Učinite nešto novo i drugačije za sebe - YOGA by Dijana vikend iscjeljivanja u Robinzon Kampu Mrežnica uz jednodnevnu radionicu ili dvodnevni program sa 1 noćenjem za vraćanje mira i pozitive...

Super cijena 40,00 €
Uštedi još 2,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 2,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Djeca do 10 godina BESPLATNO! Kupon za jednodnevnu radionicu vrijedi za subotu 15.06. ili nedjelju 16.06., a kupon za dvodnevni program vrijedi za 15.06.-16.06.2024.

Yoga by Dijana

Radite ono što vam donosi radost! Vratite se sebi, svom Biću, kreirajte svoje svjetlo na svom putu. Ponovno otkrijte ono što vam donosi radost i odlučite provesti više vremena radeći na tome što vam olakšava rast, ozdravljenje i učenje da budete autentičnija verzija sebe.

ISCJELJIVANJE je proces prihvaćanja SVEGA, a zatim izabiranja najboljega. Kada primijetimo da nam se određene situacije u životu ponavljaju (a svi to kada tad primijetimo), pogotovo ako npr. promijenimo posao ili partnera i iznova opet imamo partnera koji se ponaša i odnosi prema nama na isti način ili promijenimo posao a opet se ponavlja situacija kao i na prethodnom poslu.

Prepoznat ćemo da nije stvar niti u poslu niti u partnerima niti u radnim mjestima nego da nosimo UVJERENJE unutar sebe koje jednostavno energetski privlači te događaje da bi nam pružilo priliku da promijenimo to uvjerenje i iscijelimo to "dijete" unutar sebe koje se tako osjeća  da bi mogli privući bolje situacije koje potvrđuju da smo voljeni upravo takvi kakvi jesmo, da smo savršeni upravo takvi kakvi jesmo i da zaslužujemo najbolje od života.

Kako na fizičkom nivou raditi ćemo i na mentalnom i emocionalnom nivou, čišćenju i otpuštanju negativnih i destruktivnih emocija koje su toksične za vas. Vaše misli imaju ključnu ulogu u vašem zdravlju.

U svemu ovome pomoći će nam moćne tehnike yoge kroz krije, meditacije i pranajame, koje ćemo izvoditi. Kroz duboko disanje pročistiti ćemo pluća, podići energiju, smiriti um, te potaknuti otpuštanje neželjenih emocija i harmonizaciju. Otpuštanjem istih, stvaramo prostor za nešto novo u svom životu.

Robinzon kamp Mrežnica opremljen je sanitarnim čvorem i slatkim drvenim kućicama nalik šatorima za 2 osobe i kućicama za smještaj 4 ili više osoba (obitelj), a imaju mini kuhinju sa štednjakom i frižiderom. 

PRIJEDLOG PROGRAMA 15.-16.06.

SUBOTA 15.06.: dolazak u prijepodnevnim satima (prijava u kamp najkasnije do 10 h) ● 11-12 h krug dobrodošlice ● 12-13 h Surya Kriya i meditacija (PREDAJEM SE) uz tibetanske pjevajuće zdjele ● 13-17 h slobodno vrijeme za ručak, šetnje, odmor, kupanje, vožnju kanuom, razgledavanje ● 17-19 h radionica prihvaćanja, meditacija (OBEĆAJEM) ● 20 h druženje uz vatru i slobodna večer

NEDJELJA 16.06.: 9:30-12:30 h kundalini yoga i meditacija (kundalini krije za balans s energijom Zemlje i prirode, uzemljenje); yin yoga & putovanje kroz čakre ● 12:30-15:30 h slobodno vrijeme za ručak, šetnje, odmor, kupanje, vožnju kanuom, razgledavanje ● 16-17 h završetak programa uz meditaciju i tibetanske pjevajuće zdjele.

Ovo je okvirni program. Program se može prilagoditi energijama i potrebama grupe, te željama/prijedlozima/dogovoru, na licu mjesta prvi dan.