Crno Jaje i Darojković Promet 11.-12.02.17. vode Vas na Valentinovo u Pečuh! Prijevoz, 1 polupansion u hotelu 3* u Pečuhu uz wellness u najvećim europskim toplicama za samo 395 kn/osobi!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak u ranim jutarnjim satima na dogovorenim mjestima. Polazak moguć iz Zagreba, Sesveta, Dugog Sela, Vrbovca, Bjelovara, Đurđevca, Pitomaće, Virovitice!

Ponuda uključuje: Darojković Promet 11.-12.02.17. Wellness Valentinovo sa polupansionom u Pečuhu u najvećim europskim toplicama za samo 395 kn !


Cijena uključuje: prijevoz autobusom prema programu, 1 noćenja s polupansionom  u dvokrevetnim sobama u hotelu 3* u Pečuhu, razglede prema programu, pratitelja na putovanju, jamčevinu i troškove organizacije putovanja.


Cijena ne uključuje: doplatu za jednokrevetnu sobu 18€, ulaznice za objekte koji se posjećuju (plaćanje na licu mjesta)., ulaznica za bazene i saune u najvećim toplicama u Europi  10 eura. 


PROGRAM PUTOVANJA:


Polazak u ranim jutarnjim satima na dogovorenim mjestima. Polazak moguć iz Zagreba, Sesveta, Dugog Sela, Vrbovca, Bjelovara, Đurđevca, Pitomaće, Virovitice. Dolazak u Harkany, smještaj u hotel. Odlazak u kupalište koji se prostire na 13,5 hektara arboretuma, sa 7.600m2 vodene površine, sa 5000m2 natkrivenog prostora, sa 3 ljekovita i 5 športska bazena sa atraktivnim sadržajima (2 pjenušave kupke, 2 saune, 2 kabina za parnu kupelj).

Voda izvire sa 62 C, na 1 litru ima približno 1000 mg minerala. Najznačajni mineral je karbonit sulfid koji pomaže u lječenju dermatoloških promjena, tegoba sa gastroenterološkim sistemom, kroničnih upala zglobova, kao i kod degerenativnih promjena. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

Doručak. Napuštanje hotela te kratka vožnja do Pećuha.

Pečuh se nalazi na obronku planine Mečeka, u blizini granice s Hrvatskom. Oduvijek je bio multikulturalni grad s velikom koncentracijom nacionalnih manjina npr. Hrvata  koji žive u gospodarskom i kulturnom autonomijom. Pečuh je najveće sveučilišno središte u Mađarskoj s više od 34.000 studenata.


Moto grada je: "Grad bez granica".


Slobodno vrijeme za kupovinu za trgovačkom centru Arkad ( Aboriginal, Promod, Reserved …). Povratak u večernjim satima.