CJPremium Natrag na Crno Jaje

Uz Zdravo tijelo - fizioterapeut u Zagrebu zaboravite na bolove i prepustite se u ruke stručnjaka! Medicinska ili sportska masaža cijelog tijela + cupping ili refleksoterapija, već od 129 kn!

POPUST 44%
240 kn / 31,85 € 129 kn
17,12 €
 • Posvetite vrijeme i pažnju svom tijelu, oslobodite se bolova uz Zdravo tijelo - fizioterapeut u Zagrebu, već od 129 kn!
 • Medicinska ili sportska masaža cijelog tijela + cupping ili refleksoterapija
 • Kupon vrijedi do 20.11.2022.
 • NAPOMENE:
  • Zdravo tijelo - fizioterapeut, Zagreb: zaboravite na bolove i prepustite se u ruke stručnjaka - medicinska ili sportska masaža cijelog tijela + cupping ili refleksoterapija, već od 129 kn!
  • Prije kupnje izaberite: 
  • Opcija 1) sportska ili medicinska masaža cijelog tijela + cupping + uljna maska protiv bolova cca 60 min za samo 129 kn!
  • Opcija 2) 50 min masaže medicinske ili relax + refleksoterapija stopala 10 min za samo 139 kn!
  • Kupon vrijedi za 1 osobu. 
  • Kupon se koristi u jednom dolasku. 
  • Radno vrijeme: pon-pet 8-20h, sub 8-14h.
  • Kupon vrijedi do 20.11.2022.
  • Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije ODMAH po kupnji i primitku kupona ili minimalno 48 sati ranije na 095 846 3637, uz KOD i ID kupona.
  • Budući da je ponuda ograničena kupljene kupone nije moguće stornirati.
  • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge. Naknadne reklamacije se neće uvažiti. 
  • Fakturu (račun) za navedeni proizvod ili uslugu koju kupujete, izdaje isključivo tvrtka-pružatelj usluga. 
  • U slučaju da trebate R1, isti tražite direktno od partnera prije izrade računa.
  • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja prava na povrat.
  • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona.
  • Kupnja je moguća putem web stranice CJPremium Medical - CrnoJaje.hr ili u poslovnici u Zagrebu - Vlaška 63 (plaćanje karticama ili općom uplatnicom), u protivnom popust na uslugu/proizvod ne vrijedi!
  • U slučaju da kupon nije iskorišten u roku, jasno navedenom na samom kuponu/ponudi, ne ostvaruje se povrat sredstava.
  • U slučaju nemogućnosti korištenja kupona zbog više sile isto će biti ostvareno odmah po normalizaciji! Odobravamo isključivo odgodu realizacije, te kupon u tom slučaju vrijedi do termina koji će biti definiran sa korisnikom i partnerom!

Masaže na organizam djeluju opuštajuće, potiču cirkulaciju, rad limfnog sustava i općenito protok životne energije! Kupon vrijedi do 20.11.2022.

Sportska masaža
Sportska masaža je posebno usmjerena na mišiće i mišićni rad u kojim se stvara mliječna kiselina koja je nusprodukt anaerobnog procesa(mišićnog rada). Mišići tada koriste glukozu kao gorivo bez kisika da sagori potpuno, oni je samo djelomično razgrađuju do spoja poznatog kao mliječna kiselina. Razina mliječne kiseline raste, uzrokuje oštru bol u mišićima te može dovesti do mišićne iscrpljenosti unutar nekoliko sekundi ukoliko se na vrijeme ne odstrani. Nivo tolerancije povišene razine mliječne kiseline u mišićima ovisi od osobe do osobe te je u određenoj mjeri i određujući faktor kod izdržljivosti. Sportskom masažom nakon aktivnosti ili sportskog treninga pomaže se uklanjanju štetnih tvari iz organizma i bržem oporavku organizma. Također je potrebno pažnju posvetiti mišićima koji su bili najaktivniji tijekom aktivnosti.

Cupping terapija
Naziv koji najbolje opisuje kako cupping djeluje svakako je vakuumska terapija, budući da zbog podtlaka koji se stvara izvlačenjem zraka iz čaše ona nakon polaganja na određeno mjesto podiže kožu prema gore. To na organizam djeluje opuštajuće, potiče cirkulaciju, rad limfnog sustava i općenito izmjenu tvari, odnosno – prema tradicionalnoj kineskoj medicini – protok životne energije poznate kao qi (chi). Terapija uklanja energetske blokade, iz tijela izvlači toksine i nečistoće, smanjuje mišićnu napetost, bolove i upale. Budući da se stavljaju na određene točke ili se njima masira, cupping se može primjenjivati u kombinaciji s akupresurom, masažom, refleksoterapijom ili akupunkturom jer to može pojačati djelovanje spomenutih terapija. Budući da se zahvaljujući djelovanju vakuuma aktiviraju krvožilni sustav, protok limfe (tjelesnog čistača) i drugi fiziološki procesi, jasno je zašto to dovodi do oslobađanja organizma od toksina, upala i boli, kao i do boljeg zdravlja, čišćenja kože i odstranjivanja celulita.

Refleksoterapija 
Refleksologija je drevna vještina liječenja koja se temelji na načelu refleksnih zona na stopalima i dlanovima, a koje odgovaraju svim dijelovima tijela, organima i žlijezdama.  Refleksologija koristi jedinstvenu metodu posebnog pritiska palcima na refleksne točke radi postizanja brojnih terapijskih učinaka. Njezini su učinci višestruki, kao što su uklanjanje blokade u protoku tjelesne energije, normaliziranje protoka krvi i limfe u različitim dijelovima tijela te postizanje ravnoteže svakog dijela tijela, organa ili žlijezde. Raspored područja refleksologije na stopalima odražava organizaciju u organizmu u toj mjeri da su organi desne strane tijela zastupljeni u desnom stopalu, a organi lijeve strane u lijevom. Poznato je da se u današnje vrijeme stopala zanemaruju pa čak kod 90 posto ljudi postoje deformacije stopala. Čovjek je, naime, izgubio direktan kontakt s okruženjem i prirodom kada je, hodajući bos, direktno stimulirao refleksne točke.