Možete kupovati još 0 sati i 0 minuta
48 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zlatno Martinje u Termama SVETI MARTIN 10.-12.11.! 2 polupansiona u Apartmanima Regina, neograničeno kupanje u termalnim bazenima, za 2 osobe i 2 djece do 12 godina GRATIS za 1159kn!


Veselo Martinje u prekrasnom Međimurju! Dođite u Terme Sveti Martin na 3-dnevan odmor uz ceremoniju krštenja mošta sa vinskim meštrom i u pratnji tamburaša Zrin, buffet martinski menu - Večera u Restoranu Vučkovec, pečeni kesteni nakon večere ispred Pub-a, Martinski Party do zore u Pubu Potkova...

Ponuda uključuje: Martinje u Apartmanima Regina 10.-12.11.2017. u LifeClass Termama Sveti Martin.


Cijena uključuje:

2 noćenja za dvije osobe sa uslugom polupansiona u Apartmanima Regina,

Izlet subotom na farmu jelena (samo u vikend opciji),

Neograničeno kupanje u Temple of Life termalnim bazenima (petkom i subotom do 23:00h),

Besplatno korištenje fitnessa, wi­fi, parking, 2 djece do 12 godina GRATIS!

Ceremonija krštenja sa vinskim meštrom i u pratnji tamburaša Zrin,

Večera u Restoranu Vučkovec - buffet martinski menu

Pečeni kesteni nakon večere ispred Pub-a, Martinski Party do zore u Pubu Potkova


Kupon se može iskoristiti isključivo u periodu 10.-12.11.2017.

Martinski buffet meni pogledajte ovdje.

Apartmani Regina


Apartmansko naselje Regina predstavlja idealan izbor za obiteljski odmor, cijelo društvo ili odlazak na odmor s kućnim ljubimcem. Na raspolaganju vam stoji 69 standard (za 2 do 3 osobe) i 29 family (za 4 do 5 osoba) apartmana smještenih tik do pitome šume. Apartmani su opremljeni sadržajima koje posjeduje svaki dom, a ugodan i topao interijer razlog je zbog kojeg ćete se osjećati kao kod kuće!

The Temple of Life bazenski kompleks


Termomineralna voda donosi bogatstva iz dubine i prenosi ljubav majke prirode svojom toplinom i ljekovitim mineralima.Uberite darove njene čarolije i nađite pročišćenje između jave i sna, između blagotvornog zraka i iscjeljujuće vode.

Izuzetno bogata termomineralna voda visoke mineralizacije poznata je još od 1911. godine kada je englesko – mađarska tvrtka London – Budapest vršila istraživanja (bušenja) u potrazi za naftom, no umjesto nafte, potekla je termomineralna voda!

Lumbalis Centar zdravlja


Lumbalis Centar je moderan i iznimno kvalitetno opremljen centar za kralježnicu. Za kvalitetu usluga prije svega jamče iskusno i stručno osoblje koje se sastoji od fizioterapeuta i kineziologa s dugogodišnjem iskustvu pri liječenju tegoba vezanih uz razne vrste oboljenja kralježnice i mišićno-koštanog sustava.

Ostali sadržaji


Brojne aktivnosti u Resortu i izvan njega zadovoljiti će i one najzahtjevnije. Opcije su zaista raznolike. Možete posjetiti neku od turističkih atrakcija Međimurja, zaigrati jedan od sportova u Resortu ili iznajmiti biciklu i upoznati destinaciju na dva kotača.

Međimurje je najsjevernije hrvatsko geografsko područje koje se, kao što mu i ime kaže, smjestilo između rijeka Mure i Drave. To je područje koje obiluje vrijednom kulturno-povijesnom baštinom, ali prije svega nenadmašnim prirodnim ljepotama zbog čega je i prozvano „Hrvatskim cvjetnjakom“. Prvu su vinovu lozu u ovom kraju, prema predaji, zasadili stari Rimljani, a danas ona prekriva preko tisuću hektara Gornjeg Međimurja.