[NOVO] Revolucija u mršavljenju i gubitku obujma! Isprobajte udarne tretmane mršavljenja i oblikovanja tijela uz 5x VACUSLIM 48 + 5x MADEROTERAPIJA u Beauty Studio Skin u Rijeci za samo 899 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izgubite željene centimetre i oslobodite se od celulita! Udarna kombinacija tretmana kojom ćete postići željenu liniju! Kupon vrijedi do 12.06.2021. te se koristi u pet dolazaka!

Zašto Beauty Studio Skin?

Svakom klijentu pružamo individualni pristup koristeći vrhunske preparate. Tim koji će Vas oduševiti svojim iskusnim pristupom, te redovno ulažu u edukacije.

Beauty Studio Skin broji preko 20 godina u struci.

VACUSLIM 48 je metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i uklanjanje celulita koja se može primijeniti posebno u situacijama kada treba ubrzati i pokrenuti proces mršavljenja i poboljšati izgled kože tijela. Vacuslim 48 metoda se može primjenjivati kao samostalni tretman ili se može kombinirati kao dopuna za postizanje boljih i bržih rezultata u tretmanima mršavljenja kozmetičkim aparatima mezoterapije, kavitacije, radiovalova, elektrostimulacije, maderoterapije i ručnih anticelulitnih masaža. Vasulim postiže poboljšanje izgleda i tonusa kože nakon serije tretmana te usklanja višak vode.

Maderoterapija je poseban tip anticelulitne masaže, koja se izvodi pomoću posebno oblikovanih drvenih okvira i valjaka! Osnova ove anticelulitne tehnike je stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv rezistentnog celulita na nogama i bedrima.Terapijom se potiče funkcija limfnog sustava pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i suvišne tekućine. Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli koja je eventualno bila prisutna ranije. Tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema.

Obavezna provjera raspoloživosti ODMAH prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona ili minimalno 48 sati ranije na br telefona 097/737-4799, uz KOD i ID kupona.