SLAPOVI KRIMML I ZELL AM SEE 23.-24.09.17.! 2-dnevni izlet uz prijevoz turističkim autobusom, turističkog pratitelja, noćenje s doručkom u hotelu***, razglede po programu... za 780kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[AUSTRIJA - ADRIJANA PUTOVANJA] Polazak autobusa 23.09.17 .s Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni 502 – 506) u 06:00 sati!

PROGRAM PUTOVANJA:


1. DAN ZAGREB – KRIMML 

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni 502 – 506) u 06:00 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju, uz kraća zaustavljanja, do KRIMMLA. Slapovi Krimml su jedna od najvećih i najposjećenijih prirodnih znamenitosti Austrije. Sa svojih 380 metara, najviši su slapovi u Austriji i svake godine privlače više od 300 000 posjetitelja iz cijeloga svijeta. 

To su peti slapovi po visini u svijetu, koji svojom visinom nadmašuju slapove Niagare. Smješteni su u Nacionalnom parku Visoke Ture, najvećem zaštićenom području u Alpama i jednom od najljepših krajolika na svijetu. Bistra i brza voda uronjena u svjetlucavu izmaglicu vodene pare slijeva se preko tri kaskade i prelazi vijugavi put dug oko četiri kilometra, stvarajući pritom nezaboravne prizore iznimne snage i ljepote. Slobodno vrijeme za razgled slapova. Polazak prema hotelu, smještaj, noćenje.

2. DAN ZELL AM SEE – ZAGREB 

Doručak. Odlazak u razgled grada ZELL AM SEE. Slobodno vrijeme za individualne programe. Povratak u Zagreb predviđen je u kasnijim večernjim satima.