Zablistajte i spremni dočekajte Novu Godinu! Novogodišnji paket Beauty Beba -Kristal iz Splita! Depilacija nogu voskom, trajni lak ili nexgenails, pedikura i masažu lica, vrata i dekoltea za 299 kn!!!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zablistajte uz paket tretmana: 1x depilacija cijele noge s preponama uz hladni vosak, 1x trajni lak ili nexgenails na prirodne nokte, 1x pedikura i 1x masaža lica vrata! Tretmani iz paketa koriste se u jednom dolasku i vrijede za 1 osobu! Kupon je iskoristiv do 31.01.2017.!

Ponuda uključuje: Beauty Beba - Kristal, Split - novogodišnji paket - Zablistajte i spremni dočekajte Novu Godinu za samo 299 kn!



Novogodišnji Beba Beauty paket uključuje: 

1x depilacija cijele noge s preponama hl. vosak, 

1x trajni lak ili nexgenails na prirodne nokte, 

1x pedikura, 

1x masaža lica vrata i dekoltea ( skidanje šminke, masažna maska individualno prema tipu kože, 20 min). 


Depilacija voskom je klasična depilacija sa toplim voskom u patronama. 

Nakon depilacije na depilirano područje nanosimo pjenu i kremu koje smiruju iritaciju na koži i po želji ampule koje usporavaju rast dlaka.

Depilirane dlačice postepeno oslabljuju i postaju sve tanje. Na tretiranom području možete očekivati da dlačice neće rasti do 3 tjedna.


TRAJNI LAK, PEDIKURA

Nema li ljepšeg osjećaja od onoga kada tipkate na tastaturi sa svojim njegovanim i uređenim noktićima :) A još kad Vam srede i nožice...heh

Ovakve stvari ne primjećujete samo Vi, već i drugi!

Njegovani i lijepo oblikovani nokti sastavni su dio svakodnevnog izgleda i podjednako su važni kao dobro sređena frizura, pažljivo izabran nakit ili torbica.


Masaža


Riječ masaža dolazi od lat. riječi "massare", što znači gnječiti, i od arapske riječi "mas" što znači pritiskati. Riječ "massage" upotrebljena je prvi put u francuskoj literaturi, a upotrijebio ju je Lepage 1813. god. Masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam.


Masaža će odstraniti bolove i napetost u vašem tijelu, a vaše raspoloženje i opće stanje biti će na najvišoj mogućoj razini!


Obavezna rezervacija ODMAH po primitku kupona ili minimalno 3 dana unaprijed na broj mobitela: 091/3383243, može i SMS-om pa Vas povratno nazovu, sa KOD-om i ID-em kupona.

Kupon vrijedi do 30.01.2017.

Tretmani iz paketa koriste se u jednom dolasku i vrijede za 1 osobu. Trajanje tretmana ukupno: cca 3 sata.