[Polazak iz ZAGREBA] Svi na festival kestena 29.10.2017.!!! Posjetite MARUNADU U LOVRANU uz TA Domisan za samo 135 kn po osobi! Polazak autobusom iz Zagreba!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na Marunadi se uz pečeni marun nudi i medica (domaća rakija na bazi meda), te mlado vino. U kavanama i slastičarnama spravljaju se kolači, slastice i torte od maruna, a u konobama i restoranima mo gu se kušati originalna domaća jela na bazi maruna. Polazak 29.10.17. sa ZAGREBAČKOG VELESAJMA u 07.00 sati!


MARUNADA NA LOVRANSKI NAČIN


 29.10.2017. – NEDJELJA


polazak sa ZAGREBAČKOG VELESAJMA u 07.00 sati

stanka oko 09.00 sati

kratka pauza sa predstavljanjem naših putovanja

Odlazak u Lovran - U razdoblju kada se održava marunada, Lovran je u potpunosti u znaku maruna i proizvoda od maruna. Pečeni maruni, kolači i torte, palačinke, kesten-pire, gulaš od maruna, pita s marunom… Osim maruna, možete kušati i ostale tradicionalne specijalitete lovranskoga kraja kao što su domaće mlado vino i medica. Ljubazni domaćini za sve goste pripremaju i bogat  kulturno-zabavni program te  široku ponudu lokalnih suvenira. Glavno događanje je na  lovranskom gradskom trgu gdje nastupaju brojne folklorne grupe, popularna lovranska limena glazba, ali i gosti iz drugih krajeva Hrvatske. Kako bi priredba imala i "sportski karakter" održavaju se boćarski turnir i natjecanje u ribolovu. 

        

Povratak prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.