CJPremium Natrag na Crno Jaje

NOVO - HOTEL RIKLI BALANCE 4*s - tradicija na moderan način sa najvećim bazenskim kompleksom na BLEDU! Uživajte u 1 ili 2 noćenja na bazi polupansiona i termalnim bazenima, a sve za 2 osobe!

SUPER CIJENA 164,05 €
 • HOTEL RIKLI BALANCE 4*s - BLED
 • 1 ili 2 POLUPANSIONA za 2 OSOBE
 • Besplatni ulaz na termalne bazene i popust na ulaze u svijet sauna u Wellness centru Živa - najveći bazenski kompleks na Bledu
 • NAPOMENE:
 • Izaberite između 2 ponude:
 • Ponuda 1 uključuje za 2 osobe: 1 noćenje s polupansionom (buffet doručak i večera u restoranu hotela Rikli Balance) u standard dvokrevetnoj sobi u hotelu Rikli Balance ****s, neograničeno kupanje u termalnim bazenima u Wellness centru Živa u hotelu Rikli Balance, besplatan wi-fi, boravak nedjelja - petak.
 • Ponuda 2 uključuje za 2 osobe: 2 noćenja s polupansionom (buffet doručak i večera u restoranu hotela Rikli Balance) u standard dvokrevetnoj sobi u hotelu Rikli Balance ****s, neograničeno kupanje u termalnim bazenima u Wellness centru Živa u hotelu Rikli Balance, besplatan wi-fi, boravak petak - nedjelja.
 • Popust na ulaze u svijet sauna u Wellness centru Živa!
 • Nadoplate na licu mjesta: boravišna pristojba 3,13 eura po osobi i danu i jednokratna prijava 1,00 eur po osobi; moguća nadoplata za sobu pogled na jezero za boravak nedjelja - petak 26,00 eura po sobi i noćenju, plaćanje na licu mjesta; moguća nadoplata za sobu pogled na jezero za boravak petak - nedjelja 30,00 eura po sobi i noćenju, plaćanje na licu mjesta.
 • Parkiralište je na raspolaganju gostima hotela uz nadoplatu od 10,00 eura po danu samo za boravak petak - nedjelja, ostale dane je besplatan. Rezervacije nisu moguće, parking se plaća u hotelu.
 • Dvoje djece s dvije odrasle osobe (1 dijete do 6 godina bez vlastitog ležaja i drugo dijete do napunjenih 12 godina na pomoćnom ležaju) gratis!
 • Check in od 14 h, check out do 11 h.
 • Kupon vrijedi za 2 osobe.
 • Kuponi se mogu spajati.
 • Kupon se može iskoristiti za 10.-13.11. (samo sobe s pogledom na jezero uz doplatu) / 20.-24.11. / 02.-04.12. / 08.-11.12. (samo sobe s pogledom na jezero uz doplatu) / 16.-18.12.2022.
 • Prije kupnje OBAVEZNA provjera raspoloživosti s Hotelom, a ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna potvrda rezervacije na +386 4 579 16 00 ili info@hotelibled.com!
 • Obzirom da je ponuda ograničena, kupljene kupone nije moguće stornirati.
 • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge. Naknadne reklamacije se neće uvažiti.
 • U slučaju da trebate R1, isti tražite direktno od partnera prije izrade računa.
 • Fakturu (račun) za navedeni proizvod ili uslugu koju kupujete, izdaje isključivo tvrtka-pružatelj usluga.
 • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja prava na povrat.
 • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona.
 • Kupnja je moguća putem web stranice CrnoJaje.hr  ili u poslovnici u Zagrebu - Vlaška 63 (plaćanje karticom ili uplatnicom), u protivnom popust na uslugu/proizvod ne vrijedi!
 • U slučaju da kupon nije iskorišten u roku, jasno navedenom na samom kuponu/ponudi, ne ostvaruje se povrat sredstava.
 • U slučaju nemogućnosti korištenja kupona zbog više sile isto će biti ostvareno odmah po normalizaciji! Odobravamo isključivo odgodu realizacije, te kupon u tom slučaju vrijedi do termina koji će biti definiran sa korisnikom i partnerom!
  • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja eventualnog prava na povrat.
  • Po Zakonu o zaštiti potrošača NN 19/22 članak 86. stavak 12, kupac nema pravo na jednostrani raskid ovog ugovora pružanja usluge smještaja ako je ugovoreno da usluga bude pružena određenog datuma ili u određenom razdoblju.

Rikli Balance Hotel: Tradicija na moderan način - očarava svojim poštovanjem lokalne tradicije i poticanjem zdravog načina života! Popust na ulaze u svijet sauna u Wellness centru Živa! Kupon se može iskoristiti za 10.-13.11. (samo sobe s pogledom na jezero uz doplatu) / 20.-24.11. / 02.-04.12. / 08.-11.12. (samo sobe s pogledom na jezero uz doplatu) / 16.-18.12.2022.

Dvoje djece s dvije odrasle osobe GRATIS (1 dijete do 6 godina bez vlastitog ležaja i drugo dijete do napunjenih 12 godina na pomoćnom ležaju)!

Rikli Balance Hotelu oživljavamo tradiciju lokalnog okruženja. Usmjereni smo na održivi razvoj. Brinemo se za vaše zdravlje i dobro osjećanje. U hotelskim sobama upoznajte priče o kranjskoj pčeli, tradicionalnim gorenjskim vezovima, licitarskom srcu, smreki s obližnje visoravni Pokljuke te Arnoldu Rikliju, švicarskom liječniku prirodne medicine koji je na Bledu još u 19. stoljeću osnovao prirodno lječilište. 

U našim restoranima potražite lokalna i tradicionalna jela, a na wellnessu si priuštite alpsko ili medeno opuštanje. Ako želite iskoristiti blagotvorne učinke prirode i napuniti se energijom, Rikli Balance Hotel kao stvoren je za vas!

Dvokrevetna soba s balkonom i pogledom na park 

U sobi veličine 22-26 m2 s dva ležaja širine 90 cm ili jednim ležajem širine 180 cm nalazi se pisaći stol, fotelja na izvlačenje (kao pomoćni ležaj veličine 70 x 190 cm), grijač za pripremu čaja ili kave, besplatni Wi-Fi, kupaonica s kadom ili tušem i WC. Sve sobe obnovljene su u travnju 2017. uporabom prirodnih materijala iz obližnjih slovenskih mjesta.

Nad kulinarskom ponudom Rikli Balance Hotela koja se temelji na svježim sastojcima i lokalnim jelima bdije međunarodno priznati chef Simon Bertoncelj, koji je za svoj rad u restoranu Julijana u Grand Hotelu Toplice dobio i prestižno priznanje The Michelin Plate za 2020. i 2021. godinu. Od svježe pečenoga kruha s lokalnim medom za doručak do napitka od meda ili napitka od smrekovih vršaka za osvježenje i gorenjskih specijaliteta poput mohanta ili zlatovščice za večeru – kulinarsko ugađanje u Rikli Balance Hotelu oduševit će svakoga gurmana!

Bazenski kompleks Wellnessa Živa - najveći bazenski kompleks na Bledu

Jeste li znali da na Bledu imamo termalnu vodu? Termalni izvori izvijaju se u polukrug na istočnoj strani jezera. Termalnu vodu uključili smo i u najveći bazenski kompleks u Gorenjskoj.

Bazenski kompleks Wellnessa Živa obuhvaća šest bazena i unutarnji tobogan s pogledom na Bledsko jezero. Bazenskom panoramom oduševit će se i mali i veliki. Roditelji se mogu opustiti i u masažnoj kupki ili uz naše wellness usluge.

Bazenski kompleks nudi: 4 unutarnja termalna bazena, unutarnji bazenski tobogan, vanjski termalni bazen, vanjsku finsku saunu s pogledom, zagrijane kamene ležajeve, posebne sauna programe, unutarnji dječji termalni bazen, masažnu kadu, 3 turske saune, vruću finsku saunu i finsku biosaunu te dva hladna bazena.

Riklijev koncept dobrog osjećanja

Liječnik prirodne medicine Arnold Rikli pretvorio je Bled sredinom 19. stoljeća u napredno lječilišno mjesto. Za poboljšanje općeg stanja organizma oslonio se na prirodne bledske čimbenike – zrak, vodu i sunce. Poticao je mnogo kretanja na svježem zraku, umjerenu ali kvalitetnu bezmesnu prehranu i krepak san.

Prema Riklijevu programu za zdravlje možete postupati za vrijeme boravka kod nas. Živjeti na Riklijev način znači ustati prije zore, piti svježu bledsku vodu natašte, bosim nogama hodati po travnjaku s jutarnjom rosom, jesti lagane obroke, plivati, sunčati se te mnogo hodati i šetati na svježem alpskom zraku.