Rješite se dlaka zauvijek uz do 70% POPUSTA! Split Style Centar uz diodni medicinski laser za dugotrajno uklanjanje dlaka u 3 dolaska po željenim zonama oslobodit će Vas depilacija...od 179 kn!

18 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na raspolaganju su Vam četri opcije paketa kojima možete tretirati: 3x nadusnice ili liniju trbuha; 3x pazusi ili bikini zonu; nadlaktice ili potkoljeničnu zonu; 3x natkoljenice (bedra)! Kuponi su iskoristivi do 15.02.2021.!

Iz široke ponude Split Style centra izdvajamo lasersku ponudu, japansko iscrtavanje obrva, trajni make up, hijaluronska kiselina i tretmane mršavljenja.  



Diodni laser
Diodni laser smatra se zlatnim standardom za uklanjanje dlaka. Diodni laser može koristiti usred ljeta na tamnoj koži bez straha od oštećenja kože, a tretmani su bezbolni i izrazito brzi. 
Po čemu je poseban diodni laser?
Laserska zraka ima posebne karakteristike te se sastoji iz 2 dijela. Prvo se odašilje laserska zraka slabije snage koja zagrije korijen dlake. Potom slijedi druga laserska zraka koja je jača i bolje uništava korijen dlake jer je zagrijan. 
Laser ima posebne programe prilagođene za sve tipove kože. Prema tipu kože i dlaci odredi se posebni program koji najbolje odgovara i daje najbolje rezultate. 


Laserska ponuda
Laserski tretmani u Split Style Centru rade se vrhunskim uređajem MeDioStar. Epilacija diodnim laserom je najnoviji i u svijetu jedini priznati način dugotrajnog uklanjanja dlaka i dlačica. Laserom se mogu tretirati sve regije osim očiju. Izvrstan i za otklanjanje uraslih dlaka jer prodire nekoliko milimetara ispod kože.

Japansko iscrtavanje obrva
Japanska metoda iscrtavanja obrva pomoći će vam da preskočite dosadno crtanje obrva svakoga jutra i uživate u lijepo oblikovanim obrvama gdje god se nalazili. Japanska metoda omogućuje da se dobije prirodan izgled obrva, a dlačice se ne čupaju, nego samo iscrtavaju. Rezultat je toliko prirodan da je razlika između obične i nacrtane obrve gotovo nevidljiva. Prednost ovog tretmana je što se obrve ne mogu izbrisati kao u slučaju klasičnog make upa, lice izgleda mlađe i vedrije pošto su obrve prilagođene vašem licu u potpunosti. 

Hijaluronska kiselina
Jednog od najboljih svjetskih proizvođača hijaluronskih kiselina možete pronaći u Split Style centru. Hijaluronska kiselina je prirodna i glavna komponenta kože. Starenjem njena količina se postepeno smanjuje. Teosyal je 100% baziran na hijaluronskoj kiselini, neživotinjskog porijekla i s velikom moći resorbiranja, kompenzira ovaj gubitak. Teosyal je najnoviji asortiman proizvoda za popunjavanje bora proizveden u Švicarskoj, a može se ubrizgavati u gotovo sve dijelove lica, vrat, dekolte i ruke.