[ŠIBENIK] Beauty centar Shape i Crno Jaje ponovo u akciji! Japanska metoda iscrtavanja obrva "microblading" uz 50% popusta za samo 699kn! Kupon je iskoristiv do 12.11.'16.!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 185,81 €
Ušteda 50%
Cijena 92,77 €

Preskočite dosadno crtanje obrva i uživate u lijepo oblikovanim obrvama gdje god se nalazili!!! Cijena uključuje i 2 korekcije po potrebi unutar 6 mjeseci!!!

Ponuda uključuje: Šibenik - Beauty centar Shape - japanska metoda iscrtavanja obrva za samo 699 kn!


Cijena uključuje: japanska metoda iscrtavanja obrva sa 2  korekcije po potrebi unutar 6 mjeseci!


Kupon vrijedi do 12.11.2016.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na br.tel.: +385 99 426 5365 , uz KOD i ID kupona po primitku.

   

Japanska metoda  iscrtavanja obrva – "microblading".
Savršene obrve u današnje vrijeme su skladne i lijepog oblika koje svakom licu daju unikatni karakter.


Japanska metoda iscrtavanja obrva – microblading  je metoda kojm se dobiva prirodni izgled dlačica koje se iscrtavaju u smjeru prirodnog rasta dlačica. Spada u kategoriju  polutrajnog make up-a..


U ovoj metodi se ne koristi aparat, već se pigment aplicira u površinski sloj epiderma posebnim nožićem – micro cutterom, potezima koji ne izazivaju razlijevanje boje pod kožom. Bolnost je svedena na minimum.


Rezultat ove metode je da se dobiju dlačice a da se ne vidi razlika između prirodnih i isctanih, postojeće obrve se ne čupaju već se pigment unosi na mjestima koji fali.


Sam postupak iscrtavanja je jednostavan te obuhvaća nekoliko koraka:

Prvi  je savjetovanje o željama, procjena trenutnog stanja obrva  i samog tipa kože klijenta.

Mjerenje i dobivanje idealnog oblika obrva najzahtjevniji je i najduži dio tretmana. Idealan oblik dobivamo uz pomoć šestara dizajniranog isključivo za lice, koji je napravljen po dimenzijama "zlatnog reza". Svako lice je posebno tj. individualno pa s time svaka klijentica dobiva idealan oblik obrva koji savršeno pristaje njihovim 
proporcijama lica. 

Kad se ustanovi idealan oblik obrva iscrtava se olovkom. Nakon toga određuje se boja pigmenta kojom će se vršiti iscrtavanje. Boja obrva bi trebala biti jednaka ili nijansu svijetlija ili tamnija od prirodne boje vaše kose.

Boja koja se aplicira pod kožu vezuje se za ćelije epiderma i poslije same aplikacije pa mi ne vidimo stvarnu nijansu obrve, ona prava bude tek nakon završenog procesa zarastanja.

Boja se određuje na osnovu klijentovog tena, prirodne boje kose i očiju. 
Pigmenti koji se koriste, hipoalergeni, pigmenti koji su prošli sva testiranja i certificirana su prema standardima Europske unije u našem slučaju Goochie.

Sam postupak apliciranja boje  traje relativno kratko 20-tak minuta a boja bude i do 50 % tamnija. Trajnost pigmenta uvelike ovisi o tipu kože te posttretmanskoj njezi a najvažija je ona u prvih sedam dana. Ispiranje i nanošenje određene kreme za zarastanje kože.

Ne preporuča se izlaganje suncu, solarij, bazeni, nanošenje pudera .....
Jedan od najbitnijih uvjeta ako se odlučite za japansko iscrtavanje obrva je da se radi u strogo higijenskim uvjetima ,sve sto se koristi da je za jednokratnu upotrebu i da je osoba koja ih radi pouzdani i ima dozvolu za rad.

Osobe kojima se ne preporuča su koje ima ju seboreični dermatitis, upalne procese u predjelu obrva, problem s keloidima a to sve utvrđujemo ispunjavanjem upitnika na besplatnim konzultacijama.