[ZAGREB - Velesajam] Odličnim ponudama NIKAD kraja!!! Zaigraj Bubble Football i iznajmi bubble lopte s pripadajućim terminom i terenom za 10 (5+5) igrača uz igru 3 x 15min za samo 469kn! #MorasProbat

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Teren se nalazi u sklopu Zagrebačkog Velesajma, u Sportskom centru Dvojka! Kupon je iskoristiv sve do 11.03.2018. i vrijedi za čak 10 igrača! Stoga, što još čekaš?? Skupi ekipu i okušaj se u ovoj zabavnoj, inovativnoj i posve bezopasnoj disciplini!!!

Svaki sport sadrži vlastiti skup pravila kojih se sudionici moraju pridržavati, pa tako i bubble football. 

Utakmice se igraju u pravilu s 10 igrača, 5 protiv 5. 

Broj sudionika može biti i drukčiji ovisno o dimenzijama terena. Zamjene su leteće. 

Vrijeme utakmice je ograničeno i igra se 3 x 15min.

Početni udarac izvodi se u stilu vaterpola, gdje igrači na liniji iščekuju sučev znak. 

Iako je bubble football bezopasan i vrlo zabavan, ipak apeliramo na malu dozu opreza kako bi se izbjegle eventualne ozljede. 

Sudionici igraju Bubble Football na vlastitu odgovornost.

Jeste li znali?


Brilijantni Lee Mosley je odlučio svoj svakodnevni posao povezan sa opasnim azbestom zamijeniti pokretanjem vlastite kompanije. Upravo ta kompanija u ljeto 2013. postaje začetnicom bubble footballa. Na početku Mosley je iznenađujuće bio odbijan od mnogih investitora koji nikako nisu mogli uvidjeti potencijal u ovom modernom proizvodu. Oslanjajući se na obiteljsku pomoć Mosley je brzo uspio popularizirati ovu atraktivnu i zabavnu igru te se ona nezaustavljivo počela širiti i van granica Ujedinjenog Kraljevstva.

Prvi Bubble football turnir u Hrvatskoj

9. i 10. svibnja održavat će se prvi Bubble football turnir u Hrvatskoj gdje ćete moć pokazati tko je gazda bubble-a u Hrvata!! Nadamo se da ćete doć u što većem broju, di drugdje nego u NC Šalata na Zagrebačkom Velesajmu.

P.s. očekujemo nekoliko ženskih ekipa tako da je zabava zagarantirana :)

Vidimo se!