Velika preobrazba tijela uz senzacionalni paket mršavljenja! Uz 80% POPUSTA čeka Vas 24 udarnih tretmana mršavljenja u Studiu za oblikovanje tijela T&D u Osijeku i to samo 799 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje: 4x limfnih drenaža, 4x infracrvena spa kapsula sa ozonom, 8x elektrostimulacija u IC tunelu + 8x vacuslim vraping! Kupon vrijedi do 13.04.2021.!

Adresa Studia za oblikovanje tijela T&D:  Sjenjak 91 Osijek.

• Limfna drenaža
Pokreće limfu u Vašem tijelu te Vas rješava nakupljenih toksina. Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom na taj način dobiju bolju prokrvljenost, a noge postaju zaglađenije i utegnute forme. Vidljivo pospješuje protok i cirkulaciju, što za konačni cilj ima oslobođanje masti i podiže tonus kože.Neprestani stresovi, predugo sjedenje uz premalo gibanja, prekomjerno tjelesna težina, nepravilna prehrana - sve to predstavlja opterećenje za nas organizam.

Infracrvena SPA kapsula s ozonom
Ozon u infracrvenoj SPA kapsuli usporava proces starenja organizma, čisti kožu i čini je mekom i mlađom te pospješuje regeneraciju kolagena i elastina iz kože. Također aktivno relaksira mišiće oslobađajući mliječne kiseline. Ubrzava metaboličke procese organa i endokrinih žlijezda te poboljšava cirkulaciju krvi čime se pospješuje regeneracija tijela iznutra i izvana. Ozon je jedan od najboljih “lijekova” protiv nakupljenih celulitnih naslaga jer uništava štetne masnoće, poboljšava metabolizam I povećava energiju tijela. Povećavanjem količine kisika u tijelu poboljšava se proces prirodne detoksifikacije organizma. Uništava veliki broj bakterija, gljivica i virusa i sprječava njihov razvoj. 

• Elektrostimulacija 
Elektrostimulacija mišića (Pasivna gimnastika) je terapija kojom se ubrzava  mršavljenje i oblikovanje tijela, te reducira celulit. Elektrostimulatori mišića funkcioniraju putem elektroda postavljenih na ciljana mjesta na tijelu, koji inducirajući strujne impulse stimuliraju mišićnu reakciju, kontrakciju ili vibraciju. Stimulatori mogu stvarati specifične kontrakcije za različite rezultate, kao što su: uklanjaje masnoća, mršavljenje, uklanjanje celulita, rast - povećanje mišićne mase, relaksaciju, eliminaciju toksina i slično. Tretman traje 30 minuta. Posebnost ovog tretmana je što se provodi u Infracrvenom tunelu koji je po svom djelovanju jedinstven, osim što zagrijava mišiće, zbog dodatnog efekta zatezanja i pomlađivanja kože. Naš IC tunel je jedini aparat takve vrste u Slavoniji i Baranji.

• Vacuslim
Ukoliko želite ubrzati metabolizam te riješiti se naslaga celulita onda vacuslim će biti idealan odabir za postizanje rezultata! Efektivna metoda mršavljenja koja poboljšava i izgled kože tijela te oblikuje željene regije!