[ITALIJA] Dvodnevni izlet 17.-18.03.'18. u Padovu i ''Sajam kreativnosti Abilmente'' u Vicenzi s agencijom Papageno Tours za samo 570 kuna iz Zagreba!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pridružite se putovanju koje će Vas nadahnuti i potaknuti na mnoštvo fantastičnih ideja, što poslovnih, što privatnih. Unaprijedite svoje poslovanje, otkrijte razne hobije te se prepustite valu inspirativne čarolije koju ovaj sajam nudi.

Ponuda uključuje: dvodnevni izlet PADOVA, VICENZA I ABILMENTE - SAJAM KREATIVNOSTI 17.-18.03.2018. za jednu osobu! 

Cijena uključuje: 

prijevoz autobusom, 

pratitelja na putovanju,

noćenje s doručkom u hotelu 3*,

razglede prema programu, 

usluge organizacije i realizacije, 

osiguranje jamčevine,

PDV.

Cijena ne uključuje: NADOPLATA na licu mjesta -12 Eur ulaznica za sajam. 


Plan putovanja: 

17.-18.03.2018. 

1. DAN Polazak iz Zagreba u 05,00 sa Autobusnog kolodvora. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz usputna stajanja. Po dolasku u Padovu odlazak do jednog od najvećih talijanskih trgova – Prato della Valle gdje ćete do 14.00 h uživati u čarima sajma koji se na trgu održava svake subote – na trgu se nalazi najveći i najpoznatiji veleprodajni sajam obuće gdje također možete naći odlične odjevne predmete po, isto tako, veleprodajnim cijenama. Slijedi šetnja gradom koju ćemo započeti od Prato della Valle: bazilika Santa Giustina , bazilika Sv.Antuna Padovanskog, Piazza delle Erbe, Piazza della Frutta,... Slobodno vrijeme za vlastite programe: kava, shopping, šetnja. Polazak prema hotelu te kraći shopping u Designer Outletu McArthurGlen. Smještaj u hotel 3*. Noćenje. 

2. DAN Nakon doručka zaputit ćemo se prema Vicenzi. Po dolasku krećemo u obilazak sajma ''Abilmente'' - Jesensko izdanje međunarodnog sajma »Abilmente« posvećenog rukotvorinama održat će se od 15. do 18. ožujka u Vicenzi, a tijekom četiri dana štandove preko 280 izlagača iz Italije, Njemačke, Francuske, Velike Britanije, Mađarske, Slovenije, Španjolske, Češke, Nizozemske i Hong Konga posjetit će mnogobrojni zaljubljenici u ručne radove u želji da saznaju novitete vezane uz hobije kojima se bave i dobiju poneku ideju, te da se opskrbe potrepštinama za kreativne tehnike kojima se posvećuju u slobodno vrijeme ili čak profesionalno, da nabave dekoracije za uređenje doma ili časopise i knjige iz tih područja. Moguće je javnim prijevozom otići do centra Vicenze. Polazak za Zagreb oko 17.00 sati. Dolazak u večernjim satima.