Vjetar u leđa za sigurnu plovidbu uz ONLINE TEČAJ TEORIJE JEDRENJA nudi Vam Skipper4you za samo 499 kn! Napravite prvi korak prema svijetu nautike!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Negdje se mora početi stoga steknite osnovna potrebna znanja i napravite prvi korak u svijetu nautike! Online edukacija iz sigurnosti Vašeg doma obogatiti će Vas za osnovna teorijska znanja.Savladajte stručnu terminologiju, osnove jedrenja, meterologiju na Jadranu, sigurnosti na moru te sva prava i dužnosti skipera! Kupon vrijedi do 22.05.20.

Morske čari su oduvijek nezamjenjivo iskustvo, naročito ukoliko ih imate priliku doživjeti s brodice!

Online edukacija iz sigurnosti Vašeg doma obogatit će Vam znanje i usavršiti ljetne radosti!

Lekcije koje ćete savladati tijekom predavanja su: stručna terminologija, osnove jedrenja, meteorologija na Jadranu, sigurnost na moru, prava i dužnosti skipera!


Skipper4you

Skiperska Akademija djeluje preko 15 godina s ciljem vrhunskog educiranja u praktičnom i teorijskom znanju!
U vremenima kad turizam i potreba za djelatnicima u svim sektorima raste na vrijeme uzmite priliku da obogatite svoje vještine!
Postanite dio nautičke obitelji!

Više o skiperskoj akademiji pogledajte na web stranici OVDJE!


Termini se bira prilikom prijave!

Termini tečaja : 11.05. do 15.05 ili 18.05. do 22.05. Vrijeme održavanja ponedjeljak petak od 11-13 h! Nakon kupljenog kupona, potrebno je poslati kupon na info@skipper4you.com sa odabranim terminom ili za dodatne informacije nazovite +385 98 9888 528. Završetkom ovog tečaja ne stječe se licenca za upravljanje brodicom!