Advent u Veroni i Gardalandu 2 dana iz Zagreba i Rijeke 10.12.-11.12.2016. i 17.12.-18.12.2016. uz prijevoz autobusom, noćenje s doručkom u hotelu 3*/4*, razgled uz pratitelja, sve za 520 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Okusite romantični adventski vikend upakiran s dozom adrenalina i avanture... Doživite čaroliju adventa uz smijeh i pregršt zabave... GARDALAND Magic Winter ukrašen je u božićnom stilu sa bezbroj lampica, dekoracija i predstava. VERONA grad ljubavi, grad Romea i Julije… Provedite nezaboravne trenutke u najromantičnijem gradu na svijetu!

Ponuda uključuje aranžman "Verona & Gardaland Magic, 2 dana autobusom iz Zagreba i Rijeke u organizaciji turističke agencije Elisa Tours.

TERMIN A: 10.12.-11.12.2016.
TERMIN B: 17.12.-18.12.2016.

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506 u 07:00 sati te polazak sa stajališta Vrata Jadrana kod Rijeke u 09:00 sati (polazak s Vrata Jadrana potrebno je prijaviti prilikom rezervacije aranžmana).

Aranžman uključuje: prijevoz turističkim autobusom, pratitelja putovanja, smještaj u hotelu 3*/4* u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV u okolici Verone na osnovi 1 noćenja sa doručkom, sve razglede prema programu, troškove organizacije i prodaje.

Aranžman ne uključuje: doplatu za jednokrevetnu sobu 150,00 kn, ulaznicu za zabavni park Gardaland, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi

Obavezna doplata za ulaznice (uz rezervaciju):
- Kombinirana ulaznica za GARDALAND i SEA LIFE AQUARIUM 160,00 kn (za grupu od minimalno 20 osoba)
* djeca niža od 1 metar  BESPLATNO/ ulaznica uključuje neograničeni broj vožnji na svim atrakcijama
(prema stanju iz rujna 2016. godine - mogu biti podložne promjeni)

Napomena: Polazak sa stajališta Vrata Jadrana kod Rijeke moguć je za minimalno 10 prijavljenih putnika!



PROGRAM PUTA

1. dan ZAGREB/RIJEKA - VERONA 

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506 u 07:00 sati te polazak sa stajališta Vrata Jadrana kod Rijeke u 09:00 sati (polazak s Vrata Jadrana potrebno je prijaviti prilikom rezervacije aranžmana). Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja putem. Po dolasku u VERONU pješački razgled grada u pratnji vodiča, poznatog po čuvenoj zabranjenoj i tragičnoj ljubavi Romea i Julije, tako dobro opisanoj u istoimenom djelu Williama Shakespearea: PIAZZA DEI SIGNORI - PIAZZA DELLE ERBE - JULIJINA KUĆA - PIAZZA BRA - ARENA DI VERONA... Nakon razgleda uživanje u adventskoj čaroliji u Veroni, u čarobnoj atmosferi grada zaljubljenih, čiji korijeni datiraju još iz doba antičkog Rima. Mogućnost kupnje i degustacije božićnih delicija iz Verone i okolice. Odlazak prema hotelu. Noćenje.


2. dan GARDALAND - ZAGREB/RIJEKA

Doručak. U 9:00 odlazak u najveći zabavni park Italije, GARDALAND. Posjet SEA LIFE AKVARIUMU (Morski svijet) gdje ćete otkriti magični podmorski svijet: ribe i rakove, morske pse, raže, ribicu Nemo i mnoga druga tropska morska bića… otkrivanje najljepših bića koja nastanjuju slatkovodni i morski planet. Uživanje u morskom svijetu sa tisućama stvorenja. Razgled traje oko sat vremena. Nakon razgleda odlazak u zabavni park GARDALAND te uživanje u MAGIC WINTER atmosferi Gardalanda. Cjelodnevni boravak i uživanje u mnogobrojnim atrakcijama zabavnog parka: MAGIC MOUNTAIN – BLUE TORNADO – SPACE VERTIGO – DIVLJI ZAPAD, OBLIVION, RAPTOR, MAGIC HOUSE, MAMUT  i mnogobroje druge. Polazak iz Gardalanda u 18 sati. Vožnja kroz Italiju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja putem te dolazak u Rijeku i Zagreb.