Božićno fotografiranje za cijelu obitelj u blagdanskoj atmosferi Studia Fotkalo u Vrbovcu - paket 30 min fotografiranja + online galerija + printane fotografije + kalendar - sve u pola cijene!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje do 30 minuta fotografiranja u studiju, online galeriju s 50 obrađenih fotografija, 5 printanih fotografija dimenzija 15x20 cm i A3 kalendar! Kupon se može iskoristiti do 31.01.2021.

Možda nisu neka idealna vremena, ali su savršena za stvaranje savršenih uspomena... Zaboravite na trenutak sve probleme! Nećemo ih sigurno skroz riješiti, ali ćemo pomoći da barem na tren zaboravite na njih. Božićna čarolija vas čeka u Fotkalu... i male i velike!

FOTKALO je mlad i inovativan fotografski studio čija je osnovna djelatnost fotografiranje i pružanje usluga snimanja, video produkcije te proizvodnje ostalih medijskih sadržaja. 

Naša je ponuda osobito prilagođena poduzetnicima, nevladinim organizacijama, udrugama i organizatorima evenata. Fotkalo nudi praktičan i otvoren pristup svakom projektu – ponuda različitih produkcijskih video i foto paketa prilagodljiva je i lako nadogradiva dodatnim uslugama (priprema za tisak, dizajn promo materijala, grafička rješenja).

Nakon završetka omogućujemo distribuciju i arhiviranje projekta. Ako želite dokumentirati i sačuvati vaše poslovne događaje javite nam se s povjerenjem.

Prije kupnje kupona obavezno provjerite raspoloživost željenog termina sa studiom, a ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna potvrda rezervacije termina za fotografiranje!