BLACK FRIDAY i CRNO JAJE powered by Mastercard i Maestro kartice - WORK WELLNESS & SPA DOŽIVLJAJ & PIZZA u Hotelu Phoenix 4* u Sesvetama za SAMO 50 KN / osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

BLACK FRIDAY je "najcrnji" samo na Crnom Jaju! BLACK FRIDAY ponuda samo za Mastercard ili Maestro kartice! Dodatne pogodnosti su povoljne cijene pića kao i posebna cijena smještaja! Kupon vrijedi za 1 osobu i može se iskoristiti do 10.12.2020.

Bilo da se redoviti posjetitelj ili ste u prolazu na tom potezu grada, skoknite do hotela Phoenix u zagrebačkom kvartu Sesvete!

HOTEL PHOENIX DOBITNIK PRESTIŽNE NAGRADE : NAJROMANTIČNIJI HOTEL U HRVATSKOJ

Riječ je o prvom romantičnom hotelu s četiri zvjezdice u Zagrebu koji je primio prestižnu nagradu svjetskog turističkog magazina Luxury Travel Guide za najromantičniji hotel u Hrvatskoj. 

Dodatne pogodnosti: Kokteli po izboru za samo 25 kn (Mojito, Pina Colada) ● čaša domaćeg bijelog vina za 20 kn ili crnog vina za 25 kn ● smještaj u dvokrevetnoj sobi (od 10 do 18h) već od 390 kn!

Ulaskom u ovaj romantični hotel odmah ćete osjetiti posebno intimnu i toplu atmosferu, svaki detalj našeg interijera strastveno smo birali, a svakom našem gostu posebno se posvećujemo. 

Naš hidromasažni bazen ima temperaturu vode od 36 stupnjeva, aromaterapiju sa svjetlosnim efektima za opuštanje, te niz vodenih i zračnih mlaznica za masažu različitih dijelova tijela. 

Dubina bazena je 80 cm tako da ste, sjedeći u njemu, potpuno uronjeni u vodu. Jacuzzi ima temperaturu 35°C, vodenu i zračnu masažu te svjetlosnu terapiju. Za potpuno opuštanje na raspolaganju Vam je i relax oaza

Ulaznica za SPA vrijedi 120 minuta i uključuje: hidromasažni bazen, jacuzzi i relax oazu!

Gdje se nalazimo? Hotel Phoenix 4*, Sesvetska cesta 29, Zagreb-Sesvete

Nalazimo se na glavnoj cesti, 700 m od obilaznice prema centru Zagreba (15 min automobilom do centra grada). Dostupnost javnog prijevoza (I. zona). U blizini shopping centra: City centar East (5 min automobilom); Garden Mall (10 min automobilom). U blizini Maksimirskog parka (ZOO, stadion), svetišta Marije Bistrice, Aquaparka Adamovec (5 min automobilom).