslužno osoblje, smirujuće boje, moderni dekor i mirisne borove šume učinit će da svoje sretno mjesto pronađete baš u Igranima. Naš jedini cilj je da vaš odmor u TUI BLUE Makarska bude nezaboravan. Jamčimo da ćete se osjećati kao kod kuće bez obzira odaberete li sobu s očaravajućim pogledom na more ili senzualni swim-up apartman. Rashladite se u jednom od vanjskih bazena kako biste se pripremili za kušanje slasnih delicija u našim modernim restoranima. Nudistička plaža udaljena je samo 5 minuta hoda od hotela.

SOBE STANDARD

Posebno osmišljene sobe za uživanje u opuštajućim noćima i umirujućim danima te jutrima u s voljenom osobom u privatnosti sobe koja pruža pogled na kristalno čisto Jadransko more.

Sadržaj soba:

Balkon/terasa, klima uređaj, televizor s ravnim zaslonom, mini bar koji se svakodnevno nadopunjuje, odvojena kupaonica s nadglavnim tušem, set za pripremu kave i čaja, sef, sušilo za kosu s ekskluzivnom prirodnom kozmetikom za njegu.

Korisnici ovih ponuda ostvaruju i slijedeće pogodnosti: neograničeno korištenje vanjskog bazena (grijan) s ležaljkama, ručnicima i suncobranima.

SPA I WELLNESS CENTAR 

Sasvim je točno da je i sâm boravak u zadivljujuće lijepoj Dalmaciji već dovoljno okrepljujuće iskustvo. Međutim, u hotelu TUI BLUE Makarska wellness i opuštanje vrlo su važna komponenta kojoj se pridaje pažnja s posebnim naglaskom na detalje. Detoksifikacija u finskoj sauni upravo je ono što Vam treba nakon napornog dana. Priuštite si uživanje uz kozmetički tretman ili masažu. Od aromaterapijske masaže do manikure, spa centar nudi širok raspon tretmana za prepuštanje svim osjetilima. Za parove preporučujemo opuštajuću masažu parova.

Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na 385 (0) 99 648 9100 radnim danom do 16:00 h ili mail inventory@tthotels-croatia.com! Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po primitku kupona isključivo na mail inventory@tthotels-croatia.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.

USLUGE

Na buffetu za doručak u TUI BLUE Makarska pronaći ćete sve što vaše srce želi. Slatko, slano, svježe pripremljeno, s više alternativa i varijacija za goste s alergijama ili intolerancijom na hranu. Svježa kava, cappuccino ili čaj uljepšat će vam jutro. Raznolikost je zagarantirana na kulinarskim tematskim večerima. Bez obzira na to jeste li krenuli na svjetsku turneju na međunarodnom buffetu, kušali domaće hrvatske specijalitete, obradovali svoju dragu sofisticiranom svečanom večerom ili isprobali večeru od morskih plodova - svaki dan imate novu priliku da isprobate nešto novo u glavnom restoranu. Večera u glavnom restoranu uključena je za sve goste. U Culinariumu, à la carte restoranu TUI BLUE Makarska, možete uživati ​​u romantičnoj večeri uz izvrsnu uslugu i kulinarske užitke (uz nadoplatu). TUI BLUE Makarska nudi mogućnost ispijanja hladnih pića s izvrsnim pogledom u jednom od tri bara.

Dodatna napomena: Brand TUI ima pravilo odijevanja dugih hlača za gospodu u našem restoranu za vrijeme večere.Hotel primjeren isključivo za odrasle od 16 godina na dalje.