LJETUJTE U BUDVI!!! 8 dana na bazi 7 polupansiona (švedski stol) uz smještaj u Hotelu BIP-BUDVA** u Budvi i organiziran prijevoz autobusom 23.-30.07.'16. za samo 1989kn/osobi!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Špica sezone u Budvi po super cijeni za 1 osobu! Polazak iz Zagreba s Autobusnog kolodvora u 01:00h! GARANTIRANO!!! Opcija 1 i 2 su rasprodane ali samo za Vas OTVORILI SMO NOVI HOTEL - Hotel BIP - Budva** u Budvi, da možete još malo uživati u prekrasnoj Budvi!

Ponuda uključuje: Budva špica sezone 23.07.-30.07.'16. hotel 2** sa polupansionom i prijevozom za samo 1989 kn!- GARANTIRANO PUTOVANJE 


Opcija 1) Budva špica sezone 23.07.-30.07.'16. hotel 2** sa polupansionom i prijevozom za samo 1989 kn - RASPRODANO 

Opcija 2)Budva -Bečići špica sezone 23.07.-30.07.'16. hotel sa polupansionom i prijevozom za samo 1989 kn! RASPRODANO 

ALI OTVORILI SMO NOVI HOTEL !!!

Opcija 3) Hotel BIP - BUDVA** sa polupansionom i prijevozom za 1989kn!

Doplata za 1/1 sobu 850 kn
Obavezna doplata za BP na licu mjesta je 7 eur/osobi za sve dane!

         

HOTEL BIP - BUDVA 2**  

Period: 23.07-30.07.2016  

http://www.hotelbip.me/index.php/en/

 

Budva Hotel BIP ** 

Hotel BIP je smješten na glavnom bulevaru u Budvi, na 100 metara od popularne Slovenske plaže. Raspolaže krovnom terasom sa panoramskim pogledom na more i na otok Sveti Nikola. Točno preko puta hotela nalaze se nogometni stadion Mogren i teniski tereni. Na tek nekoliko minuta hoda od hotela pronaći ćete restorane, barove, noćne klubove... Hotel BIP se nalazi na odličnoj lokaciji i izuzetno je dobro povezan, jer se u blizini nalazi autobusna stanica odakle možete krenuti na neku od prelijepih budvanskih plaža koje se nalaze van gradske jezgre.

Hotel raspolaže sa 50 soba, od čega 34 dvokrevetne, 11 trokrevetnih i 5 apartmana. Svaka soba sadrži ormar, klima uređaj i vlasitu kupaonicu sa kadom. U ponudi je i besplatan parking, sobe sa besplatnim bežičnim internetom i veliki restoran sa prelijepom terasom ispred objekta, koji raspolaže sa 250 mjesta. Hotel je udaljen 1 km od Glavne autobusne stanice i oko 2 km od Starog grada Budve.  

Hotel je kompletno renoviran. Prehrana je na bazi švedskog stola.


Hotel LOZA** (RASPRODANO) nalazi se u strogom centru Budve . Smješten je na svega 300 metara od mora tako da predstavlja idealno mjesto za odmor svakog gosta koji posjeti Budvu. Sve sobe su klimatizirane, s vlastitom kupaonicom i TV-om. 

U sklopu hotela nalazi se restoran kapaciteta oko 150 mjesta, slastičarnica, turistička agencija, pivnica, čuvena terasa "Pod lozom"


Hotel Alet 2**-  (RASPRODANO) 50 metara od plaže , u borovoj šumi , vlastita kupaonica , wi-fi na recepciji samo 15.tak minuta Lagane šetnje uz more do Budve Hotel raspolaže sa 131 sobom i 69 studia. 

Smještaj je u komfornim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa kupatilom. Sve sobe imaju terasu sa panoramskim pogledom na more. U sklopu hotela je restoran, kafe bar


1. dan 23.07. – subota ZAGREB – BUDVA

Polazak iz Zagreba s Autobusnog kolodvora u 01:00. Slijedi vožnja autobusom u smjeru Dalmacije, uz usputna stajanja putem radi odmora. Po dolasku u Budvu, smještaj u hotel. Večera. Noćenje.


2. – 7. dan   BUDVA 

Slobodno vrijeme za odmor i zabavu po vlastitom izboru. Usluga polupansion.

8. dan. 30.07. - subota   BUDVA – ZAGREB 

Nakon doručka odjava iz hotela i polazak prema Hrvatskoj. Vožnja uz kraće pauze za odmor i osvježenje. Dolazak u Zagreb očekuje se u kasnijim večernjim satima. 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: 

prijevoz autobusom prema programu putovanja

7 polupansiona u hotelu u Budvi u 1/2, 1/3 ili 1/4 sobi – doručak i večera švedski stol

jamčevinu, troškove organizacije i prodaje putovanja


CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

obavezna doplata na licu mjesta za boravišnu pristojbu -  7 € po osobi

ulaznice za pojedine objekte koji se fakultativno posjećuju

nadoplata za jednokrevetnu sobu: na upit.

sve što nije navedeno pod „cijena aranžmana uključuje“ 

dobrovoljno putno osiguranje:preporuka

paket zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja – 78,00 kn