CJPremium Natrag na Crno Jaje

Zdravlje i ljepota za vaše lice - zatezanje opuštene kože, smanjenje mrlja i obnova kolagena uz učinak trajanja i do 6 mjeseci uz 4 tretmana MEZOTERAPIJE DERMAPENOM u Poliklinici LabPlus u Zagrebu!

SUPER CIJENA 477,67 €
3.599,00 kn
 • Poliklinika LabPlus Zagreb
 • 4 tretmana MEZOTERAPIJE DERMAPENOM
 • NAPOMENE:
  • Poliklinika LabPlus Zagreb - Zdravlje i ljepota za Vaše lice! Zatezanje opuštene kože, smanjenje mrlja i obnova kolagena uz učinak trajanja i do 6 mjeseci uz 4 tretmana MEZOTERAPIJE DERMAPENOM u Poliklinici LabPlus u Zagrebu!
  • Poliklinika LabPlus Zagreb - 4 tretmana MEZOTERAPIJE DERMAPENOM (3+1 GRATIS)
  • Uključena 4 dolaska u razmaku svakih 7 do 10 dana
  • Radno vrijeme dermatologije: svakim radnim danom od 08:00-20:00 sati uz obaveznu narudžbu*
  • Radno vrijeme dermatologije: 
   • Kupon vrijedi za 1 osobu.
   • Kupon se može iskoristiti do 28.02.2023
   • Budući da je ponuda ograničena, kupljene kupone nije moguće stornirati.
   • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge. Naknadne reklamacije se neće uvažiti. 
   • U slučaju da trebate R1, isti tražite direktno od partnera prije izrade računa. 
   • Fakturu (račun) za navedeni proizvod ili uslugu koju kupujete, izdaje isključivo tvrtka-pružatelj usluga.
   • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja prava na povrat.
   • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona.
   • Kupnja je moguća putem web stranice CrnoJaje.hr ili u poslovnici u Zagrebu - Vlaška 63 (plaćanje karticom ili uplatnicom), u protivnom popust na uslugu/proizvod ne vrijedi!
   • U slučaju da kupon nije iskorišten u roku, jasno navedenom na samom kuponu/ponudi, ne ostvaruje se povrat sredstava.
   • U slučaju nemogućnosti korištenja kupona zbog više sile isto će biti ostvareno odmah po normalizaciji! Odobravamo isključivo odgodu realizacije, te kupon u tom slučaju vrijedi do termina koji će biti definiran sa korisnikom i partnerom!

Uključena 4 dolaska u razmaku svakih 7 do 10 dana! Kupon se može iskoristiti do 28.02.2023.

Poklonite povjerenje dugogodišnjem iskustvu našem medicinskom osoblju! U Poliklinici LabPlus radi se s renomiranim švicarskim proizvođačem Suisselle koji nudi paletu proizvoda za kozmetologe i estetsku medicinu. Mezoterapijski kokteli dolaze u dvije linije SKINLine te AGELine, a ove koktele koristimo za revitalizaciju, obnovu i pomlađivanje kože.

Mezoterapija je metoda koja se primjenjuje u estetskoj medicini s ciljem regeneracije kože. Mezoterapija je metoda koja osigurava intenzivnu hidrataciju kože, vraća joj elastičnost, tonus i sjaj.

Ovaj tretman se radi na način da se koža Dermapen uređajem bocka da bi se određeni preparat ili koktel preparata poput vitamina, antioksidansa, hijalurona, elastina i nekih kemijski aktivnih tvari unijeli u dublje slojeve kože i na taj način premostilo epidermalnu barijeru. Ta barijera je ''krivac'' što preparati uneseni direktno u dublje slojeve kože brže i bolje djeluju od onih nanesenih površnije ili pak na samu površinu kože (kreme, serumi, maske).  Nakon mezoterapijskog koktela, slijedi hidratizirajuća maska koja umiruje kožu!

U dogovoru s pacijentom napravi se plan terapije i odabir odgovarajućeg biorevitalizirajućeg preparata ili koktela preparata te ako se radi o problematičnoj ili starijoj koži, preporuči i kombinaciju tretmana s kemijskim pilingom, PRP-om ili hijaluronskim filerima. Mezoterapija se preporuča svakoj osobi koja je navršila kasne 20-e jer revitalizira, hidratizira, osvježava kožu, potiče dermis na proizvodnju elastina i kolagena te određeni preparati čak rade lifting i zatezanje opuštene kože, te izbljeđuju hiperpigmentacije i melazme.

Za razliku od filera i botoksa gdje je najčešće dovoljan samo jedan tretman, kod mezoterapije je jako bitno napraviti kuru od 3-4 tretmana svakih 7-10 dana za postizanje konačnog i dugotrajnog efekta. Zamka za pacijente je najčešće vidljiv efekt već i nakon prvog tretmana pa ugodno iznenađeni misle da je to to i ne vrate se nakon tjedan dana.

Međutim, efekt nestane za nekih 2 tjedna ukoliko se ne uradi cijela kura. Nakon cijele kure učinak je vidljiv u prosjeku 6 mjeseci, a održavanje je individualno i ovisi o stanju kože i njenoj starosti. Nakon tretmana mogu se pojaviti mali podljevi ili lagano crvenilo koje brzo prolazi, a vrlo rijetko može se pojaviti alergija.

Mjere opreza su, ukoliko se odlučite za mezoterapiju, svakako da razmislite o stručnosti osobe koja ju provodi, a dakako i o pouzdanosti preparata koji se koriste. Može zvučati kao pretjerivanje, ali postoji poplava neprovjerenih i lažnih preparata koji kruže crnim tržištem po jako primamljivim cijenama, a nestručnim i neiskusnim rukovanjem može u najmanju ruku izostati očekivani efekt, a da ne govorimo o infekcijama na mjestu aplikacije i drugim komplikacijama.