KAZALIŠTE u vašem domu! Pogledajte neke od najboljih komedija kazališta Planet Art ONLINE UŽIVO - "Velika zvjerka", "Tko je ovdje lud?" i "Ritina škola" za samo 29 kn/predstavi ili 69 kn u paketu!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi isključivo za odabranu predstavu, odnosno paket, u periodu od 24.12.2020. do 04.01.2021. *NAPOMENA za PAKET sve 3 predstave: predstave se mogu pogledati u roku od 96 sati od trenutka aktivacije!

Online kazalište uživo na zahtjev! KAZALIŠNI FILM! Tako najčešće gledatelji nazivaju ovaj novi format prijenosa kazališnih predstava s 4 kamere i dinamičnom realizacijom u TV medij! Online kazalište uživo dopire do svakog kutka zemaljske kugle pa tako on line predstave već imaju gledatelje s naših otoka kao i iz Europe, USA ili Australije kao i iz susjednih zemalja.

Kazalište Planet Art uvelo je i mogućnost gledanja snimki online predstava uživo i na zahtjev kako bi predstave mogli pogledati gledatelji u svim vremenskim zonama kao i oni kojima tremin nedjeljom navečer ne odgovara.

Tako se predstave prenesene online mogu pogledati na zahtjev u razdoblju od 24.12. do 4.1. u razdoblju od 48 sati od kupovine streaming ulaza. Novim funkcijama omogućena je i kupovina više streaming ulaza odjednom za više e-mail adresa kako biste prijatelje i suradnike mogli počastiti predstavom.

ODMAH po kupnji i primitku kupona, obavezno kupon proslijediti putem maila na planetart@planet-art.hr za daljnje upute gledanja predstave!

VELIKA ZVJERKA

Velika Zvjerka urnebesna je komedija, koju publika dolazi gledati i po nekoliko puta, a govori o lovu na posao života trojice poslovnjaka koji se nadaju da će te večeri riješiti sve svoje životne probleme i napraviti posao života. Kako se sklapa takav posao pogledajte u ovoj predstavi izvedenoj do sada više od 200 puta. Redateljica je Slavice Knežević, a u svijet biznisa nas vode Slavko Juraga, Marko Torjanac i Luka Dragić.

TKO JE OVDJE LUD?

Ova komedija s podnaslovom 'kroz šest koraka i jedan uvid vodi do potpune sreće' nudi nam sat i pol lude zabave. U šest isprepletenih crnih komedija štićenici klinike 'Eden', disidenti iz stvarnog svijeta, preispituju granicu 'normalnoga' u svijetu punom eksplozija, pobijenih Vlada, stvarnih zečeva iz virtualnog svijeta, zagorenih kobasica u bijelom sosu i susreta s Bogom. Prvom on line izvedbom obilježena je 100. izvedba ove komedije kojoj je redatelj Marko Torjanac, a u kojoj uz njega igra Natalija Đorđević.

RITINA ŠKOLA

Predstava Ritina škola jedna je od najizvođenijih suvremenih komedija u svijetu, a produkciji Planet Arta adaptirana je za Hrvatsku i sada se nakon nekoliko godina pauze na zahtjeve gledatelja vraća na scenu. Priča je to o britkoj frizerki koja traži promjenu u životu i upisuje tečaj književnosti na kojemu upoznaje profesora s kojim se upušta u neobičnu književno životnu pustolovinu koja ih oboje mijenja. Ulogu šarmantne Rite igra Vanda Winter, a predstavu je režirao Marko Torjanac koji igra neobičnog profesora Pravdana u čiji život ulazi Rita.

Više informacija na https://live.planet-art.hr/!

Kazalište PLANET ART je profesionalno, neovisno dramsko kazalište koje se bavi suvremenim, problemskim, često tabuiziranim ili zanemarenim temama prisutnima u našoj svakodnevici i našem okruženju. Planet Art je tijekom 15 godina rada producirao 14 kazališnih naslova i 3 posebna kazališta projekta, a u tom razdoblju izvedeno je 1648 predstava u kojima su sudjelovala 33 glumca.

Planet Art dobitnik je 33 relevantnih domaćih i 5 inozemnih nagrada te više od 60 priznanja. Godišnji prosjek izvedbi Planet Arta 109 što ga svrstava među kazališta s najvećim brojem izvedbi u Hrvatskoj. U Zagrebu je tijekom 15 godina izvedeno je 1635 predstava u Zagrebu, na gostovanjima u Republici Hrvatskoj i u inozemstvu. Planet Art je gostovao u 84 grada i mjesta u Hrvatskoj te u 9 zemalja.