ČAROBNE MASKE NA POZNATOM KARNEVALU U VILLACHU! Jednodnevni izlet 11.02.2017. ili 25.02.2017. autobusom iz Zagreba uz pratitelja za samo 149 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doživite Villach u čarobnom karnevalskom ruhu! Jednodnevni posjet u pratnji turističkog pratitelja s uključenim autobusnim prijevozom u oba smjera iz Zagreba!

Papageno Tours - ČAROBNE MASKE NA POZNATOM KARNEVALU U VILLACHU , Jednodnevni izlet 11.02.2017, ILI  25.02.2017. za samo 149 kn!


Prije kupnje izaberite jednu od dvije opcije datuma:
Opcija 1) 11.02.2017.
Opcija 2) 25.02.2017.

Cijena uključuje: 
prijevoz turističkim autobusom, 
turističkog pratitelja, 
osiguranje jamčevine , 
usluge organizacije, 
PDV


PROGRAM

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora u Zagrebu, u 08:00 sati. Vožnja kroz Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem. Vožnjom kroz Korušku  pruža se lijep pogled na alpske vrhunce i guste crnogorične šume.  Dolazimo do Villacha, drugog  najvećeg koruškog grada. 



Šetnja s pratiteljem do tržnice, crkve sv. Jakova i obale rijeke Drave. Tu je i najviši crkveni toranj visine 94 metra, koji jednostavno plijeni pažnju. Možete se popeti do vrha, od kojeg Vas dijeli samo 239 stuba, te uživati u izvanrednom pogledu na grad. Prisustvovanje karnevalskim događanjima i velikoj karnevalskoj povorci: glazba na ulicama, maskirani konobari i kuhari u restoranima, karnevalske grupe iz Austrije, Slovenije i Italije daju poseban ugođaj. 

Od 14:00 sati prolazi mnogobrojna povorka maskiranih. Slobodno vrijeme za kupovinu i uživanje u mnogobrojnim događanjima u maskiranom gradu do 19:00 sati. 


Putovanje pored FAAKER SEE (jedno od najčišćih europskih jezera) te dalje prema Zagrebu. Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.