NOVO - Autotrans i Crno Jaje u akciji!!! Povratna autobusna karta Zagreb-Zurich za samo 446kn! Karta vrijedi za 1 osobu a polasci su utorkom i četvrtkom u 15:45 sati!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Obavezna zamjena kupona za autobusnu kartu minimalno 72 h prije polaska u poslovnici Autotransa koja se nalazi na Autobusnom kolodvoru Zagreb (Avenija Marina Držića 4.)!!! Kupon je iskoristiv do 20.08.'16.!

Ponuda uključuje:  Autotrans - autobusna povratna karta Zagreb-Zurich za samo 446 kn!


Karta vrijedi za 1 osobu a polasci su utorkom i četvrtkom u 15:45 sati!

Kupon je iskoristiv do 20.08.'16.!

Obavezna zamjena kupona za autobusnu kartu minimalno 72 h prije polaska u poslovnici Autotransa koja se nalazi na Autobusnom kolodvoru Zagreb (Avenija Marina Držića 4.) 

Radno vrijeme poslovnice za zamjenu kupona: 

radnim danom 07.00h - 20.00h, 

subotom 07.00h - 20.00h, 

te nedjeljom 07.00h -20.00 h


Sve informacije na telefon 01/ 615 6550, te na e-mail: zagreb@autotrans.hr


O Autotransu

Autotrans grupa, koju čine Autotrans d.o.o., App Požega, Autoprijevoz Otočac, Autopromet Slunj, Dalmacija bus i u Njemačkoj Pan Alpen Adria, djeluje na tržištu gotovo 70 godina te održava više od 500 autobusnih linija u  domaćem i međunarodnom prijevozu. Vozni park s više od 480 autobusa, 20 autobusnih kolodvora i terminala, te mreža od 80 prodajnih mjesta, čine Autotrans grupu jednim od najvećih prijevozničkih sustava u Hrvatskoj i na području istočne Europe. Nadalje, Autotrans grupa jedini je prijevoznički sustav iz Hrvatske uključen u međunarodnu asocijaciju prijevoznika Eurolines

Sigurnost, kvaliteta i udobnost autobusa, kontinuirana komunikacija s putnicima, digitalizacija prodaje karata, kao i brojne komercijalne povlastice i pogodnosti, osnova su postojanosti brenda. 

Sve navedene napore prepoznali su i hrvatski potrošači te su,  prema rezultatima najnovijeg Best Buy Award istraživanja u Hrvatskoj, proglasili Autotrans najboljim međunarodnim autobusnim prijevoznikom kada je riječ o omjeru cijene i kvalitete.