[ZAGREB/ZAPREŠIĆ] Izradi svog najdražeg lika iz crtića ili igrice i sačuvaj kao trajnu uspomenu! Za djecu 3+! Do 3h kreativne radionice "JumpingClay" sa glinom uz tjednu/vikend opciju već od 45kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

JumpingClay nema ograničenja kada je kreativnost u pitanju, namijenjena je svim dobnim skupinama, tako da svatko uz malo mašte može oblikovati svoj mali šareni svijet te se istovremeno i beskrajno dobro zabaviti...Kupon vrijedi do 05.11.2016.!

Ponuda uključuje: Izradi svog najdražeg lika iz crtića ili igrice (Frozen, Minecraft, Minions...) i sačuvaj kao trajnu uspomenu! Jer kod nas je samo mašta granica! Za djecu od 3+.

Izaberite između 2 igraonice rođendaonice:  

Poslovnica 1 - Vlade Gotovca 5, Špansko, 10000 Zagreb i

Poslovnica 2 - Shopping centar WestGate, Zaprešićka 2, Zaprešić


2 opcije za djecu :

Opcija 1) do 3 h kreativne radionice sa uključenom glinom za jednu figuricu (ponuda od ponedjeljka - petka) za 45 kn!

Opcija 2) do 3 h kreativne radionice sa uključenom  glinom za jednu figuricu (ponuda subota ili nedelja) za 59 kn!

Tjedna najava nije potrebna, vikendom je potrebna rezervacija mjesta za dijete na br.tel. 095 44 33 987!

JumpingClay je najmekša i najlakša glina na svijetu koja ne ostavlja mrlje, suši se na zraku i savršen je materijal za 3D modeliranje.

 

Prošla je sve najvažnije međunarodne testove kvalitete i sigurnosti u kojima je tretirana kao hrana. Ne sadrži gluten, topiva je u vodi i potpuno je bezopasna.


U sklopu radionica možete kupiti ovu posebnu glinu, ali i djecu bezbrižno ostaviti na sat, dva ili duže, gdje će se uz stručno vodstvo osoblja zabavljati, igrati, družiti, ali i učiti 3D modeliranju, te poslije svake radionice djeca svoje figurice mogu ponijeti sa sobom kući!


JumpingClay nema ograničenja kada je kreativnost u pitanju, namijenjena je svim dobnim skupinama, tako da svatko uz malo mašte može oblikovati svoj mali šareni svijet te se istovremeno i beskrajno dobro zabaviti. U JumpingClay- u možete proslaviti svoj tematski rođendan i naručiti peronalizirane figurice za torte i kolače.

 

Dok ne probate nećete vjerovati što sve možete s JumpingClay-om, a kod nas vrijedi samo jedno pravilo: Samo je mašta granica!